Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
greppie
Obrázek uživatele greppie
Offline
Viděn(a): 6 let 4 týdny zpět
Registrace: 2.4.2008
No já osobně perlivou vodu

No já osobně perlivou vodu nepiju, ale přemýšlím, že bych to pořídila mamce, poslední dobou si stěžuje, že ty vody, co si kupuje (Aquila) nejsou vůbec perlivé. Ale mám trošku obavu, abychom neměnili bombičku každý týden, to by to pak nechtěla používat, že to je drahé a byl by to zbytečný krám do baráku.

Ála a Madla

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Každý týden bombičku určitě

Každý týden bombičku určitě měnit nebude Mrk

Suzannee
Obrázek uživatele Suzannee
Offline
Viděn(a): 6 let 10 měsíců zpět
Registrace: 28.3.2009
Copak kupujete hafanům na

Copak kupujete hafanům na Vánoce? Přijde mi, že už máme všechno, ale určitě dáte tip co nám ještě chybí a "nutně" potřebujeme :)

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Nic, nemají z toho stejně

Nic, nemají z toho stejně rozum. Cool

Teruška, Lukáš & smečka

 

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Rozum z toho nemají, to je

Rozum z toho nemají, to je pravda - ale pro mě by vánoce nebyly úplné bez pohledu na příšeru radující se celým psem z nové hračkyMrk

U nás to nejspíš budou zase plyšáci z IKEA - vidím to na ten plyšový fotbalový míč, míče a míčky jsou u nás poslední dobou v kurzu. K tomu něco gumového kousacího a možná i nějaké flísové přetahovadlo, uvidíme...

Jen doufám, že rodina nebude tak kreativní jako loni. Od přítelových příbuzných Baysha dostala mimo jiné sadu hraček z Tchiba - moc krásných, ale bohužel velikostí pro jorkšíra... A jednoznačně vedl "Památníček Můj pejsek" - je nám jedenáct, nebo co?Hlasitě se směju Hračky jsem udala kolegyni s jorkem, ale ten památníček se nám tu pořád válí - nechcete ho někdo náhodou?Hlasitě se směju

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

choco
Obrázek uživatele choco
Offline
Viděn(a): 8 let 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2008
Já si teda taky neumím

Já si teda taky neumím představit,že by nic nedostali :) A to mají narozeniny čtyři dny před Štědrým dnem :) Jsou z dárečků a hlavně nového plyšáka z něčeho dobrého vždycky tak happy,že se tím bavíme celá rodina. A hlavně dárečky pro ně hledám a sháním nejraději z celý rodiny :D Letos to budou nové pelíšky, přetahovací uzle od Kyjenu, od Konga takové to plnitelné vajíčko,ze kterého se sypou mlsky a chtěla bych ještě něco,co využijeme třeba na zahradě na hraní a určitě pak nějaké dobroty - plyšáky už ani nevím,jestli nějaký budu dávat, protože jsme jimi fakt zasypaný. A ještě nevím,jak jim co rozdělím k narozkám a pod stromek :)

Andrew a Adelise Ray d´Or *20.12.2006

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Vánoce jsou u nás hlavně psí,

Vánoce jsou u nás hlavně psí, takže dárky a i balící papír chybět nebude, mě stačí vidět jak je baví si vybalovat a jak velkou radost mají z nové věci :). Co máme doma puntíka, tak moc hraček nepřežije, takže Aisha dostane symbolicky další Ikea míček a pak dostanou pár fleecových uzlů, které u nás vedou a samozřejmě mlsky :). Další dry bedku na psí akce a puntík taky obleček na cvičák.

 

Btw, ať mi někdo říká, že psa nepotěší Vánoce HlasitÄ› se smÄ›ju

 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Bailiška
Obrázek uživatele Bailiška
Offline
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 19.5.2009
Holky určitě něco dostanou,

Holky určitě něco dostanou, Bailinka miluje vybalování, samým rozčilením funí a poposedává, Tina už letos myslím taky bude vědět, oč jde. Psí dárky sháním nejraději, ať koupím co koupím, vždycky je z dárku velká a upřímná radost, což se s rodinou vždycky nepodaří. Zatím neplánuju nic konkrétního, prostě vlezu do mého oblíbeného krámku a uvidím, co mi zavadí o klobouk.

Elizabeth
Obrázek uživatele Elizabeth
Offline
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2008
NO jasně že pejsci dostanou -

NO jasně že pejsci dostanou - nejsou v rodině žádné děti, tak alespoň se potěšíme jak pejsci mají radost - ale opravdu upřímnou radost z dárečků - ne jak někteří členové rodiny a jejich zdvořilostní Děkuji.

Letos opět pofrčí balony Ikea a nějakej plyšáček, fleesový přetahovadla, pamlsky a množná i nový pelíšek

Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Taky si nedokážu představit

Taky si nedokážu představit že by pejsci nedostali pod stromečkem žádné dárečky, to by byly vánoce o ničem. Ta jejich spontánní a obrovská radost z každé maličkosti je úžasná a rozhodně nesouhlasím s tím že někdo řekne že z toho nemají rozum nebo že je to jedno. Naopak, řekla bych že mají podobnou radost jako malé děti, oni to vlastně jsou takové děti v kožíšku :-) Já mám pro Luckynka který s nám sice nebydlí, ale dáreček u nás samozřejmě dostane, velkého latexového pískacího tyranosaura a pro Akimka spoustu dárečků. Pro prcka to budou první vánoce tak se moc těším, nakupování a vybírání dárků mě moc baví, nějaké mu určitě zabalím do vánočního papíru a věřím že rozbalování si užije. Mám pro něho objednaného velkého plyšáka 70cm, fotku přikládám, není to sice z chov.potřeb, ale co máme medvěda z hračkářství tak ten se velice osvědčil, zatím je celý a dokonce nejoblíbenější ze všech hraček. Potom dostane kong se speciální plnící pastou, latexového dinosaura, ať se s Luckym nehádají :-D, prvního dummíka, nový obojek s vodítkem velikosti už pro dospěláka, spoustu pamlsků a do vánoc je ještě hodně času tak je možné že ještě něco dalšího vymyslím :-))

 

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Stránky

Téma zamknuto