Štěně s PP nebo BEZ PP?

438 příspěvků / 0 nových
Poslední
Butkovičová Pavla
Obrázek uživatele Butkovičová Pavla
Offline
Viděn(a): 4 měsíců 2 dny zpět
Registrace: 9.7.2009
Maruško: já dala za Baka 3,5
Maruško: já dala za Baka 3,5 tisíce a jistota žádná a 8 000 to už není moc velký rozdíl...dneska už bych si to rozmyslela...

Pavča a Apollo 

Danny
Obrázek uživatele Danny
Offline
Viděn(a): 7 let 2 měsíců zpět
Registrace: 11.6.2009
Přesně jak píše Pája, já mám

Přesně jak píše Pája, já mám taky psa bez PP a vím na 100% že ten příští bude s PP, zas takový rozdíl to není a nepodporuješ množitele, což já jsem bohužel udělala :-( Ne bohužel, máme našeho mazla, toho nelituju, ale s dalším hafanem budu jinak vybírat :-)

1206Miiskaa
Obrázek uživatele 1206Miiskaa
Offline
Viděn(a): 10 let 1 měsíc zpět
Registrace: 13.12.2009
my taky nemáme s PP, ale

my taky nemáme s PP, ale příští bude s PP, to vím určitě.... ale ani náhodou nelituju, my jsme množitele nepodporovali, my ho dostali zadarmo... ale i tak, příště určitě půjdu do pejsánka s PP Směju se

Petula
Obrázek uživatele Petula
Offline
Viděn(a): 9 let 1 měsíc zpět
Registrace: 24.3.2009
Smokie je také bez PP,

Smokie je také bez PP, nelituju, zatím je úplně bez zdrav. problémů (ťukám na zuby :-)). Ale i přesto, že je Smokie bez PP, tak nemám pocit, že bych podporovala množitele. Majitelé mamky Smokie, od ní chtěli alespoň jeden vrh, to udělali a od loňska je fenka vykastrovaná. Narodili se 2fenečky jednu si nechali majitelé a jednu mám doma já :-) a obě už jsou vykastrované. Myslím, že kdyby to byli "jenom množitelé", tak by se nezajímali, jak se Smokie má a nebyli bysme v neustálem kontaktu a nevěděla bych, jak se mají sourozenci Smokie.

Peťula, SMOKIE  *18.9.2008 a FALCO *4.2.2010, Teplice

"Psi nejsou celým našim životem, ale díky nim je náš život úplný."

1206Miiskaa
Obrázek uživatele 1206Miiskaa
Offline
Viděn(a): 10 let 1 měsíc zpět
Registrace: 13.12.2009
jsme na tom úplně stejně s

jsme na tom úplně stejně s Peťulou... majitelé darovali 4 pejsky, 2 fenky a 2 pejsky... a také jsme v neustálém kontaktu Směju se zdravotní problémy nemáme (naštěstí, ťuk ťuk... ), sice je to ještě miminko, ale snad mu to vydrží Koulím očima

lawooda
Obrázek uživatele lawooda
Offline
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 31.7.2009
Tak já se taky přidám.Mám též

Tak já se taky přidám.Mám též psa bez PP,kupovali jsme ho jako labradora,ale není to labrador.Nejspíš je šmrncnutej ohařem.I já jsem byla s přítelem bohužel hloupá a podpořili jsme množitele.Zaplatili jsme za něj stejně jako Prokůpková 3.500Kč.Loni nám Hitch začal marodit a to docela vážně,léčili jsme ho tři měsíce,několik týdnů trvalo než se vůbec přišlo na to co mu vlastně je.A ta tříměsíční léčba nás stála 11.500Kč,nemluvě o tom,že pak musel být ještě nějaký čas na veterinární dietě a musel užívat léky,což taky není zrovna laciná záležitost.A to jsme ještě dopadli vcelku dobře.Tak si tohle všechno dobře rozmyslete,protože to co zaplatíte za štěndo,je opravdu mizivá částka.

