Cupování pelíšku

26 příspěvků / 0 nových
Poslední
Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Jackey: Je možné že ho trochu

Jackey: Je možné že ho trochu rozmazluju, sama moc nemůžu posoudit, ale na té zemi ho nechci nechat spávat protože on je dost náchylný na nemoci, víš. Od mala už měl všechno možné, takže si myslím že by hned chytil zánět močových cest nebo něco podobného. Nechci to riskovat.

Eli, on trhá jenom pelíšek když je sám a jenom ten co má v průjezdu. V obýváku máme jiný a ten je v pohodě, ani se ho nedotkne. Teda musím to zaklepat.

 

Barceo: Ty psí matrace určitě budou kvalitnější, možná by ji neroztrhal, jenomže možná taky jo a netroufám si za ni dát cca 1500,- a on ji by ji během pár hodin zlikvidoval. Ale o té dětské matračce přemýšlím, ta by vyšla určitě levněji - pro případ že by ji zase roztrhal. A myslíš tu klasickou molitanovou s potahem? Nebo z jiného materiálu?

 

vandik: vidím že u vás je taky veselo...

 

Veronika: A myslíš že by v té kenelce vydržel třeba i těch 10h? Že by se nemohl ani projít, nic. Aby celou noc neproštěkal, nekňučel a nelomcoval s ohrádkou - kenelkou. Okolopražská nejsem, bydlím na druhém konci republiky - ve Zlínském kraji. Mrznout by mu tam v zimě nemělo, jsou tam nové plastové dveře, takže tam ani netáhne. Je to nově udělané. Pokud by tam měl velkou zimu tak bysme koupili nějaký malý radiátor a trochu tam zatopili. Jj rozešla jsem se s přítelem a vrátila jsem se zpátky k našim. Takže se teď musíme přizpůsobit všichni, já Akim i naši. Jinak to bohužel nejde. A to oni se psem v baráku nesouhlasí. Ale je normálně s náma doma, v průjezdu je jenom v noci a když není nikdo doma. 

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Lucy, ja myslela, ze jde o

Lucy, ja myslela, ze jde o klasickej prujezd, tedy venkovni. Pokud je to doma a teplota neklesne pod nulu, tak je to uplne v pohode, zadna bouda netreba. Na zanet to asi nebude, ale problem s pelechem to neresi. Zkusila bych vetbedku, nebo treba ten zatezovej koberec, jak pise Efka, a v nejhorsim bych ho nechala na holym. Pokud tam netahne a teplota neklesne do minusu, ja osobne bych problem nevidela.

 

Jako v bedne by vydrzel i 12 hodin (i vic), vo to nic, ale neni to nic idealniho. Ale jak jsem psala, kdyz prijde bida na kozaky, tak ty podminky proste nejsou uplne ok, pro vsechny zucastneny. Ale u vas je to zbytecnost myslim si. Doma bys mu tam stejne nejakou slamu nedala a pelech by ti sezral i v bedne.

veronika & retrívři v útulcích

 

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Ale když ten pelech roztrhá,

Ale když ten pelech roztrhá, kde myslíš, že potom leží? Na zemi:o)) Já bych to opravdu tak nehrotila a než se naučí netrhat, tak bych mu ho sebrala a maximálně mu tam dala nějaké staré deky..takhle by jsi mohla něco kupovat do nekonečna a dětská matrace to taky moc neřeší, protože nejen, že to taky není levná záležitost, ale hlavně, většina dětských matrací je vyplněna kokosovým vláknem, pohankou..takže i pro psa docela nebezpečná záležitost, pokud by se k tomu dostal..myslím hlavně to kokosové vlákno..mohl by to sežrat a může být na problém zaděláno

barceo
Obrázek uživatele barceo
Offline
Viděn(a): 5 let 5 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
aha, to jsem nevěděla, že

aha, to jsem nevěděla, že matrace mají v sobě kokosové vlákno a takové věci. Já přesně nevím jaké matrace se dělají, ale vím, že my spíme na takové fakt pevné a myslím, že by ji pes nerozkousal. A klasický molitan v tom asi není, ale fakt nevím. Určitě bude lepší psí matrace, ale nemám s tím zkušenosti, nám naštěstí pelíšek neníčí :-) Ale přeji hodně štěstí

Kristý
Obrázek uživatele Kristý
Offline
Viděn(a): 6 let 11 měsíců zpět
Registrace: 22.7.2012
Ahojky, tak já měl s Megi

Ahojky, tak já měl s Megi úplně stejný problém. Nejdřív to schytali tři pelechy jeden ratan dva molitanový, potom to začalo s dřevěným nábytkem až sem nakonec musela kupovat novou postel protože mi dřevěnou nohu u postele rozkousala tak, že se rozpadla :-D No každopádně musím zaklepat když jí byli asi dva roky přestala s tím. Jsou jí 3 a i když je doma sama tak nic neničí :-) doufám že jí to vydrží a vám přeju hodně sil a štěstí aby je to taky přestalo bavit :-)

Stránky