Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
Twiggi
Obrázek uživatele Twiggi
Viděn(a): 8 let 1 měsíc zpět
Registrace: 13.3.2010
No musím říct, že s tebou

No musím říct, že s tebou naprosto souhlasím!!!! Podle mě je to taky dost málo peněz za takovouhle operaci a další trápení!!!!

Johnny (2007)

greppie
Obrázek uživatele greppie
Viděn(a): 6 let 4 týdny zpět
Registrace: 2.4.2008
Nenechávali jste si někdy

Nenechávali jste si někdy dělat samolepky? Potřebovala bych nechat udělat samolepky na kolo (s vizitkou výrobce) a nevím kam se s tím vrtnout.

Koukala jsem na Fotostar, ale tam jsem našla jenom mrňavé (a nevím, jestli by byly vodě a otěru odolné).

Ála a Madla

veronika
Obrázek uživatele veronika
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
muzete mi nekdo poradit s el.

muzete mi nekdo poradit s el. obojkem? Kdyz ho nasadim, kam presne a kam maji smerovat ty elektrody?

veronika & retrívři v útulcích

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Prý se má nasadit hodně

Prý se má nasadit hodně těsně, co nejtěsněji kolem krku psa, elektrody by se měly co nejvíce dotýkat krku psa, třeba i rozhrnout srst, aby se dotýkaly kůže, jinak co jsem s tím viděla psy, měli každý elektrody jinde, myslím, že na tom až tak nesejde, většinou je měly na pravé či levé straně krku.

lištička11
Obrázek uživatele lištička11
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 28.10.2009
mě není úplně jasný u těch
mě není úplně jasný u těch elektrických obojků na jakým principu to má fungovat? Pes odběhne, ty ho zavoláš, nepřiběhne, dáš mu "šok" tak sice pochopí, že bylo něco špatně, po nějaký době, ale jak z toho má pochopit, aby přišel?... Není lepší stopovačka?...

Alonso 6.5.2009 a panička Lucie

Praha-východ

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Já jsem slyšela, že například

Já jsem slyšela, že například u přivolání: pes odbíhá pryč, nereaguje na zavolání, dáš mu ránu, pes se lekne (něco zlého tam někde, kolem něj, mu ubližuje), ty ho voláš - hezky, mile, povzbudivě...pes k tobě doběhne a moc ho pochválíš. Pes neví, že tu ránu jsi mu dala ty, jen ví, že když neposlechne, tam někde něco ho potrestá a on u tebe najde bezpečí....

Tak nějak by to snad mělo být. Někdo zkušenější to určitě popíše lépe.

veronika
Obrázek uživatele veronika
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
  podle me to funguje na

podle me to funguje na zaklade negativniho posilovani, tzn kdyz pes udela neco, co nechci, dostane jednu stipanou a priste si to rozmysli Mrk

A ne, stopovacka neni lepsi, lepsi je obojek v rukou odbornika, ale takovyho aby clovek pohledalHUH!

Takze je v zasade jedno, kam soupnu elektrody? Resp otazka zni tak - muzu to dat kolem krku jako strunu, tzn nahore uz za usi?

veronika & retrívři v útulcích

jana33
Obrázek uživatele jana33
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Veroniko, Ferda ho má jako

Veroniko, Ferda ho má jako normální obojek, normálně utažený, elektrody zespodu na krku.

Ad fungování,to,co popisuje Evča je jedna možnost,ale podle mě nemusí úplně fungovat. Klasicky by to měla být prodloužená ruka psovoda - stejně jako hozený klíče,řetízkáč,ale jistější přesnější

Jana a smečka

Efka
Obrázek uživatele Efka
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Veroniko, anebo dostane ránu,

Veroniko, anebo dostane ránu, nebude vědět za co, pak dostane další a pak už se bude jenom bát, kdy ji zase dostane... to je nejčastější výsledek elektriky, vystreslý pes, který neví, proč ho furt něco kope, protože mu nikdo nevysvětlil, co po něm vlastně chce, a jenom ho pořád trestá, když to neudělá.

Mimochodem používání elektrického obojku je považováno za týrání zvířat - proč asi? A zkusila sis ten obojek sama nasadit?

Netvrdím, že nejsou lidi, kteří dokážou elektriku použít opravdu dobře a k prospěchu psa, ale moc jich není...

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

jana33
Obrázek uživatele jana33
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Efko,pokud se elektrický

Efko,pokud se elektrický obojek použije tak,jak má, žádnou škodu nezpůsobí a myslím,že dva tři štípance jsou pro psa menší stres než roční řvaní, trhání z vodítko,stopovačku atd. Samozřejmě než se použije impuls musí pes vědět,co se po něm chce, jak se má zachovat atd

Jana a smečka

Stránky

Téma zamknuto