Přivolávání

36 příspěvků / 0 nových
Poslední
jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Jani,ale právě proto,aby pes

Jani,ale právě proto,aby pes věděl,jak má reagovat, se to nejdřív musí naučit. Aby třeba nezdrhl nebo cokoli jiného...

Jana a smečka

lucifer
Obrázek uživatele lucifer
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 6.10.2010
jackey, no urcite na tom

jackey,

no urcite na tom nieco bude, ked pises o respekte a hierarchii. Ako som pisala davnejsie, je fakt rozmaznany a mohol vsetko. to si davam za vinu a z toho potom prameni aj ne/respekt a ziadna hierarchia. Ale zmenila som to a snazim sa napravat chyby, aj ked je to pre mna nesmierne komplikovane a psychicky narocne.

na to ci vobec bude reagovat na impulzy z elektrickeho obojka neviem v tejto chvili odpovedat, respekt si budujem, aspon sa o to snazim, no.... len ako som pisala, keby som vedela ze budem uspesna aj ked budeme len so stopovackou niekolko mesiacov az rokov, nesla by som do krajnosti. zda sa mi to akosi uz pridlho. myslim si, ze mojho psa by uz davno niekto mozno nechal priviazaneho o strom,  keby islo o vychovu inymi ludmi. ale ja to chcem dotiahnut az do konca. nie som z tych, co nechaju psa na dvore a nejdem von preto, lebo neposlucha, lebo mam ine povinnosti a nechce sa mi. chcem to vyriesit aj preto, lebo ho nechcem nechat lezat na dvore a ja sa pojdem v buducnosti prechadzat s kocarom. u nas mame bohuzial takych psickarov... a ja medzi nich rozhodne nepatrim.

neviem ako si to myslela s tym domacim nazivanim. hierarchii v tom zmysle, ze ked psovi poviem ze ma ist dole zo sedacky alebo postele, tak ide.

no a s tym pokusanim, aj to som pisala davnejsie. v podstate som sa psovi nevedela vyhnut, obehol ma, a moj tiez nie je z tych, co do seba necha len tak kusat. ano neobranila som ho, ale ani som v danej chvili nevedela ako ho mam odohnat. kopance do neho nepomohli, ani sa nepohol ten pes.

no v kazdom pripade nestracam nadej, ale ak to nepojde, asi pristupim k tomu elektrickemu obojku, radsej toto, ako cokolvek horsie.

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
protože pes neměl k pánovi

protože pes neměl k pánovi absolutně žádný vztah, respekt a ponětí o hierarchii, stejně se to nepovedlo

 

Jo, to si dovedu zive predstavit, kdyz pes nepribehne za normalnich okolnosti, jak radostne pobezi za panem, az ho neco pichne do krku.

veronika & retrívři v útulcích

 

lucifer
Obrázek uživatele lucifer
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 6.10.2010
dakujem vam vsetkym za

dakujem vam vsetkym za odpovede. budeme pokracovat vo vycviku so stopovackou.

L.

Renčatka
Obrázek uživatele Renčatka
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 24.11.2010
mishel má zatim privolani

mishel má zatim privolani dost dobre,ale ma teprve 5 mesicu....v puberte to tak lehky asi nebude,cekam ze bude zkouset co si muze dovolit....

 

Renča:Nelly(15.7.2009)

Stránky