Malý ničitel je doma!!

132 příspěvků / 0 nových
Poslední
Diego
Obrázek uživatele Diego
Offline
Viděn(a): 7 let 10 měsíců zpět
Registrace: 31.7.2011
Nooo, tak já zatím bojuju a

Nooo, tak já zatím bojuju a zoceluju nervy.... Pokaždé co ho nechám samotného doma, ať už je to 20 min nebo 3 hod, vždycky něco rozkouše. Zvláštní je, že už jsem mu vyčlenil celou místnost, kde není nic a on si stejně něco najde. Dneska zrovna dřevěnou poličku. Fakt to chce čas? Hračky když mu nechám, tak si jich ani nevšimne, přitom ty hračky dostává jen občas, aby ho pořád bavily...Přivázat ho mi přijde strašně nebezpečné. Jen jednou nebo 2x se snad stalo že nic nerozkousal, ale to byl utahaný a spal. Máme čerstvých 6 měsíců, tak snad to odezní. Jen jsem si chtěl postěžovat   Japonec

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Nám pomáhá jednak ohrádka, a

Nám pomáhá jednak ohrádka, a taky morkové kosti na kousání. Poslední dobou jsme začali zkoušet i to, že do papírových krabiček dáme pamlsek (u nás stačí třeba i jen kousek mrkve nebo jablka, či pár granulek), krabičky pevně zalepíme a poschováváme po bytě - psina se zabaví hledáním a pak ještě i cupováním krabičky. Zatím se tenhle postup jeví hodně nadějně (ťuk, ťuk), tak doufám, že se nám konečně podaří dosáhnout toho, aby mohla příšera být vždycky volně v bytě - přece jen tak má mnohem víc prostoru na rošťárny než v malé ohrádce...

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

waw
Obrázek uživatele waw
Offline
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 10.4.2007
Jen jednou nebo 2x se snad

Jen jednou nebo 2x se snad stalo že nic nerozkousal, ale to byl utahaný a spal.

 

Tak ho utahejte vždycky - bude rád, že má klid a může odpočívat a na ničení si ani nevzpomene :-)

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
diego, tak tu jednu mistnost

diego, tak tu jednu mistnost promen na holobyt, kde neni vubec nic, co je mozny kousat. Pred odchodem unav, nech k zabaveni neco jak pise baysa, a uvidis, ze to dobre dopadne. A pokud likviduje i behem 20 minut samoty, tak ho uc, ze bude po chvilkach sam, i kdyz je nekdo doma. Na pelechu, nebo zavrenej ve svy mistnosti, je to jedno. A doporucuju moznosti ozirani velmi dusledne eliminovat, pak uz se z toho stane zlozvyk a pes zvejka jen tak ze sportu.

veronika & retrívři v útulcích

 

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Nevím jestli to napíšu do

Nevím jestli to napíšu do správných příspěvků (když tak mě přesuňte)Mrk Asi  se něco s Maxem děje,protože jakmile teď zůstane sám doma,tak neničí,ale vyje.Nikdy to nedělal,nezměnilo se nic v jeho režimu,může být unavený jak chce,hraček kolem sebe může mít habaděj..Ale není to takový klasický vytí je to jakoby to neuměl, vytí s přeskakováním hlasu-nevím jak to napsatSměju seZačne okamžitě po mém a přítelově odchodu a to i když je doma syn v druhém patře.Ještě že bydlíme v domečku..

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Nemohlo ho třeba během vaší

Nemohlo ho třeba během vaší nepřítomnosti něco vyděsit? Taky se to může stát, když má pes najednou omezený přístup, začnete třeba zavírat dveře, které vždy byly otevřené a nebo můžou v okolí hárat fenky a on z toho je psychicky rozladěný..jako jsou fenky když hárají více mazlivé a ukňourané, aspoň u nás to tak je, tak to může stejně ovlivňovat toho psa. Těch možností je víc...nám to třeba začala dělat ta nejstarší, když jsme se přestěhovali asi v šesti letech do té doby s tím nikdy nebyl problém, ale tam to bylo způsobené neznámým prostředím, což u vás asi nehrozí

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Je fakt ten,že si naproti do

Je fakt ten,že si naproti do domečku pořídili pejska,šupli ho na zahradu do kotce a ten panečku vyje celé dny. Siréna je proti němu nicSměju se  Že by třeba on  měl vliv na to Maxovo vydávání podivného zvuku? Přístup má po celém domě bez omezení.Když je sám tak většinou lehává v obyváku u okna tam má přehled.

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Určitě to může mít vliv:o)

Určitě to může mít vliv:o) Jakmile je sám, může se k němu přidávat:o))

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Jenže to se velmi špatně

Jenže to se velmi špatně řeší, když pes naproti vyje, jen tak nepřestane. Nám tady také od sousedů štěká a vyje pes, naštěstí moji spí a vůbec to neregistrují, ale bála jsem se toho.

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
Já si spíš myslela,že třeba

Já si spíš myslela,že třeba za námi Max smutní,proto fňuká,když odejdeme.Když jsme doma a naproti spustí Oldyn tu svou vycí písničku,tak to Max ani nereaguje,koukne a dělá si svojeMatestakže fakt nevím a vůbec nevím co s tím.

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


Stránky