Před příchodem štěněte

58 příspěvků / 0 nových
Poslední
veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Pani mnozitelka lze o tom, ze

Pani mnozitelka lze o tom, ze nebyla s fenou na vystave (vysledky z te, kterou prokazatelne absovovala, jsou tady), takze ja bych ji moc neverila ani ohledne stenat. Ma fenu vysetrenou na geneticky choroby, zrentgenovanou, nabizi alespon mizive zdravotni zaruky? Asi ani vubec nevi, co to znamena. Ja bych si od nikoho, kdo si nezjisti ani zakladni informace, rozhodne nekoupila zavazek na 15 let.

 

veronika & retrívři v útulcích

 

Mailou
Obrázek uživatele Mailou
Offline
Viděn(a): 7 let 6 dnů zpět
Registrace: 17.9.2012
Juj já chtěla jen radu

Juj já chtěla jen radu ohledně hraček velikosti boudy.... Nevybírala jsem ji jak plyšáka proste jsem se si ni zamilovala na prvni pohled a chci ji a i kdyby byla pak sebevic nemocná hodlam to riziko podstoupit, prohlíželi jsme spousty inzerátu at uz chovatelskych stanic tak jak říkáte mnozitelu nepapiraku az jsme ji uvideli a i kdyby byla z útulku chtěla bych jej ji.

Mája a Šavi :)

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Ach jo... Proč se vlastně

Ach jo... Proč se vlastně chovatelé vůbec snaží odchovávat zdravá, pěkná, pohodová a socializovaná štěňata, testovat rodiče, vybírat pečlivě krycího psa, jet za ním na krytí do zahraničí atd., když množitelům stačí jen umět udělat jednu jedinou roztomilou fotku a prodají naprosto cokoliv...

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
No já myslím,že je to

No já myslím,že je to většinou o ceně,že prodají cokoliv..když si vzpomenu třeba  na mé začátky hledání štěňátka,kdy jsem neměla ani potuchy,že jsou pejsi s PP a nějaké chovné stanice a na co všechno si dát pozor.. v tom mi kamarádka říká "hele sousedi mají krásná štěňátka labíků a skoro zadarmo!!"Já ho viděla a byl náš- skoro zadarmo.Samozřejmě,že teď bych se ptala zkušených pejskařů a radila bych se jak a kde vybrat štěňátko.Myslím,že cena bývá jeden z podnětů,že bereme štěníka bez PP s dalšími riziky se v tu chvíli jaksi nepočítá.Pak se nemůžeme divit,že nám vyroste cosi na vysokých nožkách,s ušima nahoru po "kvalitních rodičích" množitelů.Nemluvě pak o zdrav.stavu.O tom co množitelé naslibují,než si štěně odvezete není třeba se rozepisovat.Jsem si vědoma,že jsem taky podpořila množitele,Max je pro mě stále nejkrásnější štěňátko,všichni ho milujeme,ALE příště CHCI pejska s PP :))

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


Mailou
Obrázek uživatele Mailou
Offline
Viděn(a): 7 let 6 dnů zpět
Registrace: 17.9.2012
Všem děkuju za jejich nazory,

Všem děkuju za jejich nazory, ale já jsem si uz vybrala a cena v tom nehrála roli, fakt je ze jsem čekala radu a ne pranyr :( me osobně je fuk ze podporuji mnozitele i kdyby byla prsknuta něčím od vedle stejne bych ji chtěla a doufám ze tento web neni jen pro majitele psu s PP.

Mája a Šavi :)

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Chodí sem majitelé psů s PP i

Chodí sem majitelé psů s PP i bez a neděláme v nich rozdíl. Nikdo tu neodsuzuje psy bez PP jako takové.

 

Ale ten, kdo se rozhodne podpořit svými penězi množitele psů bez PP, případně kdo sám množí, musí počítat s tím, že se tu na pranýř dostane. Protože jsou to právě tihle množitelé, kteří plní kotce útulků a ordinace veterinářů... Mrzí mě, že je ti fuk, že takového člověka podpoříš.

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
 i kdyby byla pak sebevic

 i kdyby byla pak sebevic nemocná hodlam to riziko podstoupit

 

Myslím, že tato věta nepotřebuje dalšího komentáře, neboli každý další komentář bude naprosto zbytečný. Protože paní se očividně zamilovala do fotky, takže je jí úplně jedno, že možná bude mít doma psa skučícího bolestí, který se nebude moc postavit na nohy, hlavně, že bude mít doma toho roztomilého medvídka z obrázku od množitele. Ach jo - to je asi to jediné co se zde dá ještě vyslovit. 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

The Beagles
Obrázek uživatele The Beagles
Offline
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 30.8.2011
http://www.psinadeje.cz/cz/24

http://www.psinadeje.cz/cz/24.celonarodni-pomoc-s-distribuci-letaku-reknete-ne-mnozirnam-mnozitelum-tyrani

Dávám sem odkaz na zajímavý letáček "Řekněte NE množitelům", který se mi dostal do rukou. Na stránkách je ve formátu PDF.

Je mi jasné, že štěndo, o kterém je tato debata nepochází z takto drastické množírny. Ale protože stále existují lidé, kteří různé množitele podporují,  může to mít až takový konec.

Mailou
Obrázek uživatele Mailou
Offline
Viděn(a): 7 let 6 dnů zpět
Registrace: 17.9.2012
Takže kromě rady nekupuj

Takže kromě rady nekupuj stěně bez PP nic? Jen muzu říct koupila bych jen ji a je mi fuk jestli ma PP nebo ne  :) 

Mája a Šavi :)

Mailou
Obrázek uživatele Mailou
Offline
Viděn(a): 7 let 6 dnů zpět
Registrace: 17.9.2012
Rusim účet a mrzi me ze jsem

Rusim účet a mrzi me ze jsem ho založila a vůbec se ptala :( zdejším objajovatelkam chovatelskych stanic jen muzu říct ze me mrzi ze me nezaujalo zrovna jejich stěně a ze jsem si myslela ze jsou tu lidi co maji labradory radi at uz maji PP nebo ne. Každopádně nevím jak si představuji ze se po jejich radách mám zachovat. Poradit pani mnozitelce at mého vysneneho pejska nechá uspat protože by náhodou mohlo byt v budoucnu nemocné? Prosím uz nepište uz jsem se dozvěděla dost: hlavne to ze každy kdo nema labradora s PP nesmí mít štěňátka.

Mája a Šavi :)

Stránky