No já teda ne! Šuhaj se bojí a štěká a když ho zavřu do voliéry, tak vyvádí ještě víc, no a ze zahrady zdrhá !!! I když mám pocit, že není kudy, tak se mu to stejně podaří!!!
No já nevím, jestli se bojí, ale začne štěkat, vždycky ještě dřív než je bouřka tady!!! No a štěká celou dobu a zdrhá!!!Johnny naštěstí nic, ale ten je doma, takže to je v pohodě!!!
Jo promáčená zahrada je pěkně na nic!!!
Zatím tady ještě nic, tak jsem zvědavá, jestli to sem dojde!!!
No většinou skončí v přední chodbě, ale fakt jenom v krajním případě, já už jsem to někde psala, on má jako následek otravy přerušený nervový zakončení u močovýho svěrače a prostě pořád ukapává, takže to jde pod něj a jak má šílenejch chlupů, tak je to v nich (je to čuvač, takže jich má požehnaně), no a jak se s oblibou válí v hlíně, tak podle toho vypadá!!!! A nejde do domejt, hlavně v zimě je to dost blbý!!! Už to trvá čtyři roky, takže je většinou venku!!! No a když je taková krize tak pak v chodbě větrám a vytírám!!!
Chtěla bych všechny poprosit o nějaký dobrý recept na psí dort narozky máme až 5.5. ale už se to blíží a když vidím ty některé vaše dortíky chtěla bych taky udělat Bakoušovi nějaký takový!
Tak jsme ještě stihly odpolední sluníčko a teplo. Teď je tu tma, silný vítr, začíná buřina a prší. Njn, holt víkend... Tak budeme holt odpočívat...
Lída + Rita (*1.4. 2013)
Tak to u nás je zatím pěkně, takže Johnny lítá po zahradě !!!
Johnny (2007)
Bouřku bych brala.
Teruška, Lukáš & smečka
No já teda ne! Šuhaj se bojí a štěká a když ho zavřu do voliéry, tak vyvádí ještě víc, no a ze zahrady zdrhá !!! I když mám pocit, že není kudy, tak se mu to stejně podaří!!!
Johnny (2007)
Tady ještě neprší, ale zvednul sevítr a jsou pěkný blesky, teď už i hřmí.. Achjo, to zase bude promáčená zahrada.
Twiggi - bojí se bouřky?
Eliška a Kim (*4.8.2007)
http://kimuv.blog.cz/
No já nevím, jestli se bojí, ale začne štěkat, vždycky ještě dřív než je bouřka tady!!! No a štěká celou dobu a zdrhá!!!Johnny naštěstí nic, ale ten je doma, takže to je v pohodě!!!
Jo promáčená zahrada je pěkně na nic!!!
Zatím tady ještě nic, tak jsem zvědavá, jestli to sem dojde!!!
Johnny (2007)
Tady už jsou úplně fialový blesky a pěkně to duní.. A už prší... :(
Tak proč si ho nevezmete vždycky k sobě, někam do předsíně?
Eliška a Kim (*4.8.2007)
http://kimuv.blog.cz/
No většinou skončí v přední chodbě, ale fakt jenom v krajním případě, já už jsem to někde psala, on má jako následek otravy přerušený nervový zakončení u močovýho svěrače a prostě pořád ukapává, takže to jde pod něj a jak má šílenejch chlupů, tak je to v nich (je to čuvač, takže jich má požehnaně), no a jak se s oblibou válí v hlíně, tak podle toho vypadá!!!! A nejde do domejt, hlavně v zimě je to dost blbý!!! Už to trvá čtyři roky, takže je většinou venku!!! No a když je taková krize tak pak v chodbě větrám a vytírám!!!
Johnny (2007)
No tak tady už leje taky !!! Zabouřilo jenom párkrát, tak to snad nebude tak hrozný!!!!
Johnny (2007)
Pavča a Apollo
Stránky