Romane promiň, promiň .... já na něj právě nedávno koukala zrovna tady na té adrese na netu, a zdál se mi drahý už tak, natožpak za litr. Ale vypadá to krásně, mám od této firmy krabici na pamlsky, tu jsem ale dostala od kamarádky k Vánocům, tak mě nic nestála .
Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)
jarkavi: je to moc pěkně napsané Ohlédnutí i přes to, že jsem nezažila počátky starého webu a do rozjetého vlaku jsem naskočila cca třičtvrtě roku před jeho koncem, jsem ráda že jsem starý web mohla zažít. Z tvého článku na mě srší hodně emocí a určitě pěkných vpomínek ze společných zážitků!!!Fakt super!!!Hodně štěstí novému webu a jsem ráda, že můžu být u jeho zrodu!!!
Tak jsme teď přijeli od veta a už máme čip stálo mě to 500kč, teď ještě musím poslat registrační formulář a měli jste pravdu byla to taková rychlovka, že jsem to ani já ani Bak nepostřehli, máme nějaký čip s protimigrační čepičkou, prej?!
Romane promiň, promiň .... já na něj právě nedávno koukala zrovna tady na té adrese na netu, a zdál se mi drahý už tak, natožpak za litr. Ale vypadá to krásně, mám od této firmy krabici na pamlsky, tu jsem ale dostala od kamarádky k Vánocům, tak mě nic nestála .
Markosta - Ale vypadá to krásně, mám od této firmy krabici na pamlsky, tu jsem ale dostala od kamarádky k Vánocům, tak mě nic nestála .
Takovou menší zelenkavou a sou na ní štěníska labíků, že? Ta se mi moc líbí, na pamlsky jak dělaná.
Teruška, Lukáš & smečka
Teruška, přesně jak píšeš, jen je bílá a štěníska labíků dokonalá
Maruško, tu mám taky + mám ještě takovej kufřík na cesty
Roman & Cedri
jarkavi: je to moc pěkně napsané Ohlédnutí i přes to, že jsem nezažila počátky starého webu a do rozjetého vlaku jsem naskočila cca třičtvrtě roku před jeho koncem, jsem ráda že jsem starý web mohla zažít. Z tvého článku na mě srší hodně emocí a určitě pěkných vpomínek ze společných zážitků!!!Fakt super!!!Hodně štěstí novému webu a jsem ráda, že můžu být u jeho zrodu!!!
Pavča a Apollo
Prokupkova: Muzes psat komentare primo k blogu/clanku. Tady to muze zapadnout.
Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)
ok omlouvám se neviděla jsem tam žádný komentář , tak jsem myslel, že se tam nepíš schválně...
Pavča a Apollo
Dívejte se také na přímí přenos z výstavy crufts http://www.dfscrufts.tv/
Teruška, Lukáš & smečka
Tak jsme teď přijeli od veta a už máme čip stálo mě to 500kč, teď ještě musím poslat registrační formulář a měli jste pravdu byla to taková rychlovka, že jsem to ani já ani Bak nepostřehli, máme nějaký čip s protimigrační čepičkou, prej?!
Pavča a Apollo
Dog dance mi moc blízkej není,ale tohle je megabomba - a vyhrála!
http://www.youtube.com/watch?v=6fsdNJS6mNU
Jana a smečka
Stránky