Dovolená

0 příspěvků / 0 nových
Poslední
maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Dovolená

Trávite dovolenou s pesanama a pokud ne,jak snáší Vaši nepřítomnost.Pokud máte informace o super dovolené se psem,šup sem informejšSměju se

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
My trávíme dovolenou vždy se

My trávíme dovolenou vždy se smečkou,jinak si to ani nedokážu představit...nemohla bych je někde nechat na tak dlouhou dobu:o/

Ale letos se poprvé chystáme s holkama k moři,tak jsem na to zvědavá:oD

Beenee
Obrázek uživatele Beenee
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Na dovolenou jedině se psem.

Na dovolenou jedině se psem. Odloučení nese velice špatně. Nežere, nepije, jen polehává a nakonec začne zvracet, zvracení bez veterinární pomoci samo neustává. K moři nás to netáhne a jinak zatím mohl všude, kam jsme si smysleli. SmÄ›ju se Ještě drobnost. Pánečci nesou odloučení od psa skoro ještě hůř než pes. Jinak info o super dovolené je těžké, když nemám představu, jak si dovolenou představuješ. Jaký typ dovolené? Moře, akční dovolenou?

Lenka, Danny a Kip z Brna

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Dovolená bez psa by nebyla

Dovolená bez psa by nebyla dovolená :), letos jsem plánovala moře, ale s příchodem malé to padlo, takže pojedeme jen po krásách ČR :), ale bude to spíš taková odpočinková válenda, žádné tůry, jelikož štěndo v růstu si musí na delší výlety počkat, ač Elsa si to nemyslí a lítala by pořád :). Jinak Aishu mám naučenou, že je u prarodičů na chatě, když je léto, neměl by jí totiž kdo venčit v poledne, když oni se tam nastěhují na celé dva měsíce. Jelikož je vídá denně, tak je zvyklá, takže toto odloučení ve všední dny přes červenec a srpen snáším mnohem hůř já :). Jezdím za ní hned v pátek a beru si co nejčastěji dovolenou, abych jí mohla mít u sebe. Elsu si budu přes léto brát do práce, sice to bude větší záhul, ale nerada bych, aby mi jí tam zkazili v tom nejdůležitějším období :).

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Myslela jsem super

Myslela jsem super dovolenou,kterou jste zažili ať je u nás nebo v cizině,akční či lenošivá...Mrk

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Ja jezdim se psema i bez,

Ja jezdim se psema i bez, podle spoludovolenkaru. Ne kazdej je zvedavej na moje psy, coz chapu, taky neni kazdy obydli na psy staveny. Pri odlouceni vic trpim ja, volam opatrovatelum a nechavam si psy stekat do sluchatka, aby mi nebylo smutno Hlasitě se směju, psum je uplne fuk, hlavni je, ze sou spolu a maj neco v misce.

veronika & retrívři v útulcích

 

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
No my jsem super dovolenou

No my jsem super dovolenou prožili ještě jen s Peggy v Krkonoších na Boudě Máma,bylo to tam moc fajn,skvělý přístup personálu a Peggy se tam chovala jak doma:o))

Jinak já zastávám názor,že kdo nemá rád moje psy,s tím se já nestýkám,protože jsou moji součástí..a když mi někdo řekne,přijeď ale bez psů,tak nejedu nikam...oni prostě ke mě patří a pro mě to je jako by odmítali i mě,když nechtějí moje psy...neznamená to,že je všude beru s sebou,ale prostě se stýkám jen s lidmi,kteří je taky mají rádi o jiné nestojím:o)

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Vetsinu tech lidi, o kterych

Vetsinu tech lidi, o kterych sem mluvila, znam jeste z doby, kdy sem zadnyho psa nemela, tzn cca 10 let. Neposlu je ted do haje jenom proto, ze snoubenka jenoho z nich ma tezkou alergii a ja bez psu odmitam vyjit z domu a on odmita jet bez ni. Navic nepejskari sou velmi vitanym osvezenim, sou schopny resit i cokoliv jinyho, coz pejskari neumi, tam se vse toci okoli granuli, veterinaru, stenat, kolikrat si ten nas alik skocil a tak. Takze ja si neberu osobne, kdyz mi je receno, ze by to bylo lepsi bez psu, protoze jede ta holcina, nebo ze jedeme na chaticku, kde sou psy zakazany. Svy psy mam rada, ale abych se kvuli nim obirala o stary kamose, tak to zas ne.

