krmení štěněte

215 příspěvků / 0 nových
Poslední
VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Volila bych spíš TOTW, než

Volila bych spíš TOTW, než Arden Grande. Řekla bych, že jsou rozhodně lepší kvality, když nepočítám AG Sensitiv. 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Já krmím asi od 9.týdnů Arden

Já krmím asi od 9.týdnů Arden Grange (2 týdny jsme postupně přecházeli z ProPlanu), asi do 8.měsíce AG Large Breed - tehdy jsem si myslela že je to pro štěně labradora vhodné, teď se taky přikláním spíš k tomu že labík patří mezi střední až velké plemena. Ale vzhledem k tomu že můj Akim má hodně citlivé zažívání tak trpěl od malička na průjmy a zvracení, špatně přibíral. V těch 8 měsících jsem přešla na AG Sensitive a během měsíce se mu zažívání upravilo, granulky mu moc chutnají, jsou opravdu kvalitní a jsme oba moc spokojení. Kupuju na netu 12kg pytel za 1500kč. To nám vyjde přesně na měsíc. Takže za sebe můžu doporučit.

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Z mého pohledu by Vám všechny

Z mého pohledu by Vám všechny tyto otázky měl zodpovědět chovatel a jsitě bude rád, že máte zájem! On by tu měl být pro vás :-) Nicméně já bych volila také spíše TOTW nebo Artemis, Canine Caviar...určitě bych také dávala kloubní výživu :-) Odkud štěňátko bude?

Grace
Obrázek uživatele Grace
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 10.5.2013
 Grace si přivezeme z chovné

 Grace si přivezeme z chovné stanice Merlucius (http://www.retriever-labradorsky.cz/) S majiteli jsem v kontaktu již od února .Čekali jsme na vrh čokoládek, které měli 6.4.2013 (na moje narozeniny),takže Grace bude mít narozeniny se mnou. Je to asi osudové :-). Po každém focení dostáváme fotky a 27.4. jsme byli na návštěvě ,abychom omrkli štěňátko  a matku.Byli jsme opravdu spokojeni, o štěňata je dobře postaráno, psi se mají také dobře, tak z toho máme dobrý pocit. Vše jsme s chovateli probírali, sami jsou ochotní ve všem poradit, tak s nimi proberu ještě užší výběr krmiva ,na které chceme přejít a uvidíme.

Ptala jsem se i na kloubní výživu, tu prý nepřidávali,tak také nevím,v diskusi se názory různí, tak musím ještě rozhodnout i toto.

Nakonec  se podle složení přikláním k Taste of the Wild,zkusila bych menší balení (6 kg),jen jsem si vždycky myslela, že krmení je vždycky přizůsobeno složením věku psa, tady vidím,že krmivo Taste of the Wild Pacific Stream je pro všechny životní fáze,to mě docela překvapilo.

S tou kloubní výživou si nevím také rady, každý říká něco jiného.Někdo tvrdí, že je vše obsažené v granulích, někdo se přiklání k tomu, že by se měla přidávat kloubní výživa.Ani nevím, jaký druh by byl pro štěně nejlepší..... tak si počkám na vaše reakce        díky Hanka

 

GRACE

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Co se týče kloubní výživy,

Co se týče kloubní výživy, tak já jsem určitě pro. Hlavně proto, že labrador je jako štěně docela blázen a kloubní výživa s obsahem MSM napomáhá pevnosti vazů a to je velmi důležité jako prevence proti úrazům, protože ač se člověk snaží sebevíce, uplně vše neuhlídá.

 

A k CHS odkud Grace bude. Doufám, že budete spokojení i nadále, protože ve mě zrovna tento typ chovatelské stanice moc velkou důvěru nebudí. Ale je to vaše rozhodnutí :-) Tak hodně štěstí

Grace
Obrázek uživatele Grace
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 10.5.2013
a poradíš mi ,jakou kloubní

a poradíš mi ,jakou kloubní výživu jsi dávala ty?   Jsem  ve stádiu hledání a hlavně nevím, jaký druh je pro 8 týdenní štěně vhodný         díky Hanka

GRACE

skridlo
Obrázek uživatele skridlo
Offline
Viděn(a): 7 let 4 měsíců zpět
Registrace: 2.12.2009
ZDRAVÍM, máme labradora

ZDRAVÍM, máme labradora 3,5roku. přešli jsme z granulí OLIVER'S (konec výroby) na TASTE OF THE WILD hlavně kvůli absenci obilí v tomto krmivu. Ihned se zlepšilo hovínko (tužší a menší množství). Máme skoro zkrmený jeden pytel (13,6kg) a v zásobě další, ale jiného druhu TOTW, což mi připadá dobré - jiná chuť od ověřené značky. Mají dva druhy i pro štěňata.

Kloubní výživu dostával do cca 2let - ALAVIS bez MSM - 3 měsíce udržovací dávku, 3 měsíce nic atd.

Přeji hodně hezkých zážitků a hlavně trpělivost s učením na záchod.

Skřidlovští z Barrandova a CHOCKI (♥1.10.2009)

zmrzka
Obrázek uživatele zmrzka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 8.9.2012
Taste of the Wild mají i

Taste of the Wild mají i varianty Puppy, tedy pro štěňata.

Grace
Obrázek uživatele Grace
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 10.5.2013
tak máme myslím

tak máme myslím vybráno.

Zkusíme  tedy TASTE OF THE WILD High Praire Puppy.To se bude GRACE mít.

Ještě s vámi doladím tu hloubní výživu  a můžeme si pro tu naší holku jetMrk 

už se nám to blíží, příští víkend                  Hanka

GRACE

michal88
Obrázek uživatele michal88
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 15.5.2013
Ahojte som tu nový máím 9

Ahojte

som tu nový máím 9 mesačnu fenku labradora volá sa ZARA kto by mi poradil kvalitne granolky,aby som to časom neolutoval teraz krmime acanou puppy large breed a máme taku redčšiu stolicu,ale nie hnačku ci sa to upravi či zmeniť granole....dakujem 

Stránky