Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
Butkovičová Pavla
Obrázek uživatele Butkovičová Pavla
Viděn(a): 4 měsíců 2 dny zpět
Registrace: 9.7.2009
http://www.novinky.cz/domaci/

http://www.novinky.cz/domaci/204225-politik-v-kutne-hore-navrhuje-utracet-psy-v-utulcich.html já bych zase utratila tohodle politika!!!

Pavča a Apollo 

veronika
Obrázek uživatele veronika
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
prokupkova, jaky je tvoje

prokupkova, jaky je tvoje reseni premnozenych psu a preplnenych utulku?

veronika & retrívři v útulcích

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Přeci ale ta zvířata nemohou

Přeci ale ta zvířata nemohou doplácet na to, že lidé jsou idi*ti... Co takhle to zavést v dětských domovech...

veronika
Nebudme demagogove a

Nebudme demagogove a nesrovnajme psy (zvirata) s lidma!

By me zajimalo, kdo z vas na svych bedrech naklady na jedinyho utulkovyho psa. A ted si vezmeme situaci, ze v jednom utulku je tech psu treba 100 a dalsi stale pribejvaj! Nedivme se, ze ty naklady rostou a leckomu se to nelibi.

Sic nejsem priznivec tohohle navrhu, ale aspon rozpoutal diskusi a treba nekdo bude mit navrh lepsi, kterej uz by prosel. Tenhle je bohuzel nejjednodussi a s hmatatelnyma bleskovejma vysledkama. Ja budu prvni, kdo bude jasat nad prazdnyma utulkama, ale dokud bude kazdej uchyl mnozit neoznaceny vorechy, tak navrhy tohohle typu budou padat stale vic a moje radost je minimalne predcasna:-(

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Jistě, já jsem pro nějaké

Jistě, já jsem pro nějaké řešení, ale rozhodně ne takové.

Já v tom jakousi podobnost vidím, jak děti, tak zvířata jsou v těchto zařízeních pro neschopnost druhých a neměli by na to doplácet.

Efka
Obrázek uživatele Efka
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Já mám hlavně za to, že je to

Já mám hlavně za to, že je to většinou jinak, než jak píše Veronika - totiž že útulky jsou zpravidla placené od kusu a tedy čím víc psů drží, tím jsou na tom líp - a nemají pak ani motivaci psy umísťovat. Toto je první věc, kterou bych systémově změnila... Na mě to působí dojmem, že dotyčný starosta se o podobnou změnu snaží, ale vzal to za hodně špatný konec:-(

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

lenca.01
Obrázek uživatele lenca.01
Viděn(a): 4 roky 9 měsíců zpět
Registrace: 21.11.2007
Já jsem spíš myslela, že

Já jsem spíš myslela, že dostanou určitý rozpočet a dál si musí peníze shánět sami, aby to všechno uživili. Ale nevím.

veronika
tam, kde je zrizovatelem

tam, kde je zrizovatelem mesto, tak to muze bejt vynosnej kseft, vo to nic. Ale existuje spoustu dalsich utulku, azylu a depozit soukromych osob, ktery sou preplneny jako blazen, udavat se snazi, ale proste to nejde tak rychle, jak by se chtelo. Obzvlast pokud v jde o psy typu starnovaci, ty sou v mnoha utulkach dodnes. Tahle branze bohuzel pritahuje i pitomecky typu TT, ktery usporadaj obrovsky manevry a pak cokly nekam zasijou a vybiraj na ne prachy.

Ale zas na druhou stranu, kolik znas tech chronickej syslu? Ja cca 3, pri trose dobry vule bych vyplodila mozna dalsi dva tri. Ty zbyly, ty si na sebe snazej vydelavat voriskiadama, happeningama, aukcema a dalsima ruznyma akcema a umistujou, nesysli psy, cim vic se umisti, tim lip.

Butkovičová Pavla
Obrázek uživatele Butkovičová Pavla
Viděn(a): 4 měsíců 2 dny zpět
Registrace: 9.7.2009
No a tobě Veroniko připadá

No a tobě Veroniko připadá takové řešení jako nejlepší???

Pavča a Apollo 

veronika
No a tobě Veroniko připadá

No a tobě Veroniko připadá takové řešení jako nejlepší???

Sic nejsem priznivec tohohle navrhu, ale aspon rozpoutal diskusi a treba nekdo bude mit navrh lepsi, kterej uz by prosel.

btw, to ze nikdo netroubi do sveta, ze psi neutracej, neznamena, ze to nikdo nedela. Sami sice drzkujeme na slovaky s jejich karantennima stanicema, kde ma pes 28 dni na udani, ale jak nasi psi tady zijou v nekterych utulcich, kterej ma stovku obyvatel a jednoho osetrovatele a v tomhle stravi i nekolik let, to sme teda lepsi.

Stránky

Téma zamknuto