DLK - dysplazie loktů

136 příspěvků / 0 nových
Poslední
choco
Obrázek uživatele choco
Offline
Viděn(a): 8 let 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2008
A specialista je i v  Českém

A specialista je i v  Českém Brodě - Musil. 

Andrew a Adelise Ray d´Or *20.12.2006

Elizabeth
Obrázek uživatele Elizabeth
Offline
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2008
Taky za nás můžu doporučit

Taky za nás můžu doporučit MVDr. Nečase - pesan měl v roce a čtvrt úraz a jen díky němu tak zase skáče přes kaluže...

Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov

Petula
Obrázek uživatele Petula
Offline
Viděn(a): 9 let 1 měsíc zpět
Registrace: 24.3.2009
Já teda nemám zkušenosti co

Já teda nemám zkušenosti co se operace DLK týká, ale bohužel mám zkušenost s klinikou Mi-Vet a s panem Mikulicou. Nedokážu posoudit, jestli je to dobrý doktor, ale každopádně je to hulvát s příšerným chováním...slušně řečeno. Už bych k nim nešla, nehledě na to, že po operaci si řekli skoro o 3tisíce více než byla smluvená cena. To už jsem mimo téma. Každopádně přeji ať vám to všechno dobře dopadně.

Peťula, SMOKIE  *18.9.2008 a FALCO *4.2.2010, Teplice

"Psi nejsou celým našim životem, ale díky nim je náš život úplný."

Nikodlak
Obrázek uživatele Nikodlak
Offline
Viděn(a): 9 let 6 měsíců zpět
Registrace: 3.5.2011
to právě neni mimo téma... to

to právě neni mimo téma... to je jeden z hlavních důodů proč chci pryč...operace stála 13 000kč ale už budeme někde kolem 20 000kč pokud pujde znovu na operaci k němu plus anitibiotika rentgeny apod....pořád chce nějaký peníze a psovi je pořád zle...!!!

 

mmartin
Obrázek uživatele mmartin
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 13.9.2007
Jít k jinému vetovi, nechat

Jít k jinému vetovi, nechat si napsat posudek/vzít si rentgeny atd. a pak sem... Akorát teda veterináři stejně jako lidští doktoři jdou neradi "proti kolegovi", ale pokud to je chronický packal a je to evidentně "zbastlené", tak si snad na nějaké stavovské krytí hrát nebudou...

martin + labradorky

choco
Obrázek uživatele choco
Offline
Viděn(a): 8 let 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2008
Tak já chápu, že se operace

Tak já chápu, že se operace může prodražit oproti původnímu odhadu a to díky tomu,že se prostě nemůže vědět,co tam vevnitř všechno najde....ale pokud jsem s vetem nespokojená, jdu jinam - rozhodně bych si nenechala dělat ani ty kontrolní rtg už u toho,co tam něco pokazil nebo neudělal dobře...Mně třeba vet upozorňoval,že jinak než laparoskopicky ty lokty ani nedělá právě proto,že by tam lehce mohl něco přehlédnout a nevyčistit to pořádně...ale znám i případy,kdy se to laparo dělalo a přesto se po roce a pak třeba za pár let znovu  musela operace třeba zopakovat,takže to pak vylezlo ne na 25,ale až na 60-80 tisíc....nikdo nemůže totiž přesně odhadnoit,ve kterém případě se tam může zase něco odlomit a nemůže s jistotou říct,že po operaci bude pes zas běhat jak čamrda...navíc je tam důležitá i ta dlouhá doba rekonvalescence...

Andrew a Adelise Ray d´Or *20.12.2006

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Už nějakou dobu Akimka

Už nějakou dobu Akimka pozoruju a přemýšlím jestli jsem paranoidní a dělám z komára velblouda, nebo má něco s nožkama. Když stojí nebo i sedí tak často vytáčí do stran přední nohy. Jako že je nemá rovně. Zatím vůbec nekulhá, ani při větší námaze když venku řádí s pejskama, ale to vytáčení se mně zdá zvláštní. Myslíte že se může jednat o dysplazii loketních kloubů? Párkrát jsem si venku všimla že když něco očichává tak na chvilku zvedne nožku a drží ji ohnutou ve vzduchu, pár sekund a položí ji zase na zem, myslela jsem si že to dělá jen tak z blobosti, ale jak to tady pročítám tak uvažuju jestli opravdu nemá špatné lokty. Ten hrudník má totiž dost úzký. Je sice pořád celkem dost hubený, ale i tak. Váží 25kg, má 7 měsíců. Co myslíte?

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Luci, ono podle vytáčení

Luci, ono podle vytáčení nožek, posedů a tak dále těžko něco poznáš. Denda chodí jako kašpar a nožky má čisté. Fenka kamarádky sedá tak, že musí mít ty nohy přelomené, ale je také zdravá a mohla bych pokračovat. Takže pokud chceš mít jistotu, nezbývá než zajít na RTG, jinak nebudeš vědět stejně nic.

A Denýsek také zvedá nohu, když se začuchá, na to bych vůbec nehleděla.

Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Tak to jsi mě Evi trochu

Tak to jsi mě Evi trochu uklidnila, aspoň s tím zvedáním nožky pozitivní zpráva. Na rentgen bych jít určitě chtěla (všechny 4 nožky), říkala jsem si tak v roce, roce a půl, až je bude mít víc vyvinuté. Pokud by začal kulhat tak to bych neváhala a šla hned, ale nechci ho zbytečně zatěžovat narkózou když ani nekulhá. Tak snad je má zdravé a já jenom zbytečně plaším. Je pravda že ty jeho posedy a postoje jsou někdy fakt komické, o tom jak srandovně kolikrát běží ani nemluvím... :-)

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Tak už taky patříme do

Tak už taky patříme do klubu..a že to má tak rychlý spád to jsem teda netušilaBrečímMax má dva dny oteklý hlezenní kloub a vet nám  řekl,že je to artroza.Je mi divný,že to Maxe na dotek nebolí,kulhá než se rozejde.

Vet mi řekl,že bych měla koupit přípravek Chassoton a Dermanorm,který by měl užívat 4 týdny a pak dlouhodobě Caniviton forte.

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


Stránky