Agrese

160 příspěvků / 0 nových
Poslední
maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Proč by na ni měl řváát cizí

Proč by na ni měl řváát cizí chlap?Smích

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
To není o sražení

To není o sražení hřebínku,ona si nedovoluje,ona se bojí!!!!

Capneš jí normálně, když jsem si pořídila Sama a po zacházení původních majitelů měl totální fobii z lidí a dostával opravdu hysteráky,tak jsem mu pořídila postroj a s jeho čtyřiceti kilíčky jsem manipulovala naprosto bez prolémů. Chytáš psa uprostřed,kde má i těžiště,takže ta váha je jinak rozložená

Jana a smečka

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
A nešlo by domluvit, třeba po

A nešlo by domluvit, třeba po ordinačních hodinách, návštěvu na veterině, nechat pejsu, ať si to tam v klidu prohlídne a očichá, dobrovolně, bez nucení,jen do té míry, aby to pro ni bylo snesitelné? A zopakovat to párkrát po sobě, možná by to pomohlo aspoň částečně. Já bych to udělala tak, že bych šla do ordinace, normálně bych se bavila s personálem a pejsu bych klidně nechala v čekárně. Myslím, že po chvíli by se do ordinace vydala sama, za tebou. Pak bych ji nechala, aby si to tam pročuchala a prohlédla, sama podle svého. Nijak moc bych ji pak nechválila, jen krátkou pochvalu a malý pamlsek. Zopakovala bych to několikrát, až by si (snad) zvykla a přestala vyjíždět.

Lída + Rita (*1.4. 2013)

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Možná by pomohlo i kdyby ji

Možná by pomohlo i kdyby ji vet pořádně seřval a jí by spadnul hřebínek.

 

pokud chces strachovou agresi resit protiagresi, tak mas zadelano na poradnej pruser. Pokud je pes aspon trosku osobnost, tak se bude snazit mu to oplatit. Pokud ne, tak se ti muze stat, ze ti to psa odrovna. Zkousela bych to, co radi holky, chodit casto k vetikovi, treba jen sednout do cekarny. Pokud tohle absolvovat nechces, tak si na kazdou pristi navstevu priprav sirokej obojek utazenej dost natesno, latkovej nahubek, ve kterym neotevre hubu, a dva statny porizky, ktery ji budou i na blby ockovani drzet na zemi. 

 

veronika & retrívři v útulcích

 

Suzannee
Obrázek uživatele Suzannee
Offline
Viděn(a): 6 let 10 měsíců zpět
Registrace: 28.3.2009
veronika: ja to myslela ale

veronika: ja to myslela ale tak,ze vcera kdyz jen na ni trosku zvysil hlas a zarval dost tak hned byla v klidu a nechala se vysetrit. Pokud na Ennie někdo zvýší hlas a obzvlášť chlap tak hned leží na zádech a má z nich respekt. Jsem ochotna to absolvovat,urcite nechci aby se mi fena bala veterinare a nenechala ho k sobe priblizit ptz nikdy nevim co se stane a co ji nekdy bude muset delat. Proto jsem se vás ptala na nazor a co s tim delat,jelikoz je to muj prvni pes a hodne z vas je tu zkusenejsich a poradi. A obzvlast kdyz Ennie je typ psa,ktery pred kazdym lehne na zada a nic si nedovoli, tak me udivuje ze tak na nej vyjizdi.

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Strachová agrese je dost

Strachová agrese je dost nebezpečná a nepodceňovala bych jí. Souhlasím s názorem, že bych nenechala cizího člověka řvát na svého psa. Jestli jí má někdo usměrnit, tak jste to vy. Ale v případě, že jde o strach, bych na to tvrdě nešla, nekompromisně ano, ale ne agresivně. Fenka musí zjistit, že návštěva veterináře má i své pozitivní stránky, ne od každé čekat, že na ní někdo bude zlý.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Kim - vrátím se k tomu co se

Kim - vrátím se k tomu co se vám stalo, k tomu agresivnímu psisku, kterého jste potkali. Zajímalo by mě jak ses zachovala, ono každý tuto situaci zvládá jinak.

