Pláštěnka

13 příspěvků / 0 nových
Poslední
Lucy_m
Obrázek uživatele Lucy_m
Offline
Viděn(a): 5 let 3 měsíců zpět
Registrace: 20.7.2011
Jsem ráda že jsou tu i lidi

Jsem ráda že jsou tu i lidi co pláštěnku neodsuzují, já si totiž nemyslím že je na ní něco divného, trapného nebo směšného. Nebavím se o tom když prší trochu a jdeme třeba jenom na venčení, ale pokud chodíme hodinu v silnějším dešti a je venku chladno tak si nemyslím že je to zdraví prospěšné. Ikdyž je to pes a s podsadou. U Akima nad tím uvažuju i proto že je často nemocný a náchylný na všechny možné nemoci. 

A jak píše Eliška, jednomu je zima i v mikině nebo bundě a druhý jde v tričku a kraťasích a nenachládne se a ještě říká jaké je teplo. A to že by byla po 5min mokrá je logické, právě proto by ji měl, aby byla mokrá pláštěnka a ne záda SmÄ›ju se Jinak já bych ji měla jenom na procházky na vodítku, a to ho nenechávám běhat apod. Když prší tak na pole a do lesů nechodíme. A jak tu už někteří psali jde i o to že člověk nemá pokaždé čas na dlouhé sušení.

Lucka & Akim (30.6.2011)

http://akim3006.webnode.cz/

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Tak si hlavně dej pozor na

Tak si hlavně dej pozor na to, aby sis psa nezhýčkala, jelikož to imunitě svědčí ještě méně, než občas mokrý kožich Mrk

 

Já souhlasím s tím, že pokud mám staršího psa, nebo psa s dysplazií, tak je to vhodné, u takového psa bych dávala klidně obleček i v zimě. Hlavně na ty nohy, aby byly v teple. Ale u mladého, zdravého labradora to nechápu, ne že by mi to přišlo směšné či trapné (dalmatinka v zimě, když je hodně mínus, taky nosí obleček), ale přijde mi to zdravotně špatně, dělat vědomě z mladého, dobře nasrstěného labradora zhýčkaného, neodolného jedince. Nestalo se mi, že by našim labradorkám byla venku v jakémkoli počasí zima (na rozdíl od puntíka) a těch 5 minut na vysušení kožichu ručníkem snad má k dispozici každý (mám doma LR medvěda, takže vím, že delší čas to opravdu nezabere) Mrk

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Stránky