Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
janinas
Obrázek uživatele janinas
Viděn(a): 8 let 1 měsíc zpět
Registrace: 30.1.2009
mohu li se optat co znamená

mohu li se optat co znamená nesdílená grafika?

Jana+Amy(14.10.2008) Kladno

mmartin
Obrázek uživatele mmartin
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 13.9.2007
Lenovo je fajn a mají super

Lenovo je fajn a mají super servis - kdysi mi u zákazníka po vybalení spadl notebook na zem a rozflákal se display... Tak jsem ho zkusil reklamovat - chtěli to po mně nafotit a poslat sériové číslo a za tři týdny se ozvali a hrozně se omlouvali, že si prošli celou trasu notebooku z Číny až do ČR a přesně zjistili, v které fázi přepravy došlo k poškození a vyřešili to výměnou... Od té doby na ně nedám dopustit... Smích

martin + labradorky

janinas
tak to je dobrá zpráva a

tak to je dobrá zprávaPalec nahoru a pokud budu chtít pracovat s Excelem a Wordem tak se musí doinstalovat?že? LENOVO U550 obsahuje pouze OS Windows 7

mmartin
sdílená  (integrovaná)

sdílená  (integrovaná) grafika používá systémové prostředky (paměť) počítače, takže o to pak má počítač míň paměti pro vlastní potřebu... Nesdílená je výkonnější a dražší (na hry a pod.)

ntegrovaná

martin + labradorky

dolnajs
Obrázek uživatele dolnajs
Viděn(a): 9 let 4 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2007
Nesdílená grafika je grafická

Nesdílená grafika je grafická karta, která "není součástí" hlavního procesoru a paměti. Je to karta, která se připojuje zvlášť a má svůj vlastní procesor a paměť, kterým řeší grafické procesy (přehrávání filmů, hry, atd.). Což je výhoda pro vyšší výkon (nezatěžuje hlavní procesor), ale více žere baterku. Oproti tomu sdílená grafika je méně výkonná, ale zase tolik "nežere" a notebook pak vydrží na baterku víc. Pro kancelářské aplikace je to jedno a sdílená bohatě stačí. Dnes už i sdílená přehraje videa s vysokým rozlišením a umožní hrát i nenáročné 3D hry. Někteří výrobci pak dávají do notebooků obě a systém má na výběr, kterou si vybere (při nízké zátěži sdílenou a při vyšší pak tu výkonnější nesdílenou). Ohledně ceny je pak jasný, že notebook s nesdílenou grafickou kartou je ve většině případů dražší.

Jiřík a Danny

Dannyho štěkání a HAForum.cz

mmartin
jj, bude tam předinstalovaná

jj, bude tam předinstalovaná nějaká zkušební verze, je potřeba dokoupit nebo "nedokoupit"... Nejlevnější verze pro domácnost je za cca. 1700 Kč...

martin + labradorky

waw
Obrázek uživatele waw
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 10.4.2007
Určitě bych to takto krásně

Určitě bych to takto krásně nevysvětlila, takže díky Směju se

janinas
aha.takže pokud budu notas

aha.takže pokud budu notas využívat hlavně na Excel ale poté začnu používat i na filmy a sem tam si budu chtít zahrát nějakou hru tak je to  ok a poslouchat hudbu ?a pokud se zdokonalím  tak bych ráda pracovala  i s fotkama nebo je různě upravovala.

dolnajs
Obrázek uživatele dolnajs
Viděn(a): 9 let 4 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2007
I na fotky sdílená

I na fotky sdílená dostačuje... Mrk

Jiřík a Danny

Dannyho štěkání a HAForum.cz

Elizabeth
Obrázek uživatele Elizabeth
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2008
To je jak s mobilama - každej

To je jak s mobilama - každej má nějakou funkci navíc nebo mu něco chybí, ale v základu to umí to stejný.

U mě to bylo douhé vybírání - nejdřív jsem si zvolila horní limit, pak vyfiltrovala matný displej, pak vyházela značky ke kterým mám jakýsi "odpor" (Dell, PB,...), pak byly technické parametry a nakonec design. 

Nejhorší je, že za ty prachy bych teď měla 3x lepší, ale to je holt modernizace... tak příště...

Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov

Stránky

Téma zamknuto