Agrese

160 příspěvků / 0 nových
Poslední
Sidunka
Obrázek uživatele Sidunka
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 20.3.2011
 Taky jsem usoudila, že

 Taky jsem usoudila, že raději pořídím náhubek..

U toho prvního napadení jsem nemohla nic dělat,šli jsme městem a najednou se k nám ten pes přiřítil - doslova odnikud. To druhé ale moje vina je - už jsem tu někde psala,že se mu to stalo,když jsem nakupovala a on byl přivázanej - taky už jsem ho od té doby nikdy nikde neuvázala. Ale je fakt, že mně nenapadlo, že by tímto zážitkem mohl ke mně ztratit důvěru,a proto se raději brání sám. Ale je to přinejmenším logické.

Musíme začít pracovat na změně,často bývají naše procházky téměř peklem,startuje i na psa na druhé straně ulice... :o(

Zdenča a Saminek 19.7.2007

http://www.samm.webnode.cz/

Bůh stvořil psa, protože věděl, že se mezi lidmi lepší přítel nenajde.

lucifer
Obrázek uživatele lucifer
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 6.10.2010
Jackey, uz sme raz takuto

Jackey,

uz sme raz takuto debatu viedli, ked nas pokusal minuly rok krizenec ovciaka.Bola som rada, ze sme skoncili len so 4 stehmi na ksichtiku psa priamo pod okom. Nemyslim si, ze by mi moj pes prestal verit, ale strach urcite uz ma, neviem ci to je zrovna agresivita.. Ked psa pokusu a zautocia na neho psy, a nemusi ich byt zrovna uz 5, ako to bolo v nasom pripade, nemozes cakat, ze pes ti bude sediet tichucko a nechat do seba dorazat druheho psa. Medzi psov som sa postavila, nasadila "holy zivot" a vlciak ma dokusal do kolena. Svojmu psovi by som dala aj posledne co mam. A teda rozdelit ruvajucich sa psov vobec nie je jednoduche. A v nasom pripade utocili na nas, nie my na nich. Ano uricite vam dam za pravdu ze je dobre sa socializovat a chodit s nekonfliktnymi psami von, aj ten kosik mat po ruke.

Ja napriklad teraz bojujem z tym, ze ci sa s nimi stretnut (s vlciakmi co nas minuly tyzden dokusali), alebo sa im zdaleka vyhnut nadobro. Zatial som sa im vyhla. Myslim ze ta pani nenosi ani voditka, takze nemam istotu ci ich po tom incidente odvola k sebe a zatial napr. budeme od seba 10 metrov a budeme postupne vzdialenosti zmensovat. Som na pochybach. Hovorim si ze mi to zato uz nestoji, aj ked bola by som rada, keby si so psami moj vychadzal ako doteraz.

Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
Lucifer my jsme pána s

Lucifer

my jsme pána s psem,co mě napadl potkali. Proběhlo to z jejich strany v pořádku. Z mojí si pes pamatoval. I možná to,že já jsem byla nervozní,tak to vycítil. Ale pán měl psa na vodítku. S volně běhajícím agresorem bych se asi potkat nechtěla. Jestli, jak píšete, napadl první on.

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

marek
Obrázek uživatele marek
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2012
Tak to je smutné, že Labík

Tak to je smutné, že Labík startuje proti všemu :-( To já takový problém nemám, já mám spíše problém, že on si chce s každým hrát a pak se jednou divil, že ho jeden hriznul trošku do packy. Řekněmě že tohle vyřešíte, ale stejně vždy budete mít riziko, že vás někdo napadne, protože lidi sou s prominutím pitomý...

