váha..výška...

242 příspěvků / 0 nových
Poslední
Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Podle fotek by mohla shodit

Podle fotek by mohla shodit klidně i ty tři kila..vzhledem k tomu, že je to štěně ve vývinu...a to za jedno vykadění opravdu pryč nemá :-D

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Tohle je takový šikovný

Tohle je takový šikovný obrázek, podle kterého se řídím:

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Lusy
Obrázek uživatele Lusy
Offline
Viděn(a): 8 let 2 dny zpět
Registrace: 13.11.2012
No jo ty fotky,lepší je ji

No jo ty fotky,lepší je ji vidět naživo,ale uvidíme v roce,ale nezapřete že je prostě mohutná-pokud ještě vyroste tak se jí to tak nějak rozprostře na těle,krmíme ještě o 100g mín,tak nevím jestli má pít jen vodu?

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
vandik - Triny také v té době

vandik - Triny také v té době byla hubenější, než mohla být, ale ono to bylo tím, že byla v intenzivním tréninku a i kdybych se postavila na hlavu, tak řpi té ,,zátěži" , kterou měla, by nenabrala ani za nic :-D Pak ale přišlo hárání a já najednou bojovala s opačným problémem..ty hormony jí totálně rozhodily metabolismus a srovnala se až po druhém odhárání :-)

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Záleží také na tom, čím

Záleží také na tom, čím krmíte a dávat o 100g méně než je doporučená denní dávak není uplně ideální stav..raději vybrat krmení, které psovi sedí a je najedený...mohutná mi ale vaše fenka nepřijde

vandik
Obrázek uživatele vandik
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Registrace: 7.4.2012
Lusy já myslím, že má nárok

Lusy já myslím, že má nárok být mohutná, koukni se na tatínka těch našich psích holek, to je prostě pořádnej pesan...a kdybys viděla tu jeho obří hlavu!

http://kelly-kmitova.webnode.cz

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Když už jsme u té váhy, tak

Když už jsme u té váhy, tak skoro 9 let, 42 Kg

(a ikdyž vypadá na fotce jako čuník, Ti, co ho znají, potvrdí, že není, má krásně hmatatelná žebra a zvrchu je jak žížalka). 

 

Dušanbe
Obrázek uživatele Dušanbe
Offline
Viděn(a): 7 let 11 měsíců zpět
Registrace: 30.3.2012
Ahoj tady na foru.  Chci se

Ahoj tady na foru. 

Chci se podělit o zkušenosti s váhou štěněte... Máme doma dva labíky,jeden  tříapul letý Ben bez PP a druhý 10ti měsíční Buddy s PP. Starší je takovej atlet,štíhlonkej šlacháč,váha 32,5kg,velmi inteligentní pesan! to mládě to je prostě kus psa,oba jeho rodiče tací také jsou,mohutní psi... už jako prcek byl nejmohutnější ze štěnat,bohužel dodnes nemám možnost porovnaní zda jím i nadále zustal.. Co nás trápí je jeho váha: (jako štěně měl při odběru 7,5kg)od malinka to byla popelnice co všechno sežral,snaha o ohlídání toho co sežere byla,ale sousedka Babička a Děda mu občas dali taky aby nestrádal :-( no a tak šla váha nahoru.. jelikož nebyla doma pořádná vet.váha spíš se odhadovala,člověk se pořád utěšoval že to je v normě... Jenže pak se rozhodlo, že chceme jeho váhu vědět přesně a začít s ní pracovat tak aby se dostal do formy a z roztomilého baculatého štěnátka vyrostl pořádný pěkný pes a jelo se k veterináři.Tam jeho váha ukázala 36kg. v nec.9 měsíci. byl mu proveden rentgen klobu,naštěstí vše v pořádku. A samozřejmě po dohodě s vetem nám bylo doporučeno okamžitě vysadit granule  Royal canin pro štěně,a dávat Royal canin už pro velké psy,že prý mají jiné složení které nežene váhu psa nahoru,ale udržuje jej ve formě a má dobré výživové hodnoty.. snížit denní dávku na cca 330-350g ve dvou dávkách ráno- večer přidat pohybu... že se máme za nějaký čas stavit na kontrolu a opětovné převážení. 

Takže pro Bada nastala doba "temna" ,jídlo odvažováno-300-350g den,občas místo granul nízkotučný tvaroh pulka,sem tam vařený vepř.nožky na hraní...

Vycházky každý den,co tělo unese... společně s manželkou se tomu opravdu věnovalo usilí..i druhý pes pomáhal :-) jak jen mohl (honičky na vycházkách,po dvoře) ... rozhodně bylo vidět po pár týdnech ohromné zlepšení Buddyho kondice,to co dříve neušel začal s radostí běhat,jeho břichi nebylo "nafouklé" ale začal se rýsovat sval..všude :-) no byla to radost se na něj dívat! fakt změna!! i lidi co k nám chodí na pokec uznali že je uplně jiný,pořádný pes,ale ve formě...

No a po skoro dvou měsících jsem jej vzal zase k vet na váhu... jestli čekáte to co já,že bude mít mín,bohužel opak byl pravdou...přibral tři kg! Vet na muj dotaz jestli je to tlustej " vepř" řekl,že je mohutný,ale má velmi dobrou kostru,je osvalený a nezdá se mu tlustý...určitě je to vysoká váha,do 16 měsícu pes stále roste takže máme vydržet a snad i ta váha se upraví... granule ok,gramáž denní ok,přidat víc pohybu....

Takže otázka zní: co udělat lépe případně co změnit aby se váha snížila,případně nešla nahoru... určitě by zhubnout měl,kvuli kloubum to je jasný,nedáváme mu žádný pamlsky,už ani rodiče.. nechápu ten přírustek JÍDLA méně-POHYBU více.... nezchudl-přibral!

      ps. druhý pes dostává o dost víc jídla,pohybu má stejně a ten nepřibere ani deko.

      ps2.  Budu rád kdyby napsal někdo s podobným "problémem" ,dost  nás to trápí,rádi se necháme poučit,i od ostatních(co mají hubenější pejsky)samozřejmě :-)

Děkuji za rady,přeji Všem HEZKÉ SVÁTKY 

Dušan

nejlepší pes na světě-BEN :-)) je to mazel neskutečnej:-))

od Května 2012 doma řádí pes Buddy-čokoládový mazel 

Dušanbe
Obrázek uživatele Dušanbe
Offline
Viděn(a): 7 let 11 měsíců zpět
Registrace: 30.3.2012
(Žádný předmět)

nejlepší pes na světě-BEN :-)) je to mazel neskutečnej:-))

od Května 2012 doma řádí pes Buddy-čokoládový mazel 

zmrzka
Obrázek uživatele zmrzka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 8.9.2012
Dušanbe - blbá fotka, ale

Dušanbe - blbá fotka, ale tlustý se mi nezdá. Může mít těžké kosti a svaly taky váží víc než tuk, takže to, že přibral na váze bych i docela čekala, pokud nasvalil. Osobně si myslím, že 39 kg, pokud už mu to zůstane nebo se bude pohybovat +-2-3 kg, je v pohodě.

Stránky