Já tedy nechápu, co tu řešíš...tvoje otázka jasně zněla co říkáte na ty a ty granule ..tak ti někteří odpověděli...nebylo tam napsané tak tyhle granule určitě nekupujte nebo něco podobného..byl to dotaz, na který jsi dostala odpověď a teď tu vytahuješ nějaké sms apd? To jsem jediná, kdo vůbec netuší o co tady jde?? :o))
Já taktéž nechápu o co se tady jedná, ale prosila bych příště osobní spory řešit pouze formou SZ, pokud má někdo pocit, že mu zde bylo jakýmkoli způsobem škozeno, tak případně směřované i na moderátory. Myslím, že vše se dá vyřešit bez zbytečných odchodů, prudkých reakcí a soudů.
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha "Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
Já tedy nechápu, co tu řešíš...tvoje otázka jasně zněla co říkáte na ty a ty granule ..tak ti někteří odpověděli...nebylo tam napsané tak tyhle granule určitě nekupujte nebo něco podobného..byl to dotaz, na který jsi dostala odpověď a teď tu vytahuješ nějaké sms apd? To jsem jediná, kdo vůbec netuší o co tady jde?? :o))
Triny a Peggy
Já taktéž nechápu o co se tady jedná, ale prosila bych příště osobní spory řešit pouze formou SZ, pokud má někdo pocit, že mu zde bylo jakýmkoli způsobem škozeno, tak případně směřované i na moderátory. Myslím, že vše se dá vyřešit bez zbytečných odchodů, prudkých reakcí a soudů.
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
supr tak budu aspoň nahlížet
Jana+Amy(14.10.2008) Kladno
Pro VeVes, ale nejen pro ni :-)
Waw
To je dobrý :DD
Janinas
Taky nechápu, co,kdo, jak a proč, ale neva :D
Andrew a Adelise Ray d´Or *20.12.2006
Holky neřešte to :-D
Jana+Amy(14.10.2008) Kladno
Nápad dobrej, ale ten pes je tedy hroznej
Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry)
Taky jsem koukala, to je hrozný dalmatin
http://www.edenloci.cz/
http://www.prcdtest.com/sk/
Alonso 6.5.2009 a panička Lucie
Praha-východ
Lištička: To se testuje v Praze - i za český peníze
Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov
Stránky