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Lucifer, ano tuto debatu jsme

Lucifer, ano tuto debatu jsme už vedli a myslím, že není třeba k tomu nic víc dodávat a můj příspěvek nebyl myšlen zrovna na váš případ, ale pro dotazující:o)

 

Ono to chce opravdu pomalu, chodit na takovou vzdálenost, kterou pes ještě zvládne a nevrčí..když se na druhého podívá a nevrkne, tak hned velká pochvala a pamlsek, aby si časem spojil ,,vidím jiného psa, dostanu něco dobrého" ..tohle opravdu funguje a pokud budete důslední a nebudete pospíchat(zkracovat vzdálenost, když ještě není připravený) tak se toho chování můžete uplně zbavit..jde jen o to, mít ho za každou cenu pod kontrolou a výpady mu nedovolit..posílíte tím váš vztah a pes musí znovu získat jistotu, že vy jste ten velký šéf, který ho ochrání...a samozřejmě velmi záleží i na povaze psa a pokud je bez PP, nikdy nevíte, co v něm je a pak musíte počítat se vším..já to třeba vidím u nás...fena s PP, ta jen vidí náznak nějakého vrčení ve zlém, tak se naježí a hned jí mám za zadkem:oD A to bych zrovna do ní, nikdy neřekla, protože je to dost sebejistá fena, někdy až moc:oD Fena bez PP, ta jen čeká, až já ukážu slabost, aby si to mohla vyřešit sama a tím pádem si na ní musím dávat mnohem větší pozor, aby k takové situaci nikdy nedošlo a pes s PP, ten je miláček, se všemi velký kamarád, ale jakmile po něm někdo jde, tak se ohradí jen co musí a hned je u manžela, aby to za něj vyřešil:o)))

lucifer
Obrázek uživatele lucifer
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 6.10.2010
ano, ano ja viem. Len som sa

ano, ano ja viem. Len som sa k tomu vyjadrila, ze obcas sme mali podobny problem. Ze to viem tak trosku pochopit, ked mate pocit ze sa na vas druhy divaju tak, ze mas doma psa baskervilskeho.Presne takto som to riesila, ako si popisala. to znamena, na vacsie vzdialenosti, pomaly, atd... a tak sme sa kamaratili s vlciakmi. Az do teraz kedy napadol jeden z nich mojho psa. No a naozaj som robila co sa dalo, bola strasna mela,a ja uz som svojho videla na franforce. Moj nestartuje, len si nenecha a tak sa to vlastne zvrhlo.. Teraz sa im vyhybam, ako som pisala, rada by som isla na vacsiu vzdialenost od nich a prehodila s panickou aj 2 vety, ale ona tusim voditka nenosi a je tam velke riziko ze ja sice mojho drzat budem ale vlciak sa neovladne...

labradorronny
Obrázek uživatele labradorronny
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 20.4.2012
Co bych dělal asi já? V prvé

Co bych dělal asi já? V prvé řadě pokud jsem si jistý že je pes zdravý a zrovna na tom místě za které ho odstrkoval ho nic nebolí pak bych ho nesjpíš vzal za kůži na krku, vyklepal bych ho, stáhl dolů z postele a vzpřímeným postojem bych ho poslela do svého pelechu. Myslím že 22 letý chlap by to měl zvládnout bez problémů. Hlavně chladná hlava a bez zbytečného mlácení ketré stejně nepomůže a později se vrátí možná i z větší odezvou. Myslím že na pořadovku pokud není synátor jeho pán tak by asi pes moc v tuto chvíli neposlouchal. Pozici si musí ujasnit jinak. Věřím že by si pes víc nedovolil. 

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Ronny, bez toho klepani bych

Ronny, bez toho klepani bych s tebou i celkem souhlasila. Videl si nekdy klepat jednoho psa s druhym? Psi klepou leda s koristi, rozhodne ne jeden s druhym Mrk

veronika & retrívři v útulcích

 

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Taky souhlasím až na to

Taky souhlasím až na to klepání..pokud jeden pes začne druhým třepat, ten druhý to už bere jako hrozbu zabitím a to určitě do vašeho vztahu vnášet nechcete. Celá důvěra se tím může velmi narušit a i sebevědomě působící pes se při špatném použití může zcela zlomit

Stránky