Hospoda 2010/2011

2260 příspěvků / 0 nových
Poslední
markosta
Obrázek uživatele markosta
Viděn(a): 7 let 3 měsíců zpět
Registrace: 31.10.2008
Na Shirley jsme papíry taky

Na Shirley jsme papíry taky dostali poštou až asi ve 3 a půl měsících jejího věku. S Bolinou jsme si je vezli domů už od chovatelky.

Markosta a hafani (Bolla, Ammy, Lucka, Shirley a Gaya)

Elizabeth
Obrázek uživatele Elizabeth
Viděn(a): 5 let 7 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2008
Tak to teoreticky jo.

Tak to teoreticky jo. Většinou v tom třetím měsíci života štěněte to pošlou.

Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov

waw
Obrázek uživatele waw
Viděn(a): 4 roky 10 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 10.4.2007
Může se stát, že jsou v PP

Může se stát, že jsou v PP třeba špatně zapsaná tetovací čísla, nebo nějaká další úplná banalita, a kvůli tomu se vše musí vrátit a čekat znova. Nehledala bych za tím hned "podvod" :-)

Efka
Obrázek uživatele Efka
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
To samozřejmě jo, mě jenom

To samozřejmě jo, mě jenom zarazilo, že chovatelka rovnou upozorňuje, že PP určitě dřív než ve 3. měsíci nepřijde... no ale třeba to u NO klubu fakt tak dlouho trvá běžněMrk

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

Butkovičová Pavla
Obrázek uživatele Butkovičová Pavla
Viděn(a): 4 měsíců 2 dny zpět
Registrace: 9.7.2009
Tak Vás všechny asi po týdnu

Tak Vás všechny asi po týdnu zdravím, měli jsme mimo PC takže teď doháním a  čtu vše, co se tu řešilo...jsem ráda, že se počasí už zlepšilo, dneska byl docela pěkný den!

Pavča a Apollo 

Twiggi
Obrázek uživatele Twiggi
Viděn(a): 8 let 1 měsíc zpět
Registrace: 13.3.2010
No já si myslím, že je

No já si myslím, že je normální dostat papíry tak kolem, třetího čtvrtýho měsíce, já jsem je takhle dostala jak u kníračky, tak i u čuvače, takže bych v tom neviděla problém.

Johnny (2007)

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Ono to hodně záleží na

Ono to hodně záleží na chovateli, jak moc se snaží PP popohnat, jelikož pokud jim tam pořád nevolá a neuhání, tak jim to leží na stole. Já ho dostala u obou fen rovnou při odběru.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Niikol
Obrázek uživatele Niikol
Viděn(a): 4 roky 2 dny zpět
Registrace: 1.9.2007
Veves, ty tu Elsičku nějak

Veves, ty tu Elsičku nějak natahuješ nééé??:D Krásný fotky zase:))

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
no oni dalmíci takhle divně

Smích no oni dalmíci takhle divně rostou Smích, nejdřív nohy a pak zbytek Smích. Porovnávám po mailech s ostatními mimči od dalmatinů narozenými ve stejné době a jsou všichni stejní, ohledně nohou tedy, v kostře se liší, dle toho jestli jde o Český chov, nebo zahraniční krev Směju se. A děkujeme, mě se hrozně líbí ta Eykova v tom jehličí, parádní barvy i nápad Směju se.

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Niikol
Obrázek uživatele Niikol
Viděn(a): 4 roky 2 dny zpět
Registrace: 1.9.2007
Děkuji, ale na ty tvoje fotky

Děkuji, ale na ty tvoje fotky nemáme:D:((... vypadá spíš jak žirafka a né jak dalmatinek:D já jako malá na dalmatinech ujížděla, díky tomu filmu- doteď mám povlečení a plyšovou Perditu:D

Stránky

Téma zamknuto