krmení štěněte

215 příspěvků / 0 nových
Poslední
veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
asi :-) No nejlepsi pamlsky

asi :-) No nejlepsi pamlsky je stejne maso, pripadne rohliky, ja vlastne zadny jatrovce nepotrebuju :-)

veronika & retrívři v útulcích

 

barceo
Obrázek uživatele barceo
Offline
Viděn(a): 5 let 5 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Dobrý den,mám štěňátko

Dobrý den,

mám štěňátko labradorskho retrívra, stáří 10 týdnů. Krmím granulemi Brit Care Puppy all bread. Chtěla bych se zeptat, jestli bych měla dávat kloubní výživu Alavis? Nechci, aby štěňátko mělo v budoucnosti nemocné klouby. A od kolika měsíců bych měla přípravek používat?

Dále bych se chtěla zeptat, jestli dělám dobře, když krmím granulemi 6 dní v týdnu, poslední den dávám BRIT BOUTIQOES GOURMANDES   (konzervu či paštiku). A jednou v týdnu ji přilepšuji tvarohem se žloutkem a jeden den také nastrouhanou mrkvičkou. Jako pamlsky ji dávám sušené maso od Brit Care. Neuškodí ji něco?

 

Prosím o rady děkuji

Diego
Obrázek uživatele Diego
Offline
Viděn(a): 7 let 10 měsíců zpět
Registrace: 31.7.2011
Kost z uzené kýty bych asi

Kost z uzené kýty bych asi neměl Diegovi dávat co?

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Já bych určitě nedávala,

Já bych určitě nedávala, žádnou kost a už vůbec ne uzenou:o)

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Na zabavení, pokud by ji jen

Na zabavení, pokud by ji jen ožužlal a nijak zásadně "neujedl" - proč ne. Ale předpokládám, že jde o vepřovou kost - obávám se, že s tou by si už i poradit mohl. Takže jedině pod dozorem a jakmile bys viděl, že ji začíná likvidovat, okamžitě sebrat.

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Já bych kost nedávala určitě,

Já bych kost nedávala určitě, kor ne takovou.

Maily
Obrázek uživatele Maily
Offline
Viděn(a): 7 let 9 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2012
Dobrý den, svému 8 týdennímu

Dobrý den, svému 8 týdennímu štěňátku dávám jen granule 4x denně, ale přijde mi, že má pořád hlad. Můžu jí dávat i něco jiného? Třeba zeleninu nebo tvaroh? Vůbec nevím, co se jim může dávat a co ne, abych jí neublížila.. Děkuji za rady! SmÄ›ju se

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Tvaroh bych určitě nedávala,

Tvaroh bych určitě nedávala, ale zeleninu, ovoce, tvrdý chleba, ...klidně, ale samozřejmě ne v takové míře, aby to nahradilo třeba dávku krmení..jen prostě jako pamlsky a na to, že se tváří hladově bych se vůbec neohlížela, protože labíci mají hlad pořád:oDD

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Jackey, proč ne tvaroh? Já

Jackey, proč ne tvaroh? Já jsem mu ho občas dávala, snad to teda nebyla chyba, jinak bílý jogurt (neoslazený) s namačkaným banánem, párkrát dostal i vanilkový pribináček, trošku jablíčka na malé kousky, nebo nastrouhané jabko s mrkví, nebo celou malou mrkvičku na chroupání. Párkrát jsem mu dělala ovocný salátek a dala jsem mu i pár jahod, ale prý to není vhodné (říkala veterinářka). Možná myslela jenom pro nás, Akim má hodně citlivé zažívání tak mu toho kromě granulí a psích pamlsků moc dávat nemůžu. Ale banán a mrkev je ok a to mu dávám i teď, banán někdy s trochou jogurtu. A jednou týdně syrový žloutek, to vylizuje misku 15min HlasitÄ› se smÄ›ju ale s tím nevím jestli je to dobré i pro tak malá štěňátka. Já jsem s tím začala až pozděj.

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Já bych tvaroh klidně dávala

Já bych tvaroh klidně dávala - samozřejmě v přiměřené dávce, rozhodně ne každý den vaničkuMrk Kvalitní bílý jogurt nebo kefír je taky fajn zpestření. Zeleninu a ovoce můžeš dávat prakticky jakékoliv (kromě hroznů a avokáda), no a na přilepšenou třeba i nějaké maso - cenově dostupné jsou třeba kuřecí nebo krůtí žaludky, srdíčka, krky, skelety (ze začátku radši jen měkčí hrudní kost a k ní trochu masa), hovězí dršťky...

Baysha dostávala tvaroh (v rámci pestré stravy) odmalinka a nemám pocit, že by jí to nějak uškodilo. Osobně nevidím zase žádný důvod dávat štěndu tvrdý chleba, kromě kalorií mu to nic nedá, ale pokud ho bude jen trošku, tak proč ne.

Ale jinak souhlasím s tím, že labradoří štěndo je hlad na čtyřech nohách a je potřeba dávat pozor, aby se nepřejídalo a nebylo moc oplácané.

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Stránky