1.5. – 2.5.2010 Mezinárodní výstava psů PRAHA

85 příspěvků / 0 nových
Poslední
Jerrina
Obrázek uživatele Jerrina
Offline
Viděn(a): 8 let 5 měsíců zpět
Registrace: 14.9.2009
Stane..ale 2 výstavy 2 D....

Stane..ale 2 výstavy 2 D.... Kdyby mi někdo řekl, že nikdy nic jinýho nedostanu, tak se s tim smířím- jenže mám 2 posudky a oba úplný opak- jeden posudek je vše ok- na konci- úzká hlava- šup D, a druhý taktéž vše ok- na konci že běhá, jak kdyby měla dřevěné nohy a šup D...přičemž v prvním mám pochválený pohyb končetin a celkově a v druhém posudku mám naopak pochválenou hlavu- správně tvarovaná- jemná fenčí a milá... Tak bych spíš "ocenila":-) radu, kam jet na výstavu vyššího typu, abych měla alepsoň VD a pak se mohla konečně věnovat všemožným zkouškám bez přemýšlení, zda se uchovnit povede či ne- na pár jich máme zálusk...:-( Vím, že o uchovnění to není..ale přeci jen je to můj sen..DKK má ok, výšku má ok, zuby má ok:-)...šikovná je...jen to holt neni modelka:-)

Jerrinka a TerrinkaPalce nahoru from Plzeň

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
A na co chceš uchovňovat?Na

A na co chceš uchovňovat?Na zkoušky přece můžete i tak ne,tak o co jde?:o)

 

Jako kdyby jste dostali VD,tak je to o tom,že třeba zrovna nebyla v kondici,nebo se prostě danému rozhodčímu nelíbí její typ,ale D vyfasovat dvakrát,to už je většinou o nějaké větší vadě..nebo když pes kulhá apd. U koho jste byli hodnoceni poprvé?A co přesně v těch posudcích máte? Ono by to třeba chtělo nějakou fotku v postoji,abychom vůbec viděli,jak fenka vypadá,jaký je to typ apd. Kdo jsou její rodiče?

Jerrina
Obrázek uživatele Jerrina
Offline
Viděn(a): 8 let 5 měsíců zpět
Registrace: 14.9.2009
poprvé p. Nosek a podruhé

poprvé p. Nosek a podruhé pí.Krutská( její první výstava byla VN2- ale tak to nepočítám)..Fotku dodám zítra...nafotím a budu ráda za jakýkoli názor- p. Nosek ji chtěl dát VD- zřejmě mu ta hlava nepřišla až tak hrozná...ale zdála se mu plachá, tak na ní jakoby "bafnul" a ona couvla- řekl mi, ať to zkusim tak za rok za dva, že to vyjde...tohle jsem nepochopila, ale dobrá.. Posudky popíšu zítra nebo nafotím.. Pí. Krutská vychválila část od hlavy až k zadním nohám i milou povahu- že předek super a zadek užší a kostrbatý běh- s tím že p. Nosek chválil hřbetní linii a pohyb..zaúhlení končetin. Kdyby se oba shodli na nějaké vadě, tak bych si nechala poradit a výstavy třeba vypustila, ale takhle se mi to nechce vzdát...:-( A proč chci uchovnit? Nevidím důvod proč ne..je zdravá...a proč nepodporovat PP labrouše:-) Rozmnožování bezpapíráku se špatnýmu např. klouby je ve velkém, tak proč to trochu nevyrovnat:-)

Jerrinka a TerrinkaPalce nahoru from Plzeň

Jerrina
Obrázek uživatele Jerrina
Offline
Viděn(a): 8 let 5 měsíců zpět
Registrace: 14.9.2009
Rodiče Adolf of rownbank

Rodiče Adolf of rownbank Cottage a Chyta z Čížkovských pasek..

Jerrinka a TerrinkaPalce nahoru from Plzeň

Stránky