Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
Ájinka
Obrázek uživatele Ájinka
Viděn(a): 4 roky 11 měsíců zpět
Registrace: 25.5.2007
Nikolp - Krásný článek!

Nikolp - Krásný článek! Čekala jsem co z toho nakonec vyleze a na konci jsem se fakt pobavila. Hlasitě se směju

Danny
Obrázek uživatele Danny
Viděn(a): 7 let 2 měsíců zpět
Registrace: 11.6.2009
Jak píše Ájinka, super článek

Jak píše Ájinka, super článek Palce nahoru

alohai
Obrázek uživatele alohai
Viděn(a): 4 roky 4 měsíců zpět
Registrace: 5.6.2008
Tak jsem zůstala dnes

Tak jsem zůstala dnes nedobrovolně doma, při odchodu do práce jsem zjistila, že mám promáčený roh stropu na WC a že do stupačkové šachty odkapává zeshora voda. Škoda dne dovolené, ale riskovat, že přijdu odpoledne z práce do vytopeného bytu, nechci. Darča je ale evidentně spokojená, že tu jsem, tak po opravě vyrazíme někam do lesa.Směju se

Lída + Rita (*1.4. 2013)

nikolp
Obrázek uživatele nikolp
Viděn(a): 6 let 7 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2010
Ajinka a Dany: som si

Ajinka a Dany:

som si myslela, ze by vas mohol trosku rozosmiat, je to celkom vtipne  HlasitÄ› se smÄ›ju

N&P

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Dneska máme krásně, dneska by

Dneska máme krásně, dneska by to šlo. Palec nahoruJsem smutný Jenže dnešek by měl být nejteplejší a mělo by následovat ochlazení.Nechápu

Teruška, Lukáš & smečka

markosta
Obrázek uživatele markosta
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 31.10.2008
No já to vidím ještě dnes na

No já to vidím ještě dnes na bouřku, je tam šíleně dusno.

Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)

Elizabeth
Obrázek uživatele Elizabeth
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2008
Děcka prosím o radu -

Děcka prosím o radu - přitoulal se sem žlutej labík. Bez obojku, bez tetování, dobře vypadá, má pěknou hustou srst, dobře živenej, nekulhá, není zablešenej, je veselej a nikdo se k němu nehlásí.

Už sme obvolali starosty z okolních vesnic, ptali sme se známých i neznámých, poš'tačky (ta zná všechny), veterinářů.

Volali sme do útulků, na policii, na Technické služby a nikdo ho nechce, všichni mají stop stav a absolutně nikomu se nechce platit 35 Kč na den v útulku - kor starostovi.

Nevíte o někom, kdo by si ho třeba mohl pár dní nechat, než se to dořeší? K ostatním psům je přátelský, ani slepice nehoní, je to mazel.

Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov

jana33
Obrázek uživatele jana33
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Zuzko, v útulku ho musí vzít,

Zuzko, v útulku ho musí vzít, prostě bych ho tam zavezla,neřešila. Taky zjistí,jestli není čipovanej

Jana a smečka

Efka
Obrázek uživatele Efka
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Pokud vím, tak ho do útulku

Pokud vím, tak ho do útulku nemůžeš zavézt sama. Pes je vlastně nalezená věc, takže bys ho měla odevzdat policajtům nebo starostovi a ti ho pak teprve můžou předat do útulku. Demence, ale tak to je...

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

jana33
Obrázek uživatele jana33
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
No, já myslím,že pokud tam

No, já myslím,že pokud tam zazvoní,někdo jí otevře a ona jim prostě řekne,že toho psa našla tam a tam, a doma má háravku nebo rváče a půjde pryč, tak toho psa jen tak nevypustí,protože ho nedovezli policajt. Anebo můžeš psa odvézt na nejbližší veterinu, oni by pak útulek měli zavolat - já když před lety našla Ferdu, tak jsem s ním hned šla v noci na veterinu,abych měla jistotu,jestli je zdravej a oni se mě hned ptali,jestli se ho chci nechat nebo jim ho dám tam,že by zavolali do útulku

Jana a smečka

Stránky

Téma zamknuto