Plavání v rybníce/řece

55 příspěvků / 0 nových
Poslední
Sallynka
Obrázek uživatele Sallynka
Offline
Viděn(a): 5 let 1 měsíc zpět
Registrace: 21.12.2009
Tak se musime pochlubit...

Tak se musime pochlubit... konecne si dneska Sally poprve zaplavala To se zapije

Sally HvÄ›zda 19.7.2009

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Téma na fotky z koupání už je

Téma na fotky z koupání už je - fotografie/fotky-z-koupani

Teruška, Lukáš & smečka

 

MartaKata
Obrázek uživatele MartaKata
Offline
Viděn(a): 10 let 2 měsíců zpět
Registrace: 31.5.2010
ahoj:-) Tak dneska jsme byli

ahoj:-)

Tak dneska jsme byli s Čertíkem na poprvé na koupališti. Bohužel se mu do vody vůbec nechce:-(. Chodíme na procházky kolem řeky a tam se chodí vždy jen napít, ale jednou měl s sebou kamarádku od sousedů (která se rochní ve vodě jen ji vidí) a za ní skočil, sice jen asi na minutku a pak ven, ale mysleli jsme, že se mu to líbilo. Sám na procházce už se nekoupal, ani při další procházce s Betynkou. Dnes jsme byli na koupáku, mysleli jsme, že když se budeme koupat my, půjde za námi, ale už od počátku se zadrhl na břehu. Obcházel podél břehu a zrovna, tak kde není tak dobrý přístup se začal pomalu dostávat k vodě, ale ujeli mu packy a tak byl mokrej dřív než chtěl. Dno se zvolňuje postupně, tak i přes ten napůl skok, napůl pád stačil. Ale pak už do vody nechtěl. Zkoušeli jsme vzít do náruče a jít s ním pomalu do vody, ale hned jak jsme ho pustili, už byl na břehu. Po dvou pokusech jsme to vzdali, abychom mu vodu úplně neznechutili. Prosím o nějaké typy jak na něj:-) aby měl vodu rád.. nebo jestli to máme nechat a časem se to zlepší???

Sallynka
Obrázek uživatele Sallynka
Offline
Viděn(a): 5 let 1 měsíc zpět
Registrace: 21.12.2009
zkuste nejake aporty, taky se

zkuste nejake aporty, taky se nasi Sally nechtelo do vody, ale ten klacek tam nakonec nemohla nechat Mrk Chce to cas, hlavne psa nenutit... az bude chtit, tak tam sam vleze. Ja jsem ji hodila klacek a pak jsem pro neho utikala do vody jakoze ji ho chci vzit prvni...  i kdyz jsem vypadala jako blbec, ale stalo to za to a nakonec tam vlezla

Sally HvÄ›zda 19.7.2009

MartaKata
Obrázek uživatele MartaKata
Offline
Viděn(a): 10 let 2 měsíců zpět
Registrace: 31.5.2010
aporty jsme zkoušeli, ale

aporty jsme zkoušeli, ale příště zkusíme vzít nějaký jeho míček.. na klacky vůbec nereagoval. Díky za tip... napíšem jak to dopadlo, hlásí teplo, tak k vodě ještě vyrazíme:-)

Butkovičová Pavla
Obrázek uživatele Butkovičová Pavla
Offline
Viděn(a): 4 měsíců 2 dny zpět
Registrace: 9.7.2009
Taky jsme byli letos poprvé
Taky jsme byli letos poprvé plavat v rybníce,je to pár dní a musím říc, že ten náš blázen v sobě vodníka nezapře, hned tam hupsnul a aportoval balónek, měl tam ještě jednu kámošku 5ti letou holku labradorku, tak se předháněli, kdo skočí dál :-)

Pavča a Apollo 

MartaKata
Obrázek uživatele MartaKata
Offline
Viděn(a): 10 let 2 měsíců zpět
Registrace: 31.5.2010
Ahoj... tak na koupák jsme se

Ahoj... tak na koupák jsme se zatím znovu nedostaliJsem něžný, ale při procházkách u Labe máme pokroky:-) Pomalu začíná chodit do vody. Začal jen tak na koneček ťapky, a postupně už jsme se dostali až ke "kolenům" ... tak je to snad na dobré cestěMrk

barnham
Obrázek uživatele barnham
Offline
Viděn(a): 9 let 10 měsíců zpět
Registrace: 27.6.2010
Chci se zeptat, mame doma

Chci se zeptat, mame doma trimesicni stene a otec s nim uz zacal chodit na koupaliste, zatim se ve vode teda spis jen rochniSměju senez plave, ale nevim jestli to neni prilis brzo.

Kačulik
Obrázek uživatele Kačulik
Offline
Viděn(a): 8 let 5 měsíců zpět
Registrace: 19.8.2008
Tak my jsme byli taky dneska

Tak my jsme byli taky dneska plavat se Sanynkou a zaroveň zkusit zaučit do vody jednoho 9-ti měsičního mlaďocha (už většího než naše 2 letá :-)) Ona vodu zbožňuje. Asi půl hodiny na ni je koukal a zůstaval ve vodě jen tak aby dosahl na dno, ale pak zničeho nic ho cosi napadlo a když byla asi metr od břehu tak na ni prostě skočil a bobku malou potopil, pěkně ve mě hrklo a už sem se chystala pro ní skočit. Naštěstí se doplácala ke břehu ale šlo vidět že zazmatkovala a měla co dělat aby se nepotopila, takže s ním už jí do vody nepustím. Ale od té doby frajer plave a sám i dál do hloubky, takže i přes nepříjemnost účel dnešního koupání splněn a Sanča na vodu nezanevřela...

Kača a Sanynka (http://sanypes.netstranky.cz/) (23.6.08)

Butkovičová Pavla
Obrázek uživatele Butkovičová Pavla
Offline
Viděn(a): 4 měsíců 2 dny zpět
Registrace: 9.7.2009
My jsme si plavčo už

My jsme si plavčo už nacvičili několikrát  v rybníce a včera plaval Bak dokonce v našem bazéně, máme takový ten co se nafoukne jen ten prstenec nahoře a ostatní drží voda. Vůbec neměl tendenci vylézat ven,  plaval pořád dokola a sem a tam a honil míček. Zítra odjíždíme na Šumavu, je tam poblíž řeka - Červená, tak uvidím jestli tam půjde plavat.

Pavča a Apollo 

Stránky