Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
Elizabeth
Obrázek uživatele Elizabeth
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2008
Taky na procházky nosím

Taky na procházky nosím pepřák z nějakého Army shopu - a určitě je použití bez trvalých následků - pes si pobrečí a za pár hodin je OK-  jde o to aby okamžitě zanechal nežádoucí činnosti - kdybych ho měla jak se ten vořech zakouslu Čenichovi do krku, tak už ho má v xichtě (nezabezpečený pozemek a pes) - od té doby ho poctivě nosím.

Letos už se to nemusí hlásit? Takže zkusit opět zavolat na KVS aby to opět prošetřili? Jsem tam zkraje měsíce viděla nový štěňátka kokříků - na podzim tam měli štěnda westíků - v létě ty dogy ... a jak na ten barák zasvítí slunko - to bude zase smrad...

Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov

Niikol
Obrázek uživatele Niikol
Viděn(a): 4 roky 2 dny zpět
Registrace: 1.9.2007
v perninku máme pár supr lidí

v perninku máme pár supr lidí kteří venčí svý agresivní čokly navolno a přivolávají si je způsoben, benééééé, až budeš mít chvilku přijď k nozeeeeeKleju takže to potřebuju na to až se na nás zase pořítí nějaký takový hovádko... v neděli se mi Eykoslav poprvé serval, má rozkousaný ucho...teď už je to každnym dnem lepší, ale pořád ho to bolí... za tohle sem sice mohla tak trošku já a to pro mě bylo ponaučení...

potkali sme psa, kterýho sice zná už dlouho, ale nemá ho rád a strašně mu vadí když pes přijde ke mě a skáče po mě a chce hladit...eykoslav začne vrčet, já psa sundám, jeho paníček řekne, že je to v pohodě, že si jenom hrajou, já napomenu Eykoslava, psa si evšímám, on taky ne, páníček + mů tata stále kecaj, pes se nudí, tak jeho paníčka nenapadlo nic lepšího než hodit jim klacek ať si hrajou...pes letěl pro klacek, v půlce ho pustil, viděl mě jak si hraju s eykem, tak aktivně přiběhl, eyko mezitim běžel pro klacek a to se psovi nelíbilo, tak se do něj pustil..odneslo to eykovo ucho, kdybyh ho měla na vodítku, tak se to asinestane...

říkám asi, protože sem šla v zimě, vidim někoho se psem, tak sem si zavolala eykolslava, dala na vodítko, ale pes (slovenskej čuvač) se stejně hned rozeběhl, vrčel a hned se zakousl do eykoslava,ženská ho volala tim způsobem co popisuju nahoře, chvilku trvalo než dofuněla do kopce a psa si vzala, naštěstí se nic nestalo a mohla sem za to samozřejmě já, že sem tamtudy vůbec šla...

takže na tohle potřebuju pepřák, vztekejte se tady kdochce, že ubližuju pejskům, ale docela už se o eyka i o sebe bojim...

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
Nikčo, kdo by se vztekal, já

Nikčo, kdo by se vztekal, já pro obranu Denyho udělám cokoli, pokud mu někdo bude ubližovat, udělám prostě upravdu COKOLI, abych ho ochránila. Tady je klídek, ale už 2x Denyho napadl staford a jednou to odnesl nehezky, ovšem je otázka, zda by to na tu bestii fungovalo. A pak tady chodí kříženec bernardýna a čehosi a ten je vysazený na velké psy, sice nosí náhubek a relativně poslouchá, ale už párkrát za námi běžel přes celé pole(když ho venčil synek), aby se do Denyho pustil, jednou jsem ho srazila sama k zemi, ale roztrhal mi během té "akce" rifle, páníček sotva funěl, když doběhl, vzal psa a beze slov odešel. Sice milý pes má náhubek, ale já si nenechám vymlátit zuby, navíc náhubek se může raz dva smeknout a je po "srandě", takže já mu ten pepřák našplíchám i s náhubkem, jestli se to bude opakovat.

Niikol
Obrázek uživatele Niikol
právě si říkám jestli by to

právě si říkám jestli by to tomu psovi něco udělalo, aby ho to nevytočilo ještě víc... nejradši bych to nastříkala rovnou itěm lidem, ať se vzpamatujou...

fakt sem naštvaná, nejvíc teď na sebe, ale takový lidi mě vážně točí jenom když si na to vzpomenu...minule sme potkali labradora, byl sice na vodítku, ale startoval jenom co nás uviděl...když kolem nás procházeli, pes stál na zadních, ječel jak blázen a chlap měl co dělat aby ho udržel...a to šel zrovna z louky, kde ho taky pouští navolno...

