raz mi niekto povedal, ze neist volit je ako dat hlas tomu kto vyhral ... ani u nas to nie je bohvieco - jeden lepsi ako druhy, ale nechcem strkat hlavu do piesku .. ved keby som nevolila, tak by som na nich nemohla ani nadavat, pretoze som neurobila nic preto, aby tam neboli ... a na druhej strane mozem tiez nadavat "ja som vas volila a vy takto ?!!! :) tak ci tak, ako vzdy je to - teda ist volit alebo nie - kazdeho vec ... len sa potom nestazujme ...
Hlásím, že se pro mě včera narodilo štěňátko Jen doufám, že na mě zbude fenka, holky jsou jenom dvě a jednu si chce chovatelka nechat… Takže začátkem července si povezu domů malé blonďaté labradoří štěkátko Držte palce, ať je mamina brzo v pořádku, byl to hodně komplikovaný porod s prasklou dělohou a tak…
Terushko,pokud nejdeš volit,tak ale pak nemáš nárok nadávat na poměry a říka,že se ti něco nelíbí
Jana a smečka
raz mi niekto povedal, ze neist volit je ako dat hlas tomu kto vyhral ... ani u nas to nie je bohvieco - jeden lepsi ako druhy, ale nechcem strkat hlavu do piesku .. ved keby som nevolila, tak by som na nich nemohla ani nadavat, pretoze som neurobila nic preto, aby tam neboli ... a na druhej strane mozem tiez nadavat "ja som vas volila a vy takto ?!!! :) tak ci tak, ako vzdy je to - teda ist volit alebo nie - kazdeho vec ... len sa potom nestazujme ...
N&P
Tak tak - kdo nevolí, volí zlo - kdo nevolí - volí komunisty - kdo nevolí - volí Paroubka.
A Paroubek co? Škodí lidem!!!
Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov
Hlásím, že se pro mě včera narodilo štěňátko Jen doufám, že na mě zbude fenka, holky jsou jenom dvě a jednu si chce chovatelka nechat… Takže začátkem července si povezu domů malé blonďaté labradoří štěkátko Držte palce, ať je mamina brzo v pořádku, byl to hodně komplikovaný porod s prasklou dělohou a tak…
Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)
jeje, tak to su paradne spravy !!! ta drzim palce, nech je mamca a miminka ok, aby si mala doma coskoro malu chlpazu gulicku
N&P
Jo holka, už se ti to blíží, ani se nenaděješ a bude doma.
Teruška, Lukáš & smečka
Jen doufám, že na mě zbude fenka, holky jsou jenom dvě a jednu si chce chovatelka nechat
Takže jsi byla v první v pořadníku? Tak pak je to jistý,ne?
Jana a smečka
No to já právě nevím, jak vysoko v pořadníku jsem
Tak se Petry zeptej
Jana a smečka
Zatím ji nechci otravovat, má toho až nad hlavu, prý dvě noci nespala... tohle pár dní počká, no a i kdyby byl kluk, tak se svět nezboří
Stránky