brečí

37 příspěvků / 0 nových
Poslední
Butkovičová Pavla
Obrázek uživatele Butkovičová Pavla
Offline
Viděn(a): 4 měsíců 2 dny zpět
Registrace: 9.7.2009
No tak já nemůžu poradit s
No tak já nemůžu poradit s tímhle jsme problém neměli...naštěstí, ale já si myslím, že by poradila chovatel-ka odkud štěndo máte...

Pavča a Apollo 

Jagulin
Obrázek uživatele Jagulin
Offline
Viděn(a): 10 let 6 dnů zpět
Registrace: 15.4.2010
Skočim k vetovi a dám vědět,

Skočim k vetovi a dám vědět, třeba jsem jen přecitlivělej novochovatel :-D


alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Nám Darinka taky poplakávala,

Nám Darinka taky poplakávala, první odpoledne doma pokníkávala dost intenzivně a jediné, co ji uklidňovalo, byly staré tepláky "napuštěné" vůní sourozenců a mámy. Na nich vždycky o usnula a k nim se vracela... Měla je pak dlouho ve svém pelíšku.

V noci spávala v pelíšku vedle dceřiny postele a ta spala s rukou dolů k Darince. Stejně tak za pár týdnů proplakala svoji první samostatnou noc v pelíšku na předsíni, to jsem teda nespala ani já, jak mi jí bylo líto. Nářek to byl srdceryvný, trvalo skoro týden, než si zvykla spát klidně, při zavřených dveřích do našich pokojů.

Nejhorší je to vydržet... nakonec s maličkými dětmi je to podobné...Mrk

Lída + Rita (*1.4. 2013)

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
No ono záleží i na

No ono záleží i na temperamentu štěněte a na jeho ,,ukecanosti" ...třeba my jsme s tím tak měli problém...Triny v noci vůbec nekňučela,ale přes den,to byl děs...kolikrát jsem si už říkala,že to není normální...ona prostě kňučela jen tak...třeba i na procházce si najednou sedla,podívala se na mě a začala kňučet...pomůže ignorace...štěněti se normálně věnujte,ale ne když je to podnícené jeho zakňučením...musíte mít jistotu,že mu nic nechybí,že jste se mu věnovali dost,je najedené,vyvenčené apd. pak to kňučení ignorujte...může se z toho stát velmi těžce odnaučitelný zlozvyk...takže čím dřív se toho zbavíte,tím lépe:o) Já jsem se toho hodně bála i kvůli výcviku,ale nakonec s tímhle vůbec žádný problém nemáme:o) To se spraví:o)

 

Jagulin
Obrázek uživatele Jagulin
Offline
Viděn(a): 10 let 6 dnů zpět
Registrace: 15.4.2010
Takže info od veta. Slečnu

Takže info od veta. Slečnu nám prohlídla, a konstatovala že je v naprostém pořátku a že to je normální, že to v blízké době pominel. Tak jsme tam nechali 444kč za prášek na odčervení, prostředek na čištění uší a jeden roztok mezi lopatky proti klíšťákům.

Děkuji za vaše připomínky a náměty, na vše jsem se optal, naštěstí to opravdu "nic" není.


Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
To je dobře:o) Bude to něco

To je dobře:o) Bude to něco podobného jako Triny..tak přeju hlavně hodně trpělivosti,budete to potřebovat:o))

Sandra
Obrázek uživatele Sandra
Offline
Viděn(a): 8 let 11 měsíců zpět
Registrace: 5.4.2010
Já tento problém také neměla.

Já tento problém také neměla. Než jsem si Arta brala, tak týden předem jsem si k chovateli přivezla pelech s tim, že tam bude spat mamina i sourozenci. Takže když jsem si pak brala domu Artíka, měla jsem k tomu i pěkně zaprasenej smradlavej pelech:-D Jakmile jsme dorazili domu, tak v něm hned spal a byl na něj naučenej. Jinak se hodně rychle fixoval na mě takže vůbec nebrečel:-) 

Sandra a Artínek

Jagulin
Obrázek uživatele Jagulin
Offline
Viděn(a): 10 let 6 dnů zpět
Registrace: 15.4.2010
My jsme jí k chovatelce vzali

My jsme jí k chovatelce vzali deku, aby se napachovala, takže jsme si taky domů vezlí uzlík špíny, to jsme jí dali do pelíšku u nás. Tak na tom čumákem spala jednou a pak se jí tam vůbec nechtělo a pospávala všude jen ne v pelíšku. Včera jsem tu špínu vzal a hodil vyprat.. od té doby spíme v pelíšku a jsme spokojení, teda aspoň ta dnešní noc byla v pohodě. V 5:25 venčení a v kuchyni jen jedna malá loužička, sice se ve výtahu krapátek svíjela ale vydržela až ven, šikula naše.


Kathy5
Obrázek uživatele Kathy5
Offline
Viděn(a): 9 let 6 měsíců zpět
Registrace: 3.5.2010
Zdravím, mám Čakynku doma

Zdravím, mám Čakynku doma něco přes týden, bude jí 8 týdnů a až dnes jsme byli poprvé venku v parku, jinak jsme si hráli a venčili jenom na zahradě, kde taky trénujeme chození na vodítku. Myslela jsem, že už nám to šlo, ani nestávkovala, ale dneska, jak jsme změnili prostředí, tak z toho byla celá špatná a začala stávkovat, tak jsme si dřepla k ní a bylo zase dobře  a za 10 min jsme byli zase doma. Myslím, že si Vaše štěňátko musí pomaličku na vše zvyknout a bude dobře. A k tomu kňučení, Čaky trochu plakala první noc, ale asi jen 20 min, když jsme jí dali do klece, ale pak byl klid. Doporučuji za štěňátkem nechodit, ono ho to za chvilku přejde. 

Jagulin
Obrázek uživatele Jagulin
Offline
Viděn(a): 10 let 6 dnů zpět
Registrace: 15.4.2010
Už sme jí vycepovali, resp.

Už sme jí vycepovali, resp. už nepláče :-) teď jsem ale v noci zjistil, že chrupká :-D


Stránky