Štěně s PP nebo BEZ PP?

438 příspěvků / 0 nových
Poslední
Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Snad je aspoň očkovaná a

Snad je aspoň očkovaná a odčervená...Nejsem si jist

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Tak má prý 7týdnů a bude

Tak má prý 7týdnů a bude hnědá...NechápuTak to mrkám

Teruška, Lukáš & smečka

 

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
BUDE hnědá??? taky dobrý...

BUDE hnědá??? Tak to mrkám taky dobrý...

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Tvrdí kamarádka.

Koulím očimaSmích Tvrdí kamarádka.

Teruška, Lukáš & smečka

 

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Kamarádka si taky dovezla

Kamarádka si taky dovezla fenečku, černou jak uhel s tím, že chovatelka povídala, že ještě zhnědne SmíchSmích, za pět litrů Koulím očima. Tady z fotky těžko soudit, barva může zkreslovat.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Byla zadarmo - aspoň něco.

Mrk Byla zadarmo - aspoň něco.

Teruška, Lukáš & smečka

 

Jakynka
Obrázek uživatele Jakynka
Offline
Viděn(a): 9 let 7 měsíců zpět
Registrace: 27.11.2008
Teruska V. : Labík to není

Teruska V. : Labík to není ani omylem, ale zase lepší, když ho dostala zadarmo,  než kdyby ho koupila za pár tisíc jako 100% čistokrevného labradora. Takhle je jasné, že je to je kříženec....

Jana, Akina a Sindy

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Ještě bych doplnila, že ona

Ještě bych doplnila, že ona ho dostala zadarmo, jelikož je to nějaká známá její známé, tzn. protekce. Ostatní si samozřejmě museli zaplatit.

Teruška, Lukáš & smečka

 

Sandra
Obrázek uživatele Sandra
Offline
Viděn(a): 8 let 11 měsíců zpět
Registrace: 5.4.2010
Dobrý den, také bych chtěla

Dobrý den, také bych chtěla přispět svou zkušeností s množiteli... Před 5 lety jsme si s mamkou chtěli pořídit k vánocům kočičku (to jsem ještě bydlela v bytě kam pejsek nemohl) a tak jsme sháněli britskou krátkosrstou. Našli jsme pěknou kočičku s PP a přesto, že jsme s ní na výstavy nechtěli chodit, chtěli jsme PP, aby byla jistota původu... To jsme, ale netušili od koho si ji bereme!! Když jsme tam dorazili paní nám přinesla dvě klece a at si vybereme. Jednu jsme si vzali už jenom z toho pocitu, že jsme ji tam nechtěli nechat. Naštěstí z ní vyrostla krásná zdravá britka, ale díky tomu, že vyrůstala v kleci se šíleně bálu tudíž jsme si ji skoro nikdy nepochovali... Já, ale stále toužila po pejskovi a stále jsem prohlížela různé inzerce, kde se nějací pejsci a kočičky nabízejí. Jednou jsem, ale narazila na strašlivé zjištění a to takové, že paní od které jsme si vzali to kotě nemnoží jen jednu rasu, ale asi 4 rasy koček a ještě horší bylo zjištění, že chová asi 8(možná i více) ras psů... Všechny prodává bez PP a např. labroušky ve všech barvách:(:( Jednou jsem opět přemluvila maminu, aby jsme se tam pod záminkou pořízení si druhé kočičky jeli podívat, jak ty zvířata chová. Když jsme dorazli na místo, paní se přestěhovala na větší statek, aby to mohla lépe množit, jsem byla zděšená. Bylo zde asi 5 klecí a v každé pobíhala určitá rasa psa asi o 6-12 členech. Na tomto statku měla brtské kočky(v domě)+jokšíry+shiba inu+ jezevčíky+buldočky (francouzské i anglické)+čivavy atd. nepamatuji si přesně co všechno tam bylo:(:( když jsem se jí zeptala jestli tu má i ty labradory a goldeny a bernáky co nabízí, tak mi odpověděla, že ty jsou v jiným domě a má je na starosti syn. A pak z ní vylezlo, že má ještě jeden dům na zbytek koček... No když jsme přišli do domu vzala nás do jedné místnosti a tam byla v kleci vyplašená dvě kotátka a když jsme řekli, že nemáme zájem, protože se moc bojí tak nám odpověděla, že to nevadí, jelikož o víkendu přijedou němci a ty to všechno vykoupěj:(:( Mé zděšení, ale nabralo plných otáček až když mi mamina volala, že známá si pořídila zlatáka a at hádám od koho, kdyz mě napadla ONA paní množitelka, tak jen přitakala... Ptala jsem se, jak na to s pejskem jsou a ona, že se šíleně bojí lidí, jelikoz je bez jakekoli socializace a prodala ho v necelých 7 týdnech takže i opravdu malinkej. Je to síla a bojim se co jim z toho pesana vyroste. Hlavně mají malé dítě(kluka) a všichni víme, že děti si k pejskům občas dovolí víc než se jim může líbit a jak asi zareaguje pejsek, který neni vůbec zvyklí na lidi?? Bude možná stačit aby mu klučina zatahla za ucho a nebo omylem šlápl na ocas a může být malér.

V každym případě já jsem pro štěně (i jiné zvířátko) vždy s průkazem původu. Když už nic jiného alespon vám z toho vyroste 100% ta rasa jakou chcete a ne kříženec jako mé kamarádce. Ta si taky koupila Labradora bez PP a když se s ní dnes hádám že to labrador neni, tak to nedokáže pochopit. Její pejsek je vysokej jak menší poník a za takovou ohánku co má na ocase by se nemusel stydět ani zlaták... Navíc je strašně agresivní  a to i na členy rodiny. Je to mladej pár, co si chce nyní pořídit miminko takže uvidíme jak ten pejsek bude reagovat, když už nyní vrčí a občas i chňapne po mé kamarádce ale i po její neteří(3royk)... Když já jdu se svým papírovým labroušem mezi děti, tak vidím, že v budoucnu se nemusim bát mít miminko. Je klidnej a když ho synovec(2roky) nedejbože zatahá za chlupy nebo si na nej sedne tak artík nic jen se na něj směje a oblízne mu celej obličej, tak že se honzík radši sebere a jde si hrát jinam:-D Takže za sebe 100% zvíře s PP

Sandra a Artínek

Sandra
Obrázek uživatele Sandra
Offline
Viděn(a): 8 let 11 měsíců zpět
Registrace: 5.4.2010
Omlouvám se, že zde zaplňuji

Omlouvám se, že zde zaplňuji forum, tak dlouhým příspěvkem, ale na něco jsem ještě zapoměla. Paní množitelka, o které jsme psala, prodává všechny feny v 5 letech jako naprosto nepoužitelný a strhaný stvoření. Je na nich vidět jak už mají všeho dost a tak jak vypadají ony v 5 letech nevypadá skoro žádnej pes v 11letech:(:( je to opravdu smutné a nejhorší je, že nikdo proti tomu nemůže nic udělat.

Sandra a Artínek

Stránky