...vše o labradorských retrívrech
listicko, alonso ma rodicovskej optigen A, ne?
veronika & retrívři v útulcích
Ahoj, děkuju nevěděla jsem, že se to dá testovat u nás..a Optigen A má...a co to teda přesně znamená? Jaký všechny nemoci tím pádem nemůže mít?
Alonso 6.5.2009 a panička Lucie
Praha-východ
Pokud má rodičovský Optigen A, tak to znamená, že je zdravý bez genu pro přenos PRA.
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
Nemůže mít progresivní atrofii sítnice, ani ji přenášet. S kataraktou nebo jinými očními defekty výsledek tohoto testu samozřejmě nijak nesouvisí.
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/223952-tazne-psy-ve-vancouveru-podrezali-po-olympiade-o-ne-nebyl-zajem.html
Lída + Rita (*1.4. 2013)
Nemám slov.
Tady i s videem, neuvěřitelné s...ě..... ://
Tak nemám odvahu se na to ani podívat
Teruska.V: "Mě zaujala piďi mini tv ehm. "
Je to asi 15" LCD TV. Na stavbu dobra ;-)
Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)
Vevesko, prosím tě, ty má morčátka, že jo? Jak dlouho asi rostou a jak moc vyrostou?
Alena + Juli, Nelly, Sára †2.7.2017, Maggie †23.2.2016, Rommy †12.4.2011
listicko, alonso ma rodicovskej optigen A, ne?
veronika & retrívři v útulcích
Ahoj, děkuju nevěděla jsem, že se to dá testovat u nás..a Optigen A má...a co to teda přesně znamená? Jaký všechny nemoci tím pádem nemůže mít?
Alonso 6.5.2009 a panička Lucie
Praha-východ
Pokud má rodičovský Optigen A, tak to znamená, že je zdravý bez genu pro přenos PRA.
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
Nemůže mít progresivní atrofii sítnice, ani ji přenášet. S kataraktou nebo jinými očními defekty výsledek tohoto testu samozřejmě nijak nesouvisí.
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/223952-tazne-psy-ve-vancouveru-podrezali-po-olympiade-o-ne-nebyl-zajem.html
Lída + Rita (*1.4. 2013)
Nemám slov.
Tady i s videem, neuvěřitelné s...ě..... ://
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
Tak nemám odvahu se na to ani podívat
Teruska.V: "Mě zaujala piďi mini tv ehm. "
Je to asi 15" LCD TV. Na stavbu dobra ;-)
Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)
Vevesko, prosím tě, ty má morčátka, že jo? Jak dlouho asi rostou a jak moc vyrostou?
Alena + Juli, Nelly, Sára †2.7.2017, Maggie †23.2.2016, Rommy †12.4.2011
Stránky