preplatenie veterinara

37 příspěvků / 0 nových
Poslední
vendy2
Obrázek uživatele vendy2
Offline
Viděn(a): 8 let 7 měsíců zpět
Registrace: 2.8.2011
Když se tu bavíte o tom

Když se tu bavíte o tom chránění svého psa atd. zajímalo by mě jak se mám zachovat, když malá skáče po té starší, kouše ji do uší, útočí na ni atd. je to samozřejmě jen hra, ale July má už pěkně dokousaný uši, nechávám to na ní ať si srovná pořádek, občas Emu sprdnu že nesmí, ale je to těžký, zas nechci aby ji July neměla později ráda nebo tak...

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Štěně se samozřejmě musí

Štěně se samozřejmě musí krotit a od toho jsi tam taky ty. Starší pes musí mít svůj klid a nesmí mu být ubližováno, takže když to malá přehání, tak odvést pozornost na hračku, na sebe. 

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Toho, že se jí bude stranit

Toho, že se jí bude stranit spíš docílíš tím, že jí nebráníš vůči atakům štěnda než když jí to necháš vyřídit. Navíc píšeš, že tvé starší je už sedm let, tak jistě chce mít občas svůj klid a malá musí pochopit, že jí nemůže takhle ,,týrat" , i když proti tomu ta starší fena nezasahuje neznamená to, že jí to nevadí:o) hrát si ano, ale když uvidíš, že už ta starší nemá zájem a jen se třeba nechává ,,mučit" tak malou od ní odveď..my jsme to doma měli to samé a vlastně i ve stejném věku. Mé starší bylo asi 7 a půl, když jsem jí přivedla štěně a je fakt, že Triny byla od mala dost drsoň, takže jsem hry neustále ukončovala já, protože malá nevěděla kdy už to stačilo a starší si zase neuměla říct, že už chce mít klid a jen se nechala ožírat s útrpným výrazem:oD

vendy2
Obrázek uživatele vendy2
Offline
Viděn(a): 8 let 7 měsíců zpět
Registrace: 2.8.2011
Přesně tak, July už chce mit

Přesně tak, July už chce mit svuj klid i kdyz nekdy se tvari, ze si hrat nechce a pak se rozdovadi a mala nestiha :) Jinak je to u nas přesně jak říkáš  malá mučí a starší se nechá, ona je taková flegmaticka,  je zvyklá hodně na děti a nechá si líbit všechno :) Budu muset zakročit ve větší míře, snad se to Ema brzy naučí :) Díky za odpovědi :)

 

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Já mám právě taky podobný

Já mám právě taky podobný rozptyl mezi fenkami, takže to mám čerstvě v paměti jak dokázala být malá surová, zatím co starší fenka by jí dovolila cokoli :). A právě uši byli to nejčastější za to jí chytala a to těmi jehličkami musí fakt hrozně bolet... to zvládnete, taky jsme to přežili :).

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Petra
Obrázek uživatele Petra
Offline
Viděn(a): 8 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.6.2011
Ahojky normálně jsem

Ahojky normálně jsem rozčílená do běla...musím se podělit.Dnes jsem si půjčila od kamarádky labradorku aby si ta moje s ní mohla hrát....šly jsme po ulici když v tom k nám přiběhl vořech ..ta vypůjčená vrčela tak jsem se snažila psa odehnat ale nepomohlo to....majitelka z dály čuměla pes neměl obojek tak jsem ho jednoduše odkopla a v tom se to rozjelo...majitelka na mě začala ječet že jsem svině a co do něj kopu odpověděla jsem at si to  koště dá na vodítko....s odpovědí JÁ VODÍTKO NEMÁM jsem šla do kolen....nesnášim lidi kteří si otvírají hubu když je vyna na jejich straně...ještě ted jsem rozčílená....no řekněte jak by jste se k tomu stavěli vy???

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Nakopnuti ciziho psa za

Nakopnuti ciziho psa za zavrceni tvoji feny? Majitelka nemohla tusit, ze neni tak uplne tvoje a ze ses bala, aby se pujcena cuba zacne rvat a ty ji vratis na dva kusy. Chapu, ze si vypenila, ale trocha ohledu rozhodne neskodi, a to u obou majitelek. Ja sem vetsinou na ty druhy strane a kdyz nakej muj pes otravuje nebo vrci, tak se radne omluvim a odchazim, ale za nakopnuti a nazvani psa kostetem by to majitel schytal ode me. Mezi sebou nejsme prilis tolerantni a divime se, proc nas a nase psy nemusej ostatni lidi a zakazuje se volnej pohyb psu, chozeni ven bez nahubku, psi nemuzou do nekterejch vlaku a autobusu atd atd. Zkratka troska tolerance by nam vsem rozhodne neskodila, coz myslim vseobecne, ne jen na tenhle pripad. Směju se

veronika & retrívři v útulcích

 

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Já tedy také psa párkrát

Já tedy také psa párkrát odkopla - spíš teda odrazila nohou pryč, ale to z důvodu, že mi například cizí pes napadl mého, ikdyž byl můj na vodítku a u mne, majitelka jen z dálky" Filípku, to nesmíš takto zle na pejska ...", to ať se na mě nikdo nezlobí, ale nenechám si svého psa okousat. Paní se nám už zdaleka vyhýbá a jsem spokojená.

No a pak klasicky párkrát RTW, NO a podobně, tak dostali kolenem do hrudníku nebo je přidusím za obojek.

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Napadeni myho psa jinym je

Napadeni myho psa jinym je myslim si jinej pripad, tam samozrejme souhlasim, ze je kazdej prostredek dobrej. Za to, ze pes "jenom" neposloucha panicku a jde se bez zlych umyslu kamaradit a muj pes vrci, by mi nakopnuti prislo jako dost nepatricnej trest, protoze sem to ja, kdo ma problem.

veronika & retrívři v útulcích

 

Petra
Obrázek uživatele Petra
Offline
Viděn(a): 8 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.6.2011
Napsala jsem to

Napsala jsem to špatně....půjčený vrčel a ten vořech bez vodítka taky...no a ted kdo je v právu když já mam psi na vodítku a ten puštěný si dovoluje taky ještě panička čumí a drškuje na mě at s těma buřtama odtáhnu....nejvíc si dovolujou ty co na to nemají ani právo...není to tak dlouho co jsem řešila ten samí problém....šla jsem s kočárkem a se svojí čubinou (ona si psů moc nevšímá) a pes který byl volně puštěný po nás vystartoval...nezlobte se na mě ale já si svoje dítě a psa pokousat nenechám....psa jsem nakopla a ještě jsem za to dostala vynadáno já že mam mít na psa náhubek!!! tak sakra kde je ta tolerance o který tady píšete???moje debb je pokousaná už 3x a to jen od těch vořechůůů...jsou to taky psi,jednoho vořecha jsem měla ale dokázala jsem ho uhlídat a ne aby pokaždý po nějakým psu vystartoval...sakra mám snad taky nějaký právo ne????neznamená že když mam většího psa že vše taky odnesu....

Stránky