Pes a dítě

116 příspěvků / 0 nových
Poslední
Sidunka
Obrázek uživatele Sidunka
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 20.3.2011
Ano, je to hloupé

Ano, je to hloupé ultimátum....nemyslitelné, přece nebudu dalších deset let, možná i více, čekat, než si pořídíme mrně...Moje mamka by se babičkovství nebránila a přítelova pedantská matka má přesně ty řeči typu: kam Sama dáme, že to dítě bude chudák atp. ... A zrovna tak si myslím, že přítel si chce ještě trošku něco užít, proto přemýšlí tak sobecky.Mluvíme o tom, když má zrovna náladu...To není často. Vím, že to není a nebude žádná sranda, až to přijde, ale už mám pocit, že nemůžu čekat... Je jasné, že se vše podřídí miminku, pak Samovi a pak teprve Petrovi a to se mu, pravda, asi opravdu moc nezamlouvá... No, snad o tom budeme mluvit čím dál častěji a třeba Petr povolí... :o) Všem děkuju za názory a přeju krásný den!Srdce

Zdenča a Saminek 19.7.2007

http://www.samm.webnode.cz/

Bůh stvořil psa, protože věděl, že se mezi lidmi lepší přítel nenajde.

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Na mě to dělá dojem, že

Na mě to dělá dojem, že přítel dítě vůbec nechce (aspoň zatím) a Sam je pouhá, ale velice vhodná záminka a výmluva. Krom toho otázka "Kam dáme psa?", pokud ji přítel myslel vážně, svědčí o tom, že Sam pro něj nic moc neznamená, odpovědnost za živého tvora asi taky nemá, nemluvě o nějaké lásce nebo aspoň příchylnosti k němu. Netuším, jak to u vás chodí a jak pevný vztah je mezi vámi, ale asi bych začala dost přemýšlet o tom, jaký by byl přítel táta, jestli by ti v péči o dítě pomáhal a nenechával všechno na tobě. Každopádně bych přes tohle ultimátum nešla, pokud by nezměnil svůj názor, tak bohužel... i když by tě to bolelo.

Taky je možné, že se přítel opravdu bojí nějakých zdravotních komplikací ve vztahu dítě - pes, zvlášť pokud takovou hysterii mají v rodině. Pak bych doporučovala promluvit si s nějakým doktorem - pejskařem, který by mu to vymluvil a vysvětlil. Určitě máte i nějaké známé - pejskaře s dětmi, kteří by možná mohli pomoci. Hlavně aby přítel byl přístupný a ochotný o tom přemýšlet. Přeji hodně zdaru.

Lída + Rita (*1.4. 2013)

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Fotka z dnešního rána, ještě

Fotka z dnešního rána, ještě v pyžamu, vnučka Káťa s Darinkou tvoří nerozlučný pár. Kdykoliv je Káťa u nás, jsou s Darčou spolu. Darinka malou poslouchá, blbnou spolu na kvadrát a jedině s Káťou je Darča ochotná se nechat fotit a neutíká.

Směju se

Lída + Rita (*1.4. 2013)

greppie
Obrázek uživatele greppie
Offline
Viděn(a): 6 let 4 týdny zpět
Registrace: 2.4.2008
Lidu, ta vám teda vyrostla,

Lidu, ta vám teda vyrostla, je to moc krásná holčička.

Ála a Madla

alohai
Obrázek uživatele alohai
Offline
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Ali, děkuju. Do fotek bez psů

Ali, děkuju. Do fotek bez psů dávám ještě jednu, a to všech mých čtyř zlatíček. Snad to nebude vadit, když se pochlubím...Mrk

 

Lída + Rita (*1.4. 2013)

Stránky