Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
veronika
Obrázek uživatele veronika
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Martin: Ja sem tez chtela jen

Martin:

Ja sem tez chtela jen cist, ale tema me zaujalo, tak sem se chtela pripojit, coz sem udelala. Nez se zacaly resit decka a hrozne vtipny prispevky o tom, jak je kdo debil.

Ono kdyby se naky veleni moc neprozivalo, mozna bych tech problemu se psama bylo o dost min.

veronika & retrívři v útulcích

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Ty neděláš nic jiného než že

Ty neděláš nic jiného než že se hned urážíš a přebíráš si to, co je tu napsané po svém..bohužel je tu asi nějaký komunikační šum, že vše chápeš tak nějak jinak, než to bylo původně myšleno...

Něco o moderování diskuzí jsem nepochytila už vůbec, protože já tu přispívám jen tehdy, když mám k tématu opravdu co říct a jen za účelem někomu pomoct a jsem jedna z mála, která nikoho nesoudí a co jsem si vědoma, tak jsem vždy radila k věci a vždy se snažila vysvětlit k dané problematice...a pokud vím, tak než jsi se do diskuze o hierarchii vložila ty, normálně si diskutovalo, tak o čem to svědčí? O nás nebo o tobě? Toť otázka...

Bohužel jsou tu další lidé, kteří nikdy nic k věci neporadí a jediné, co tu dělají, tak se chytají slovíček a vyčkávají, až budou moct do někoho rýpnout...což je smutný, pokud mají zkušenosti, které by mohli předat dál....

Já jsem tu nic o minulém roce atd nepsala, psala jsem o minulém webu, kde jsi vše psala veřejně...a podle příspěvků tady vidím, že se moc nezměnilo, toť vše...

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Ono kdyby se naky veleni moc

Ono kdyby se naky veleni moc neprozivalo, mozna bych tech problemu se psama bylo o dost min.

A možná, kdyby v tom měli lidé jasno, bylo by těch problémů se psy o dost méně.

janinas
Obrázek uživatele janinas
Viděn(a): 8 let 1 měsíc zpět
Registrace: 30.1.2009
  ....

....

Jana+Amy(14.10.2008) Kladno

janinas
Jackey:   proč si teda psala

Jackey:   proč si teda psala že si mám zamést před vlastním prahem??? to není urážka? to je snad pochvala?

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Já už do této diskuse

Já už do této diskuse vstupovat nechtěla, jelikož jsem zde vsunula jeden příspěvek a to spíš proto, že se mi líbilo to co psala Jackey, tak jsem se chtěla podělit o to, že to cítím podobně. Co se týče toho jak z člověka udělat vůdce o tom bych nepolemizovala, u mě to vyplynulo samo od sebe, jak už tu zaznělo, pes je učen neskákat do misky, nechat si umýt tlapy, postarám se o něj, zajistím mu zábavu apod. čili on je rád, že sám nic řešit nemusí, nemusí se nijak stresovat tím jestli smečka funguje nebo ne apod., protože na to má mě a ten kdo se stará a má k tomu dispozice je od smečky na tomto místě chtěný. A to i přes to, že nejsem nikterak tvrdá a nelpím si na tom, aby psi dělali vše precizně, tohle je mi šumák, chci, aby se s nimi dobře žilo a aby mi přišli na zavolání, toť vše, čili žádné velké požadavky. Ale vidím, že se to zde stáčí někam naprosto jinam a to k osobním urážkám a napadání. Janinas mě osobně je naprosto jedno, že máš děti, nevím ani kolik je tvé feně a už vůbec ne jestli je či není vychovaná, či o tom co soukromně píšeš jiným lidem a jak jsem psala v začátku této věty - je mi to jedno. Ovšem v pravidlech webu se dozvíš, že se zde mají řešit psi a problémy či radosti kolem nich a ne ostatní uživatelé, viz přesné znění Obecně platí: Vyjadřujte se k tématům, ne k lidem! , kteří tady krom toho ani v této diskusi nebyli - viz. tvá zmínka o Elizabeth. Tvé osočení by mohlo být bráno jako osobní napadení jiného uživatele, tak si dej pozor na to, co zde píšeš. Pokud máš osobní problém, který ovlivňuje tvou komunikaci zde, řeš si to v privátní zprávě, ale nedělejte z tohoto webu nějakou podřadnou stránku, kde se budete vzájemně napadat a obviňovat. Děkuji.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
To není žádná urážka, jen

To není žádná urážka, jen konstatování faktu, že než se někdo začne obouvat do někoho o kom vůbec nic neví, měl by se zamyslet nad sebou...jen jsem to připomněla, protože mě to přijde jako základ slušného chování...

mmartin
Obrázek uživatele mmartin
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 13.9.2007
Janinas: s tím chodem to ale

Janinas: s tím chodem to ale přímo vybízelo, vzhledem k tomu, že jsi v reakci na chod smečky odpovídala všemi slovesy vyjadřujícími pohyb psa... :-) a s tím slušným ptaním - ty jsi konkrétně Ewiczku odkázala do patřičných míst, ať se vrátí za deset let, až nasbírá životní zkušenosti, mimo jiné děti do smečky, tam to celé vzniklo... Nemyslím si, že věk, počet dětí a další "osobní" atributy jsou nutně lineární s kynologickou odborností...

martin + labradorky

janinas
.....

.....

jc
Obrázek uživatele jc
Viděn(a): 5 dnů 2 hodiny zpět
Admin
Registrace: 6.2.2008
Puvodne jsem k tomu chtel

Puvodne jsem k tomu chtel napsat nejakou vaznou myslenku, ale pravidla to myslim vystihuji dobre. Takze otazka zni - je tu snad nekdo (a nechci konkretne jmenovat SmÄ›ju se kdo je nechce respektovat? Pak at se rozlouci nebo rovnou bez komentare odejde diskutovat jinam SmÄ›ju se

Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)

Stránky

Téma zamknuto