Plavání v rybníce/řece

55 příspěvků / 0 nových
Poslední
Ulli
Obrázek uživatele Ulli
Offline
Viděn(a): 8 let 10 měsíců zpět
Registrace: 2.11.2008
Naše Ulli také nebyla

Naše Ulli také nebyla zpočátku žádný odvážný plavec. Asi proto, že poprvé vlítla do vody doslova po hlavě, aniž by tušila, že se může potopit. Potom byla na hloubku opatrná, ale na mělčině se s radostí honila. Potom se jednou zapoměla, běžela pro klacek a teprve po chvilce zjistila, že už neběží, ale plave. Za pár týdnů z ní byl i ten "stylový" skokan do vody.

Dita+Pavel+Ulli Směju sehttp://www.ulli.cz

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Já skoky nevidím ráda u

Já skoky nevidím ráda u žádného psa i z takových to fotek mi běhá mráz po zádech. Aisha byla skokan od malička a jednou se stalo přesně to, že skočila a pravděpodobně narazila na nějaký kámen, vyjekla a kulhala jak blázen. Od té doby do vody jde stále s nadšením, ale pěkně pomalu, sice tak prohraje každý míčkový aportek, jelikož mezi kamarády takové skokany máme, ale já jsem ráda, že se nemusím bát, že si ublíží a nemusí mít takové štěstí jako tehdá, kdy šlo jen o naražení. A pro Vás skoky určitě ne s těma nožkama, na klouby je hlavně dobré plavání. V jeho případě bych nekoupala, když je chladněji a pořádně pak nohy vysušila, jinak problém nevidím, oc se týče tepla - léta. Vysušit krk kvůli hot spotům, zadek kvůli mrtvému ocasu a uši kvůli zánětu.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

lištička11
Obrázek uživatele lištička11
Offline
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 28.10.2009
Tak jo děkuju za rady. Až

Tak jo děkuju za rady. Až trochu přestane pršet a začne být tepleji tak někam vyrazíme. Raději spíš do rybníka než do řeky. To vedro jsem právě myslela kvůli tomu, že když pes ve vedru vlítne do vody, že by mohl mít nějaký šok. Lidé přeci také mohou mít infarkt, když rozpálení skočí do vody.

Jinak jeho maminka taky takhle skáče..je  zatím ve všem po ní tak čekám že i v tomhle. KoulĂ­m oÄŤima

Alonso 6.5.2009 a panička Lucie

Praha-východ

markosta
Obrázek uživatele markosta
Offline
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 31.10.2008
Naše Bolča se taky naučila

Naše Bolča se taky naučila plavat poměrně brzy díky labradořím kamarádům. Naskákali do vody, tak tam skočila za nima a nezbylo jí než plavat. Od té doby lezla do vody pořád. A teď už plave i naše čtyřměsíční bordeří mimino. Ona je to taková opička, ve všem se chce Bolině vyrovnat. Jednou, když byly od bahna, jsem vzala s sebou k rybníku umýt i obě malé.. Shirley utekla od vody, jen to za Bolčou vycáklo. Gayuška zvědavě lezla kolem břehu, tak jsem ji pak vzala a pomalu postavila do vody, jen na kraj, kde je tak 4cm vody a ona neprotestovala a v té vodě běhala tak daleko, aby se jí namočilo jen bříško. Příště jsme ji vzali zase s sebou a to už do vody vletěla a plavala do hloubky za Bolčou pro aport. Stále za ní do vody a zpět. Měla jsem šílenej strach, protože jak je maličká, tak mám představu, že něco tak malýho se nemůže udržet nad vodou HlasitÄ› se smÄ›ju, ale byla děsně nadšená a spokojená a plavala jak vydra. Takže máme plavce už dva.

Shirley nutit nebudu, ta se zatím držela od vody co nejdál,... třeba až bude tepleji, tak ji taky zvědavost přiměje se přiblížit ke břehu, zatím to lámat nebudu.

Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)

lištička11
Obrázek uživatele lištička11
Offline
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 28.10.2009
To je šikulka odvážná, že

To je šikulka odvážná, že leze do vodičky tak brzo SmÄ›ju se a ta druhá holčička se asi ještě bojí. Taky si myslím, že není dobré tam psíka nutit. Mohl by se bát a to nechci. Je mu to plavání opravdu prospělo. Nemá moc svaly a běháním je neudělá protože nemůže. 

 

Ulli moc hezký fotky. Takovej krásnej rybníček, kde to je? Tam se skáče pohodlně z molaSmÄ›ju se

Alonso 6.5.2009 a panička Lucie

Praha-východ

jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Tak naše Fanča poprvé plavala

Tak naše Fanča poprvé plavala loni na srazu,to jí ještě nebyli ani tři měsíce. Prostě vlezla za smečkou do řeky,trochu jí překvapilo,že jí ten proud někam nese,ale pak zjistila,že umí plavat,doplavala ke břehu,tam se otočila a zas mastila zpátky:-)

Jana a smečka

markosta
Obrázek uživatele markosta
Offline
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 31.10.2008
Jano, to je paráda. Neměla

Jano, to je paráda. Neměla jsi taky strach? Já jsem na břehu vyklepaná, že se musí zákonitě utopit, když je tak malá... a ona plave a lítá tam jak zběsilá :-)

Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)

jana33
Obrázek uživatele jana33
Offline
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
No,tak byla jsem

No,tak byla jsem připravená,že kdyby něco,tak pro ní skočím:-))) ale nebylo třeba,ona nikdy z ničeho neměla strach a z ničeho si nedělala problémHlasitÄ› se smÄ›ju

Jana a smečka

Stanča
Obrázek uživatele Stanča
Offline
Viděn(a): 7 let 8 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2007
Skákat Adélku nechávam

Skákat Adélku nechávam samozřejmě jen do rybníků, kde to znám a vím, jak to tam vypadá. A ona skáče taky jenom tam, kde to už zná. Jinak jde do vody normálně pomalu....

Stánina + Rona z Voldušského vrchu *6.12.2003 + Adélka z Kůjna *26.5.2008

www.zkujna.estranky.cz

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
zapoměli jsme si vzít

zapoměli jsme si vzít balooonekMrk

sem chodíme plavat

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


Stránky