Granule - poraďte

953 příspěvků / 0 nových
Poslední
Zuza869
Obrázek uživatele Zuza869
Offline
Viděn(a): 8 let 4 měsíců zpět
Registrace: 2.4.2012
Ahojky,   chtěla jsem se

Ahojky,

 

chtěla jsem se zeptat, co říkáte na granulky Fitmin: http://www.fitmin.cz/psi/produkty/vyzivovy-program-fitmin/kompletni-sucha-krmiva/maxi/fitmin-dog-maxi-junior-15kg.html. Snědli jsme už 2 15kg pytle a moc nám prospívají a chutnají, tak jestli děláme dobře :) A také, co si myslíte o granulích Sportmix: http://www.pet-food.cz/dospeli/101-sportmix-adult-large-breed-20kg.html.

 

Díky :)

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Stačí se podívat na složení u

Stačí se podívat na složení u obou dvou - zrní, zrní, zrní.....

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

ZeroOne
Obrázek uživatele ZeroOne
Offline
Viděn(a): 8 let 4 měsíců zpět
Registrace: 15.7.2012
Dobry den vsem,  asi za mesic

Dobry den vsem, 

asi za mesic si mame jit pro stene a tak zacinam uz pomalu zajistovat vse at ma dobre podminky. 

Dostal jsem se k otazce jake granule a po pravde znacek je hodne a tak nevim co vybrat. Muzete mi nekdo poradit jakym smerem se vydat. Zatim jsem koukal na znacky 1st Choice, Brit Care, Acana.

Jak by jste tyhle znacky seradili podle jejich kvality a proc? Pripadne na jake jine znacky granulek se podivat a v cem je jejich vyhoda oproti trem ktere jsem uvedl ja? 

agamia
Obrázek uživatele agamia
Offline
Viděn(a): 6 let 2 měsíců zpět
Registrace: 9.2.2012
jen tak ze zvědavosti bych se

jen tak ze zvědavosti bych se zeptala na tyto granule http://www.biss25.cz/cz.php?txt=slozeni-davkovani ještě s emoc v tom složení nevyznám a taky jsem o nich ještě neslyšela. díky :-)

mmartin
Obrázek uživatele mmartin
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 13.9.2007
Agamia - stránky českého

Agamia - stránky českého distributora, nedodržují povinnost uvádět ingredience v pořadí podle poměru zastoupení a jsou lehce zmatené... Podle německých stránek to vypadá trochu jinak - http://www.biss25.de/biss25.html

Takže to složení ve skutečnosti zní Maso (sušené) (drůbež, hovězí, jehněčí, ryby), kukuřice, pšenice, pšeničná mouka, pšeničné otruby, živočišný tuk (kuřecí, hovězí), ječmen, rýže, celá vejce (sušená), řepné řízky (sušené), bílkovinný hydrolyzát, kvasnice (SEP.), hrách, chlorid sodný.

Ale stejně to je samé obilí, maso je na prvním místě jen proto, že ho uvádějí všechno dohromady...

A podle webovek ho sem stejně přestali dovážet kvůli zvýšení nákupních cen, což je asi jedině dobře... HlasitÄ› se smÄ›ju

 

martin + labradorky

agamia
Obrázek uživatele agamia
Offline
Viděn(a): 6 let 2 měsíců zpět
Registrace: 9.2.2012
Dobrý den, jsem tak trochu v

Dobrý den, jsem tak trochu v koncích, mojí čubině nesedla ani Acana ani brit care... kamarádka mi radí at vyzkouším značku Chicopee a nebo sportmix, co si o těhle dvou myslíte? popř jaké jiné byste mi doporučili? dík

Ronie
Obrázek uživatele Ronie
Offline
Viděn(a): 8 let 3 měsíců zpět
Registrace: 23.7.2012
Dobrý den, taky mám mladého

Dobrý den,

taky mám mladého psa a chci se zeptat na zkušenosti s granulemi Calibra. Mají být kvalitní a o něco levnější. Děkuju za rady.

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Já s Calibrou mám jen špatné

Já s Calibrou mám jen špatné zkušenosti..navíc v podobné cenové relaci seženete i mnohem lepší krmení:o)Např. Belcando je asi jen o dvě stovjy dražší a přitom co se týče kvality se to nedá srovnávat

Sallynka
Obrázek uživatele Sallynka
Offline
Viděn(a): 5 let 1 měsíc zpět
Registrace: 21.12.2009
Chtela bych se zeptat na

Chtela bych se zeptat na granule FORZA 10 nemate s nima nejake zkusenosti? Popripadne mi poradit jak je na tom slozeni? Vubec se v tom nevyznam... Nase Sally trpi nesnasenlivosti, takze jsem je chtela vyzkouset. Tady v Italii si je vsichni chvali a nedaji na ne dopustit, ale ja se v tom slozeni vubec nevyznam, tak bych potrebovala poradit :) Pak je i FORZA 10 BIO coz se mi zda taky docela dobre. Sally trpi od malicka jeste jako stenatko... nemuzeme najit spravne granule pro ni, tak bych je chtela vyzkouset. Koupila jsem 4 kilovy pytel a dnes jsem ji je dala poprve ( samozrejme pul na pul se starymi granulemi ) a musim rict, ze miska zustala prazdna a to posledni dobou nechtela vubec jist.. ne ze by nemela hlad, ale slo videt, ze ji nechutnali. Predtim jsme ji davali exclusion, ale nevyhovovalo ji.

Sally HvÄ›zda 19.7.2009

Kristý
Obrázek uživatele Kristý
Offline
Viděn(a): 6 let 11 měsíců zpět
Registrace: 22.7.2012
Dobrý den, mám dotaz jestli

Dobrý den, mám dotaz jestli máte někdo zkušenost s Brit care venision and potato, nebo salmon? Veterinář nám doporučil hypoalergenní stravu, protože z krve je prý jasná alergie, tak abysme zjistili jestli není alergická na něco v potravě. Brit care salmon jsme měli, ale čumák si stále drbala a oči slzely, venision máme zatím týden a nepozoruji nějaké větší změny. Nebo jestli máte nějaké zkušenosti s jiným krmivem, které vašim pejskům pomohlo. Děkuju Kristýna :_-)

Stránky