Irča a Hitch

Teplice

Twiggi
Obrázek uživatele Twiggi
Offline
Viděn(a): 8 let 1 měsíc zpět
Registrace: 13.3.2010
Já se teda přidám taky, mám

Já se teda přidám taky, mám psa bez PP, ale dostala jsem ho (už jsem to psala jinde) a zatím je naštěstí zdravý, ale mám ještě jednoho psa a předtím jsem měla ještě jednoho a oba s PP a jenom z jednoho jedinýho důvodu, abych věděla co mi z nich vyroste!!! Taky byli oba předpisový!! I když jsme na výstavy nechodili, jenom jsem chtěla mít jistotu, že mi vyroste knírač a čuvač!!!

Samozřejmě bych ten svůj "Danajský dar" (tak ho nazval veterinář Hlasitě se směju) nedala!!! Ale až si budu zase někdy pořizovat psa, tak opět s PP!!!

 Johnny (2007)

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Moje Darča je taky bez PP, a

Moje Darča je taky bez PP, a opravdový labrador to není. Což mi nevadilo, když jsme si ji pořizovali (od známých za 1 000 Kč), ale mrzí mě to teď, kdy jsem díky tomuto webu poznala čistokrevné labradory s tím opravdovým labradořím vzhledem. Samozřejmě bych Darinku nedala ani nevyměnila a mám ji moc ráda, ale rozhodovat se znovu, byla by to určitě labinka s PP - hlavně kvůli vzhledu.

Co se týká zdraví a vzhledu srsti, je úplně jedno, jestli jde o psa s PP nebo bez PP, protože kvalitní strava je důležitá pro každého jedince. My zrovna  problémy se srstí máme, a dost velké, a s citlivým trávením jakbysmet, takže s vhodnými granulemi to není jednoduché a samozřejmě ani levné. V poslední době jsem krmila veterinární Eukanubou, 10 kg za 1 500 Kč, a kromě jiného i z finančních důvodů hledám granule hodně kvalitní, hypoalergenní a aspoň o něco levnější. Snad to vyjde a budu kupovat jiný druh, superprémiovku - 15 kg za 1 600 Kč. Pokud to nevyjde, vrátím se k drahé Eukanubě, protože tu Dara snáší dobře.

Pokud opravdu těch peněz nemáte nazbyt, čemuž věřím, rozmyslete si pořízení velkého psa - je to po všech stránkách drahé, ať už krmení, léky, antiparazitární přípravky, případná narkóza - všechno se odměřuje podle váhy psa. Kolegyně v práci má např. jezevčíka, a veškerá péče o něj je nepoměrně levnější než o tu moji "labradorku", která váží 26 kg.

 

Lída + Rita (*1.4. 2013)

Friduča
Obrázek uživatele Friduča
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 16.5.2009
Náš Chero je s PP - po

Náš Chero je s PP - po výborných rodičích a už rok je těžce nemocnej - cukrovka. Dle vetíka se to prostě stává... Bude mu,ale deset a za celou dobu, kromě běžných úrazů jako rozříznutá tlapa, nebo tak.. žádnej problém..Byť lítá po schodech, tak kyčle naprosto v pořádku ...

Ale ten zhruba rok co má cukrovku finanačně tedy náročné - jen jídlo cca 3.000,- měsíčně, inzulín 160,-Kč na tři dny ... Do toho pár komplikací a zákroků...

Ale jsem moc ráda, že je v pohodě :) Ale souhlasím s holkama i když nejsem chovatelka - pes určo s PP. Minimálně se riziko zmenšuje ...

Frida a Chero 5 / 2000,  PrahaMates

 

 

Mishka
Obrázek uživatele Mishka
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 29.9.2007
Márty je bez PP, Myška, ač

Márty je bez PP, Myška, ač bulina je papírová. Ani jednoho bych nedala. Nejsem milionář, domácnost táhnu vesměs sama a přesto jsou oba dva krmeni kvalitně. Márty dostává Royal Canine a malá Acana pacifica (bez kuřete, obilnin,atd.) protože je to zřejmě alergik. Nedělám v nch rozdíly, oba pro mě mají stejnou cenu, ale bezpapíráčka bych si už nikdy nekoupila.

Stránky