Přeji všem krásný večer, už jsem taky konečně zase mezi vámi. Doufám, že se změnou systému webu se nezmění lidičky, kvůli kterým jsem byla na ML závislá :-)
Ahoj všem! Je to tedy pořádná změna, a protože jsem nejen spíše konzervativec, ale i naprostý laik, co se webů, blogů apod. týká, bude to pro mě trochu obtížné si zde zvyknout. Ale co se dá dělat, "změna je život", a "co bylo, to se nevrátí", takže se tedy budu učit orientovat se a psát na webu novém. Těším se a věřím, že tu bude přátelská atmosféra a že se budeme scházet v hojném počtu - jako tomu bylo na webu původním.
Jéééje, vás už tady je nebojte...já si už za ty tři dny pomalu zvykla...
Tak ahooojte všichni
Přeji všem krásný večer, už jsem taky konečně zase mezi vámi. Doufám, že se změnou systému webu se nezmění lidičky, kvůli kterým jsem byla na ML závislá :-)
Ála a Madla
Stary web pojede jeste cca 14 dni, ale mozna se stane po par dnech "read only".
Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)
Veru, tak mě žádná sprosťárna teda nedošla, nevim, s kým si píšeš
http://www.edenloci.cz/
zato mě došla, čuně
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
Ahoj všem! Je to tedy pořádná změna, a protože jsem nejen spíše konzervativec, ale i naprostý laik, co se webů, blogů apod. týká, bude to pro mě trochu obtížné si zde zvyknout. Ale co se dá dělat, "změna je život", a "co bylo, to se nevrátí", takže se tedy budu učit orientovat se a psát na webu novém. Těším se a věřím, že tu bude přátelská atmosféra a že se budeme scházet v hojném počtu - jako tomu bylo na webu původním.
Lída + Rita (*1.4. 2013)
Mno tak trošku nezvyk, řekla bych.. možná lepší funkce než u toho starého, ale zatím se mi to zdá dost nepřehledné...
Trochu tu blbnou podpisy..
Nevim, mozna tam bude nejake omezeni na velikost.
Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)
No, nejde mi to už ani opravit :-(
Stránky