Člověk musí mít hlavně trpělivost a nesmí očekávat, že se pes něco naučí hned, v knížce podle které učím Baka je uvedená orientační doba za jak dlouho by se pes mohl konkrétní kousek naučit, Bakovi něco trvalo mnohem kratší dobu a něco zase delší.
Smokie se učí hodně rychle, ale pak když už určitou věc umí, tak začíná být vyčůraná a kouká na mě stylem, že jako zadarmo to dělat nebude:-). Jak se ta knížka jmenuje?
Peťula, SMOKIE *18.9.2008 a FALCO *4.2.2010, Teplice
"Psi nejsou celým našim životem, ale díky nim je náš život úplný."
Koupila jsem si dnes knížku Ztracený symbol od Dan Browna, nečetl jste to už někdo???? Mám takový pocit, že než se dokopu ke čtení tak to zas stihnou zfilmovat
Mohla bych se Vás prosím zeptat, jak sem nahraju obrázek??? Já jsem asi deb... četla jsem si návod, udělala jsem vše podle toho, ale když jsem došla ke konečnému vložit, tak se nic nestalo.... nenapadá někoho, kde jsem udělala chybu??
Člověk musí mít hlavně trpělivost a nesmí očekávat, že se pes něco naučí hned, v knížce podle které učím Baka je uvedená orientační doba za jak dlouho by se pes mohl konkrétní kousek naučit, Bakovi něco trvalo mnohem kratší dobu a něco zase delší.
Pavča a Apollo
Smokie se učí hodně rychle, ale pak když už určitou věc umí, tak začíná být vyčůraná a kouká na mě stylem, že jako zadarmo to dělat nebude:-). Jak se ta knížka jmenuje?
Peťula, SMOKIE *18.9.2008 a FALCO *4.2.2010, Teplice
"Psi nejsou celým našim životem, ale díky nim je náš život úplný."
Knížku jsem si objednala z netu 101 psích triků www.slovart.cz cena cca 250kč
Pavča a Apollo
Koupila jsem si dnes knížku Ztracený symbol od Dan Browna, nečetl jste to už někdo???? Mám takový pocit, že než se dokopu ke čtení tak to zas stihnou zfilmovat
Vanda, Dárlý a Asset
Mohla bych se Vás prosím zeptat, jak sem nahraju obrázek??? Já jsem asi deb... četla jsem si návod, udělala jsem vše podle toho, ale když jsem došla ke konečnému vložit, tak se nic nestalo.... nenapadá někoho, kde jsem udělala chybu??
A pouzilas tlacitko "Poslat do tinymce"? Pak by se v tom ramecku, kde mas "Vlozit", mela objevit adresa.
Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)
myslíš jako vložit fotku do příspěvku?
Pavča a Apollo
Pájo,jak jsi naučila Baka sedět a prosit? Zkuším to asi týden a kdepak
kdyby někdo sháněl box na granule, tak u nás je teď v akci :-)
Roman & Cedri
Zajímavý deasing . U nás, znamená kde?
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
Stránky