pokračovala bych v tématu tady, tohle mám přímo u nosu s tím nezájmem o psa, uvedu příklad tchán s tchýní mají fenku křížence ovčáka nebo něčeho takového já myslím, že jí je cca 10 let od začátku je zavřená v kotci původně tam byla ještě s jedou, (ale ta už a to do slova chcípla byla hubená a zubožená) čuba žere pouze granule-šrot z Tesca, ven z kotce chodí akorát tak jednou za tři dny na dvě minuty , když jí jdou vykydat hromadu hoven, drápky má tak dlouhé, že nemůže ani chodit a o očkování a odčervení a blechách ani nemluvím!!!!Když jí pustím strašně se bojí a hned zaleze zpátky je to strašný tohle vidět a říkám to asi třikrát denně k čemu je takovej pes akorát trpí!!!
Petula35: klíčem k úspěchu je cvičit denně 2x a pak se výsledky dostaví tak to je ze vším, ale ještě bych dodala jenom když to psa baví jinak to nemá cenu
Limit počtu znaků v podpisu určitě nějaký je...
Jiřík a Danny
Dannyho štěkání a HAForum.cz
Mishka zkus to zmenit ted.
Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)
tak to jsem ráda, že to nebylo mnou, že bych byla fakt takový antitalent mě to totiž taky nešlo opravit ale už je to ok!díky
Pavča a Apollo
pokračovala bych v tématu tady, tohle mám přímo u nosu s tím nezájmem o psa, uvedu příklad tchán s tchýní mají fenku křížence ovčáka nebo něčeho takového já myslím, že jí je cca 10 let od začátku je zavřená v kotci původně tam byla ještě s jedou, (ale ta už a to do slova chcípla byla hubená a zubožená) čuba žere pouze granule-šrot z Tesca, ven z kotce chodí akorát tak jednou za tři dny na dvě minuty , když jí jdou vykydat hromadu hoven, drápky má tak dlouhé, že nemůže ani chodit a o očkování a odčervení a blechách ani nemluvím!!!!Když jí pustím strašně se bojí a hned zaleze zpátky je to strašný tohle vidět a říkám to asi třikrát denně k čemu je takovej pes akorát trpí!!!
Pavča a Apollo
A takových lidí, co mají takový přístup je strašná spousta...bohužel.
Peťula, SMOKIE *18.9.2008 a FALCO *4.2.2010, Teplice
"Psi nejsou celým našim životem, ale díky nim je náš život úplný."
Super video a rovnou si vyzkouším odkazy ....
http://www.super.cz/vtipky/17643-pes-tanecnik.html
www.molly.estranky.cz
tohle video jsem už viděla a právě mě inspirovalo, tak zatím umíme jenom chodit po dvou a rozhodně né takovou dobu a je to super a fakt se mi to líbí
Pavča a Apollo
Tak jsem zjistila, že mám doma poleno...ani poprosit neumí natož chodit po dvou :-). Ba ne, jen to musíme trochu potrénovat.
Petula35: klíčem k úspěchu je cvičit denně 2x a pak se výsledky dostaví tak to je ze vším, ale ještě bych dodala jenom když to psa baví jinak to nemá cenu
Pavča a Apollo
Trénovat budeme...a Smokie zatím baví úplně všecho, hlavně dělání ptákovin - v tom je i hodně dobrá:-)
Stránky