veronika & retrívři v útulcích

 

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Navic nepejskari sou velmi

Navic nepejskari sou velmi vitanym osvezenim, sou schopny resit i cokoliv jinyho, coz pejskari neumi - to, ale vůbec není pravda Smích, když nejde o známé, ale o kamarády, se kterými člověk nemusí hledat téma, takže se nechytá psa jako berličky, tak kolikrát o psech, kteří spí ve vedlejší místnosti nepadne za celý večer ani slovo Mrk

 

Já mám taky spoustu kamarádů, které mám ještě z dob "bez psa", většina z nich má doma taky čoklíka, ale nebere to tak jak já. S nimi se vídám například v pátek večer, kdy psy hlídá máti. Na dovolené jsem s nimi nebyla už od dob co mám Aishu, moji psi by jim nevadili, já se snad ani neumím přátelit s lidmi, kteří nemají rádi psy :), ale nepejskař se pozná tak, že klidně psovi nacpe u ohně buřta apod., jelikož mu to nedojde a já bych pak stejně jen hlídala a neužila si to.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Luc
Obrázek uživatele Luc
Offline
Viděn(a): 9 let 7 měsíců zpět
Registrace: 17.11.2009
Já taky beru Sunnynku jako

Já taky beru Sunnynku jako svoji součást a mám teda štěstí v tom, že i mí přátelé jsou takoví, že nás berou jako jednu osobu :-D takže se většinou snažíme najít kompromis... Spíš když občas někam přijdu a ona je doma, tak první dotaz je : "Kde máš Sunnynku?" :-D  Ale přiznám se, že kdybych měla ve svým okolí důležitýho člověka někoho, kdo má alergii nebo se psů bojí, no tak bychom se holt občas musely se Sunnynkou obejít bez sebe... Mám tím na myli přátele... Samozřejmě pokud se týče partnera, ten musí mít pejsky vyloženě rád :)

A neházela bych ale pejskaře do jednoho pytle.... Naprosto si nemyslím, že se pejskaři baví jenom o psech... Potkala jsem i několik lidí, pejskařů, se kterými - pravda, hovor začal o psech, ale potkáváme se doteď a pindáme o jiných věcech :-D Strašně záleží, na koho člověk narazí...

Jináč my letos vyrážíme na tejden k přehradě Pastviny s kámoškou a nějakýma jejíma známýma. Někteří z nich budou m ít pejsky taqky.  Je tam nádherně :) A můžem se ceje tejden koupat, k vodě to budeme mít z chatky asi 20 metrů :) Šlapadla budou (se Sunnynce na víkendovce velice líbilo :-D ), v okolí lesy, taková česká pohodička :)))  Jak ještě povyroste, tak další rok chci jet na nějakej trip  já, Sunnynka, spacák, stan, nazdar :-D Někam po Evropě hory trochu pochodit :)

Aůle zcela jednoznačně - pokud to jde, tak  SPOLU  pejskem na doivču... Užiju si to nejlíp, když budu cítit vůni svýho psa a budu moct s ní dělat kraviny :)

 

markosta
Obrázek uživatele markosta
Offline
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 31.10.2008
U nás to bude letos půl na

U nás to bude letos půl na půl. Starší dcera s námi nejezdí, je doma a stará se o zvěř (a hlavně má volný dům pro své kamarády), takže ta si nechá doma svou Shirley a k ní naši Lucku (shodou okolností zrovna tyto dvě nesnáší jízdu autem a bojí se vody) a mladší dcera jede s námi, takže pojede i její Gayuška a že pojede má Bolča je samozřejmostí. Takže my s sebou bereme jen dvě, které rády plavou a auto snáší v pohodě Mrk.  Paní majitelka chaty od nás ví, že letos už s námi pojedou psi dva a nic nenamítala.

Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)

Stránky