Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
Vanda
Obrázek uživatele Vanda
Viděn(a): 6 let 11 měsíců zpět
Registrace: 7.10.2007
greppie, dej tam určitě psč

greppie, dej tam určitě psč uvedené na jejich stránkách, velké organizace a státní úřady mají svá psč čísla, která se od těch ostatních trochu liší což by podle toho co jsi psala odpovídá!!!

Vanda, Dárlý a Asset

greppie
Obrázek uživatele greppie
Viděn(a): 6 let 4 týdny zpět
Registrace: 2.4.2008
No máte to tam v tý Praze ale

No máte to tam v tý Praze ale složitý Směju se.

Našli jsme objednávku a naštěstí je tam v adrese stejné psč jako na stránkách.

Je možné, že by si třeba během roku změnili psč, resp. upřesnili adresu? Ten poklad s jiným číslem je totiž rok starý.

Ála a Madla

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Álo, moc to řešíš, ono jim to

Álo, moc to řešíš, ono jim to dojde, tak jako tak Smích. Mě taky všichni na dopis píšou 160 00 a jsme 162 00. A v práci je standard 110 00 a přitom máme 113 60 a dojde to na oboje Mrk

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

greppie
No jo, řeším - když ti

No jo, řeším - když ti objednatelé a investoři jsou hrozně hákliví, když mají v projektu blbě napsanou adresu Jsem smutný

Ála a Madla

veronika
Obrázek uživatele veronika
Registrace: 12.4.2007
pokud to potrebujes tak

pokud to potrebujes tak akutne, tak jim cinkni, ne?

veronika & retrívři v útulcích

greppie
veronika: 90% pejskaru a

veronika: 90% pejskaru a zviratomilcu sou podle mych zkusenosti alergici nebo astmatici nebo oboji.

Mě by spíš zajímalo, kdo není. Mám pocit, že v dnešní době skoro nenajdeš úplně zdravého mladého člověka.

Ála a Madla

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Co Výpis z obchodního

Co Výpis z obchodního rejstříku? Tam musí být vždy to co je platné Mrk

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

mmartin
Obrázek uživatele mmartin
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 13.9.2007
Greppie: Je to tak, jak psala

Greppie: Je to tak, jak psala Vanda - velké organizace mají vlastní PSČ... Takže platí to 150 24... On jim to pak třídící stroj hází do jejich pytle... Hlasitě se směju Krom toho, souhlasí i strejda Gůgl... Hlasitě se směju

martin + labradorky

janinas
Obrázek uživatele janinas
Viděn(a): 8 let 1 měsíc zpět
Registrace: 30.1.2009
poradte mi prosím kdo se

poradte mi prosím kdo se vyznáte v počítačích. Je lepší notebook nebo stolní PC? Budu ho potřebovat na kancelářské práce,práci s fotkama a sem tam na nějakou hru.Chci aby mi běhal rychle protože současný PC  je tak pomalý že na všechno čekám doooooooost dlouho a někdy se mi ani odkaz neotevře bo to exne:-(

Prosím o radu zda tedy  notebook?nebo stolní? cena do 12000,- a pokud mi doporučíte budu ráda.

Jana+Amy(14.10.2008) Kladno

Vanda
Obrázek uživatele Vanda
Viděn(a): 6 let 11 měsíců zpět
Registrace: 7.10.2007
Jani, tak za mě jedině

Jani, tak za mě jedině notebook, je skladnější, můžu ho vzít kamkoliv s sebou a zrovna pozítří mi přiběhne domů tato hračička: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71025 - pro moji práci - účto a zábavu - fotky mi to bude určo zase nějaký pátek sloužit (jinak je to za posledních 11 let můj 4 notebook, a fakt bych neměnila Palce nahoru

Vanda, Dárlý a Asset

Stránky

Téma zamknuto