I my jsme měli tu možnost, bohužel myslela jsem si že to zvládnu levou zadní, zakročit a tak..jenže...Pitbulka mi vlítla náhle na Brixie i když měla koš, stejně na ní vlítla bezdůvodně. Brixie samo si nenechala nic líbit a ukázala jí zoubky s tím, že jí zastraší, kdepak...já stála jako opařená, šok...nebyla jsem schopná ničeho. Přítel mezi ně dal klacek a Brixie odvedl pryč. Nakonec jsem se dozvěděla, že mám psa šíleně dominantního...Jsem znuděnýTak to mrkámJsem zuřivý

Teruška, Lukáš & smečka

 

Kim
Obrázek uživatele Kim
Offline
Viděn(a): 4 roky 9 měsíců zpět
Registrace: 20.2.2008
Terko, já jsem teda stačila

Terko,

já jsem teda stačila reagovat, ale bohužel, sama jsem na něj nestačila.

Já byla ten den hodně unavená, měla jsem za sebou strávený den pajdáním po obchodech v Liberci.. S Kimem jsem šla až někdy večer v 6, s tím, že bude velká procházka a trošku se proberu vzduchem.. Už jsme si to rázovali cestou domu, normálně po ulici (my teda po chodníku), která není frekventovaná, je slepá. Kim byl na vodítku, košík jsme neměli.

Jdeme a já najednou slyším "Chyť ho! Chyť ho! Benji!!!" to mě zarazilo, takže jsem se zastavila a začala jsem se rozhlížet, kde na nás co vyběhne.. Pak jsem uviděla pána X (nebudu jmenovat) s jeho synem, jak stojí před svým domem u auta a bezradně volají na středního křížence. Hned mi došlo, kdo to je (toho psa znám z vyprávění od kamarádky, která je má za sousedy). Pes šel pomalým krůčkem k nám, čuměl na Kima. Toho jsem posadila a stoupla jsem si před něj, pevně jsem tiskla vodítko v rukou a na pány jsem zařvala na druhý chodník "Chyťte si ho" a pán X na mě "Je to pes nebo fena?" a já "Pes a chyťte si ho, jestli po nás vystartuje, nakopnu ho" Pánové tam suverénně stáli a přičumovali, stačili párkrát zavolat křížencovo jméno a už se to spustilo. Pes samozřejmě nejdřív vyjel na mě (stála jsem mu v cestě), já ho stačila nohou odkopnout, pes  samozřejmě v návalu vzteku se rozeběhnul a hned na nás, z boku, rovnou na Kima. To jsem ho stačila znovu ubránit, Kima jsem pustila z vodítka a vořecha jsem švihla přes čumec vodítkem, pes se zakousnul do vodítka. Když si uvědomil, že tam je pořád Kim, stačil mě rychle oběhnout a já nestačilo ho odstrčit. Podotýkám, že X pánové opět jenom čuměli na chodníku s rukama v kapsách. Kim taky vycenil zuby, ale vořech byl rychlejší a zakousnul se mu do levé zadní, to se Kim ohnal a pes se vylekal, ale pořád to nevzdával. Mezitim, co jsem toho středního psa nějak podchytila svým vodítkem a utáhla jsem mu ho kolem krku, jsem řvala "Tak vezmete si toho čokla?!" a to už jsem byla pěkně vytočená.. Kima jsem poslala pryč, aby se nebránil, protože jsem vořecha měla pod kontrolou já. Pán X si pro něj došel a zase suverénně odešel, aniž by se zeptal, jestli se někomu něco nestalo ap, aby se neomluvil, takže jsem prohlídla Kima a následně jsem si pana X podala slovně.

 

Vůbec jsem nevěděla, co dělat dřív, jenom jsem věděla jedno - že ho prostě nakopnu.

 

Eliška a Kim (*4.8.2007)

http://kimuv.blog.cz/

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Ty jo, super rychlá reakce,

Ty jo, super rychlá reakce, klobouk dolů. Palec nahoru Jen nechápu majitele, přitom věděl co se bude dít ...

Teruška, Lukáš & smečka

 

Kim
Obrázek uživatele Kim
Offline
Viděn(a): 4 roky 9 měsíců zpět
Registrace: 20.2.2008
Na panu X jsem si pěkně

Na panu X jsem si pěkně vylila nervy, vybuchla jsem jak sopka, když jsem viděla, jak si to v klídku odchází znovu vyndávat nákup z auta. A ještě si ze mě jeho synáček utahoval. Nakonec jsem se zasloužila omluvy jak za syna tak za psa, ale to je mi prd platný.. Kdyby tam šlo dítě, je po něm.

Eliška a Kim (*4.8.2007)

http://kimuv.blog.cz/

Stránky