Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
jana33
Obrázek uživatele jana33
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Veroniko,pěkněěěě

Veroniko,pěkněěěěSmĂ­ch

Jana a smečka

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Já tomu též do hloubky

Já tomu též do hloubky nerozumím a k mé smůle mi taktéž nechtěli vyrobit granule speciálně pro puntíkatého psa - hmm, nechápu proč :).

Ale z vlastní zkušenosti, mému prvímu psu RC nesedl, zhoršila se srst a hubla, ale jak se říká, každý pes jiná ves, co sedí jednomu, nemusí druhému. Ovšem pokud je někde napsáno, že štěněti nedávat štěněcí, tak by se to mělo osvětlit, jelikož to může být přebráno mnoha způsoby a takové štěně na seniorkách by asi zrovna dobře neprospívalo :).

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Mnozí nováčci by mohli vzít

Palec nahoru Mnozí nováčci by mohli vzít Veroniku vážně.

Teruška, Lukáš & smečka

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Moderátor
Ano, mohli, proto to dávám do

Ano, mohli, proto to dávám do hospody :)

"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

veronika
Obrázek uživatele veronika
Registrace: 12.4.2007
naopak pokud budete velkého

naopak pokud budete velkého psa přecpávat, rychle poroste a nabere, což je opět zátěž na klouby

Ne kdyz budu psa precpavat, staci krmit krmenim "pro stenata" nebo jeste lip pro "stenata velkych plemen", s pomerem 29/15.

----------

veves:  Laskave neshazuj moje (mozna pomyleny) nazory, kdyz mas sama (mozna jeste pomylenejsi) jiny. To, ze ty absolutne nevis, o cem mluvim, neznamena, ze nemam pravdu, viz:

sama bych granulemi pro velká plemena nekrmila ani dospělého LR, natož štěně, stačí pro všechna plemena

diskuse jela o pro planu, takze predpokladam, za jako moderator ses drzela tematu, takze PP large breed, kteryma by si nekrmila ani morce: bilkoviny:tuk:vapnik:fosfor- 29:15:1,2:1, pp puppy bez uvedeni plemene, tebou doporuceny: 30:19:1,3:1.

Proc doporucujes jeste nabitejsi verzi? Rada se priucim, osvetli mi to, prosim.

veronika & retrívři v útulcích

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Moderátor
Dala jsem to do hospody,

Dala jsem to do hospody, jelikož další příspěvky o typu tvého labradora apod. byly mimo mísu. Tak jaksi nevím co na tom máš za shazování. Pokud máš problém s tím, s čím krmím a máš pocit, že si tím své štěně odrovnávám, můžeš pokračovat dále v SZ kterou jsi mi psala, zde nemá tvoje osobní rýpání co dělat. Ode mne vše.

veronika
Nepsala bych zavádějící

Nepsala bych zavádějící informace o tom, že štěňata by se neměla krmit granulemi pro štěňata.  A ano, sama bych granulemi pro velká plemena nekrmila ani dospělého LR, natož štěně, stačí pro všechna plemena :).

Asi sem tam mela doplnit citaci, k tomuhle pripevku sem psala.

a moje otazka: Proc doporucujes jeste nabitejsi verzi? Rada se priucim, osvetli mi to, prosim.

To ti prijde jako rypani? Ja sem napsala, proc konkretne PP jakykoliv steneci nedoporucuju, tvy odpovedi, proc ano puppy, ale ne puppy LB, sem se nedockala, krome nakych osobnich invektiv. Me by to zajimalo, a myslim, ze nejen me. Ale vim, ze kde nestaci argument, tam nastoupi urazka, oznac me za rejpala a nech me zabanovat, kdyz nemas odpoved!

PS: za mou starost o tvyho psa sem se ti omluvila, tak to nech bejt, ne? Tohle je ciste v obecny rovine, tak proc to vztahujes na sebe, kdyz krmis necim jinym?

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Moderátor
veroniko, nevím proč bych tě

veroniko, nevím proč bych tě měla nechat zabanovat, nejsi předpojatá? :)))

Ohledně PP - omlouvám se, ale co jsem psala příspěvek, tak jsem jela v obecné rovině, že se řešilo PP jsem si vůbec nevšimla, reagovala jsem na tvůj příspěvek. Fena mi vyrostala na PP puppy - obyčejné. A je celkem k světu :)). Large se mi nelíbí, jelikož podle mě LR ani není velké plemeno a tudíž toto složení není vhodné. Takže můj pohled na věc je vcelku jednoduchý a prostý, jelikož nejsem a myslím, že málo kdo tu je odborník, tak se do vyšších diskusí na téma granule nebudu pouštět, nerada bych šířila bludy. A sama se ohledně granulí stále a stále ptám lidí o kterých si myslím, že mají obzory rozšířenější, než já. Ostatně názor na toto může mít každý jiný a kde je pravda se nedozvím - myslím jestli obyč puppy nebo puppy LB. Jako blud označuji - nekrmit štěňata štěněcí stravou. Tudíž jestli jsi z mé odpovědi čekala zázrak a poučení, je mi líto, že tě musím zklamat.

veronika
otazka:  takze PP large

otazka:  takze PP large breed: bilkoviny:tuk:vapnik:fosfor- 29:15:1,2:1, pp puppy bez uvedeni plemene, tebou doporuceny: 30:19:1,3:1.

Proc doporucujes jeste nabitejsi verzi? Rada se priucim, osvetli mi to, prosim.

odpoved: Large se mi nelíbí, jelikož podle mě LR ani není velké plemeno a tudíž toto složení není vhodné.

diky za vysvetleni!

Beenee
Obrázek uživatele Beenee
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Technická: Jak zjistím, které

Technická: Jak zjistím, které plemeno patří, které nepatří, mezi malá, velká a obří plemena?

Lenka, Danny a Kip z Brna

Stránky

Téma zamknuto