Ewiczka
Obrázek uživatele Ewiczka
Viděn(a): 2 roky 11 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 27.10.2007
To musíš jen doufat, že pes

To musíš jen doufat, že pes navolno přiběhne k majiteli... ono ale labík tak psa neporve, naštěstí. Ten čuvač nebo něco podobného je horší.

Deni měl po tom stafordovi dírky v krku, protože se pes nedostal přes obojek, je to už pár let zpět, ale pamatuju si to jako teď, nevěděla jsem, co dělat, ten pes byl zakouslý a Deni ležel...naštěstí hned kolem jelo auto, vyskočil chlápek s kanadama a nakopal psa, majitele a odjel a nebylo mi líto ani jednoho z těch dvou.

Niikol
Obrázek uživatele Niikol
hele ten nedělní byl pro

hele ten nedělní byl pro změnu flat, a taky byl do eykolsva dost zakouslej...táta hned popadl eyka, a hlap rval na druhou stranu psa, co byl eykovi zakouslej v uchu, pak mu tu držku musel sám otevřít...fakt hroznej pocit se na to kouat... chlap to pak komentoval, že to sou blázínci a ještě se tomu smál..eykoslav má teď pořád svěšený ucho..dneska už s nim hejbal, ale je mu líp když ho má svěšený..

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Obávám se, že na psa se

Obávám se, že na psa se sníženým prahem citlivosti pepřák fungovat nebude (staford apod.), jen ho to víc vydráždí. U ostatních ano, ale já bych to stejně nepoužila, když jsem chodila na střední, tak s tím ze srandy stříkl venku kamarád a měli jsme to v očích všichni bolelo to tedy k......y, takže já bych si vlastního psa neohrozila. Když jsou v zákusu jsou u sebe.... a stříkat to do očí psovi, který teprve přibíhá, to by bylo paranoidní.... Já jsem ho jednu dobu nosila v kapse taky, ale spíš pro pocit. Myslím, že účinější je si psa prostě hlídat, když vidím, že se blíží pes, jehož řeč těla se mi nelíbí, tak si svého psa držím u sebe a toho druhého zaženu, oni vesměs všichni, když na ně člověk houkne dají zpátečku. A když už se "nehoda" stane, tak po druhém skočit a v tu chvíli, kdyby šlo mému psu o život mám to samé - jsem schopná udělat cokoli...

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Ewiczka, A mám něco

Ewiczka, A mám něco takového

http://www.armyprodej.cz/Detail/peprovy-sprej-target/ - tzv. tekutou střelu, aby to neudělalo právě tu "mlhu"

Mám úplně stejnej, 3 takový, ještě jsem naštěstí nemusela použít. Směju se

Teruška, Lukáš & smečka

Petula
Obrázek uživatele Petula
Viděn(a): 9 let 1 měsíc zpět
Registrace: 24.3.2009
Já teda taky hodně uvažuji,

Já teda taky hodně uvažuji, že si ten pepřák nebo něco podobného pořídím, i když sama z vlastní zkušenosti vím, že pokud má pes snížený práh bolesti, tak ho jen tak něco nezkolí. Když jsme měli předchozího pejska (kříženec cca 10kg) vlítli na něj a posléze i do chaty dva rotvajleři, Dasty si zalezl pod stůl, tak něj moc nemohli. Psi ohrožovali i nás. Taťka vzal fošnu, co měl při ruce (5cm tlustou) a bušil do něj vší silou. Ten pes Dastyho prostě nepustil, snad až po 5minutách bušení fošnou ho pustil a upadl, bezvládně ležel. Ti psi utekli při venčení z vedlejší vesnice, páníček si pro ně přišel asi po 20minutách a ten pes, co do něj táta bušil se bez problémů zvedl a odešel po svých. Náhlásilo se to policii a první, co bylo než vůbec vylezli z auta bylo, že se zeptali, jestli jsou psi pryč. Dasty měl potrhaný krk, jen díky silnému obojku ho nezakousli úplně, dodneška nezapomenu, jak smrděl od těch jejich slin a vůbec se na takový zížitek nedá zapomenout.Takže pepřák v tomhle případě asi moc nepomůže, ale stejně si ho pořídím.

Peťula, SMOKIE  *18.9.2008 a FALCO *4.2.2010, Teplice

"Psi nejsou celým našim životem, ale díky nim je náš život úplný."

jana33
Obrázek uživatele jana33
Viděn(a): 4 roky 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2007
Lepší je elektrickej

Lepší je elektrickej paralyzér - přesný a účinkuje 100%. Taky bych se bála,že u psů typu pitbula pepřák v tu chvíli nezabere

Jana a smečka

Stránky

Téma zamknuto