zrušení rezervace pejska

84 příspěvků / 0 nových
Poslední
Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Jinak samozřejmě souhlasím s

Jinak samozřejmě souhlasím s tím že zdraví je na první místě. Pod to se podepíše každý rozumný člověk kterému na jeho pejskovi záleží.

Upřímně, ty štěňátka "medvídci" se mně moc nelíbí, na můj vkus jsou až moc baculatí a mohutní. A rozhodně se mně to nezdá roztomilejší než "klasické štěňátko. Už mně to ani nepřipadá jak malý labík. Je pravda že každý má trochu jiný vkus, ale já mám radši ty "štíhlejší"

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

yvonečka
Obrázek uživatele yvonečka
Offline
Viděn(a): 5 let 5 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2012
Moc děkuji všem!!!

Moc děkuji všem!!! Palec nahoru Samozřejmě, že zdraví je i pro nás nejdůležitější. Věřím tomu, že kdybych Vám napsala, že jsme se měli jet podívat na nepapírové štěně, tak mě tu ukamenujete. Naštěstí paní poslala fotky, a byl to ten typ štěňátka, které nevyhledáváme - NAŠŤĚSTÍ. Den poté jsem objevila tyto stránky a diskuzi s názvem "štěně bez PP nebo s PP?" Pročetla jsem jí a bylo rozhodnuto. A teď dalších milion dilemat. Chovná stanice, spojení, rodokmen... Směju se A jelikož já jsem netrpělivec obecný a už včera bylo pozdě, tak je to tak strašně těžkýýýýý!!!

Vezmu to od lesa, mohli byste mi prosím napsat vy zúčastnění z jaké chovné stanice máte svého miláčka vy? Děkuji velice, budou to určitě další prima tipy... Směju se

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
No, já mám fenku od Bailišky

No, já mám fenku od Bailišky (CHS Riverdance Bohemia) - ale bohužel ti tím nijak nepomůžu, v dohledné době žádná štěnda neplánuje.

 

Zkus kouknout do klubové inzerce: http://www.retriever-klub.cz/inzerce/ a http://www.kchls.cz/index.php/chovatelska-inzerce

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Efko, ano, myslím si, že je

Efko, ano, myslím si, že je to krajní případ, protože většina lidí, co jede pro prvního psa s PP, mrkne na internet a jedou, tak to zkrátka chodí :).

 

Yvonečko, většina lidí tady má uvedené www, tak se podívej, ale pozor, ne každý doporučí CHS, odkud má labíka.

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
yvonecko, skoda, ze fotky

yvonecko, skoda, ze fotky kryciho psa z tech vrsku nejsou z aktualni doby. Na ty nejaktualnejsi je o dva tri roky mladsi a nedovedu si predstavit, jak vypada ted, jeste s tou obrovskou nadvahou. Mohla by sis udelat lepsi obrazek, jak by mohl vypadat tvuj pes za par let. Pokud stene z tohohle spojeni podedi krasu po tatinkovi a vlohy po mamince, jak slibuje chovatelka, tak to bude mit dost blby, pac to telo ho bude dost brzdit. A jestli nekdo nazyva padesatikilovyho psa krasnym medvidkem, tak tomu moc nerozumim.

 

Ja mam jednu cubu z chovky, ktera uz nefunguje, a dalsi uplne jinej typ, nez preferujes ty. Ja sem prave po zdravotnich a jinych problemech s prumernerne robustni fenou sahla po zvireti mnohem lehcim. Navic ti lehky a lehci psi (pracovni linie, nikoliv vystavni, jako jsou vsechny vrhy, co tu zaznely) jsou roky slechteny na zatez, proto tam sou zdravotni problemy v mnohem mensi mire. Vzhledove jsou ale jini. Viz:

 

veronika & retrívři v útulcích

 

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Jak jsem psala, je to hlavně

Jak jsem psala, je to hlavně o tom co dostává pejsek papat a v jakém množství. Věřím, že jmenovaný pes by byl velký fešák, pokud by pár (více) kilo srazil. Yvonečka chce psa s mohutnou kostrou, velkou palicí a pevném zdraví, nevidím důvod proč by je tento pes neměl dát. Když si sama ohlídá váhu u toho svého, tak bude mít mohutného, ale štíhlého psa. Je to o vkusu, ale pro mě osobně labradorský retrívr je mohutnější méďa (ne tlustý!), když jsem chtěla elegantní zvíře, šla jsem do jiné rasy, která elegantní vypadá, aniž by jí lezla žebra. 

A Yvonečko u psa bez PP bys mohutnou kostru, natož takovou palici jako u psa chceš, hledala hodně dlouho. Psi bez PP jsou právě většinou lehčích koster, malých a špičatých hlav a dlouhých nohou Mrk. Jinak chovku svého labradora (ani jednoho) Ti nedoporučím HlasitÄ› se smÄ›ju

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
Veves, uz si nekdy videla,

Veves, uz si nekdy videla, jak vypada labrador s mohutnou kostrou, kdyz je stihlej? A jak pak takovyho psa hodnoti na vystavach? Yvonecka pise, ze by chtela chtela nejakou absolvovat.

Nenabizim pracovniho nebo polopracovniho labradora ke koupi, to chran buh, jen sem napsala, odkud mam psa ja.

veronika & retrívři v útulcích

 

yvonečka
Obrázek uživatele yvonečka
Offline
Viděn(a): 5 let 5 měsíců zpět
Registrace: 9.4.2012
Tak jsem to tady pročetla...

Tak jsem to tady pročetla... Mě se prostě stejně ti mohutní psi libí... Mě se zase nelíbí u labrouška ten příliš dlouhý čumák. Je to těžký to tady číst a rozhodovat se, jde o našeho úplně prvního pejska a každý nějak začínal, že... Směju se třeba dříve než nějakého seženeme se do problematiky trochu dostanu, chce to asi nějakou odbornou literaturu a připravit se na to.

Jen tak pro zajímavost. Chovné stanice Vašich pejsků považujete za jakési "výrobní tajemství", nebo s nimi nejste spokojeni, když je nechcete prozradit a doporučit? Nebo snad reklama? NechápuHlasitě se směju

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Offline
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Yvonečka, jak jsem psala, jen

Yvonečka, jak jsem psala, jen klikni na odkazy a dostaneš se na www, kde jsou celá jména psů Mrk. Spíš bych to viděla na to, že nedoporučují.

Každý nějak začínal a ty máš výhodu, že se můžeš vyhnout kroku "vedle", to je velká výhoda.

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
veroniko, viděla, například

veroniko, viděla, například jako jeden ze tvých tří psů, ten show :). Pokud ta štíhlost není markantní, tak je to stále pěkné zvíře :). Chrta z něho neuděláš, nebo uděláš, ale pastva pro oči to nebude. Show pes nemusí být přeci jak z koncentráku, aby vypadal a měl kondici v pořádku a přitom nebyl za čuníka, jako tady již zmíněný krycí pes. Výstavy jsou věc jiná, měli by rozeznat tloušťku od mohutnosti a dle toho volit žampióna, když se tak neděje, je to zlé, ale s tím neuděláme nic. 

 

yvonečko, v podpisu mám web, obě labiny tam mají v profilech chovatelskou stanici, rodiče, podívat se můžeš, to netajím, jen říkám, že nedoporučuji. U jedné není nic moc zdraví a špatný pigment, u druhé poněkud nestandardní vzhled, zdravotní testy minimálně matek nedostatečné. Doporučila bych ti CHS u našeho třetího psa, ale to není labrador HlasitÄ› se smÄ›ju

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Stránky