Lusy, opravdu nevíte absolutně o čem mluvíte a vyjadřovat se takhle na webu, kam chodí i chovatelé a lidé, kteří mají obrovské zkušenosti s chovem a pak tací, kteří se velmi dobře vyznají v rodokmenech, znají velmi mnoho psů, na kterých je chováno osobně ne jen z obrázků, mi přijde dost hloupé z vaší strany...
A co jsem řekla?Mluvila jsem z Kelinkou o tatkovi že máme Lusy velkou a mohutnou,neptala jsem se zmrzky na její názor- já bych taky chtěla vidět jejího psa,proč nám ho neukáže?Nám laikum at ji můžu říct svůj názor na jejího psa
Vandik - ano, ale to je něco jiného, než interpretuje Lusy. Viz výše. Evidentně má problém s chápáním psaného textu.
Zmrzko kup si psa od LP a nezávid.
No Vám zrovna já mám co závidět
Lusy, opravdu nevíte absolutně o čem mluvíte a vyjadřovat se takhle na webu, kam chodí i chovatelé a lidé, kteří mají obrovské zkušenosti s chovem a pak tací, kteří se velmi dobře vyznají v rodokmenech, znají velmi mnoho psů, na kterých je chováno osobně ne jen z obrázků, mi přijde dost hloupé z vaší strany...
Triny a Peggy
No jinak by jsi se v tom tak nerýpala,bud pochval nebo mlč a podívej se na svýho psa a pořádne si ho prohlídni......
No tak mi povězte, jakýho mám psa? Ať se poučím... :-)
A co jsem řekla?Mluvila jsem z Kelinkou o tatkovi že máme Lusy velkou a mohutnou,neptala jsem se zmrzky na její názor- já bych taky chtěla vidět jejího psa,proč nám ho neukáže?Nám laikum at ji můžu říct svůj názor na jejího psa
Tak já teď nevím, jestli jste viděla fotku otce tady výše na stránce...ale jo, máte pravdu, jste laik :-D
A mohutnou fenu nemáte..je něco jiného mohutná a něco jiného tlustá
Triny a Peggy
Mého psa máte o 2 stránky vedle, tak se klidně můžete podívat, jak vypadá 9 měsíční, 31 kg vážící pes, který je ve vývinu, nevykrmený.
Tohle už není ani na Hospodu, bábovičky se rozšlapávají v Pískovišti... :D
martin + labradorky
Stránky