Tak tak - Špruček a Lenka dí pravdu. A pokud se to nezakápne alespoň troškou oleje - je jedno jestli olivovýho nebo stolního nebo jakéhokoli jiného - tak to neplní účel ani rozmixované ani nerozmixované.
Zuzko,obdivuji tvoji jistotu,že ten jediný názor je pravý můžeš mi to prosím nějak odargumentovat? Zatím jsem se setkala jen s námitkou,kterou jsem zde již psala,že zakapání olejem je nutné k využití vitamínů rozpustných v tucích - to je v krmné dávce bohatě nahrazeno masem,které tuk obsahuje. Takže pokud se nejedná o svačinku pouze ze zeleniny(a neznám nikoho,kdo by takovou dával),proč je naprosto nutné a nezbytné zeleninu polévat olejem? Díky za info
Tak pokud někdo krmí kuřecí prsa bez kůže,tak tam ho je málo,ale je tam. Ale maso úplně bez tuku,to nevím.... a nepřepokládám ani,že by někdo jen krmil kuřecí prsa bez kůže nebo jen králíka (ale opět i tam tuk je)
Zuzko tak to se opravdu hodně pleteš - zrovna vnitřnosti a srdíčkoj jsou věci,které se radí při redukční dietě omezit,protože jsou dost tučnéjá se takxy nechci hádat,zajímalo mě,jestli je nějaký jiný nový argument pro zakápávání zeleniny olejem
Tak teď jsem asi totálně mimo - ale kdy se do toho dostala redukční dieta??? Já myslela, že sme se bavily o oleji do zeleniny kvůli rozpouštění vitamínů
Píšeš,že v mase jako je srdíčko,ledvinky,játra není tuk - já na to odpovídám,že je ho tam naopak docela dost,proto se u redukční diety (kdy je potřeba dávat tuku míń) radí zrovna tohle maso omezit
Tak tak - Špruček a Lenka dí pravdu. A pokud se to nezakápne alespoň troškou oleje - je jedno jestli olivovýho nebo stolního nebo jakéhokoli jiného - tak to neplní účel ani rozmixované ani nerozmixované.
Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov
Zuzko,obdivuji tvoji jistotu,že ten jediný názor je pravý můžeš mi to prosím nějak odargumentovat? Zatím jsem se setkala jen s námitkou,kterou jsem zde již psala,že zakapání olejem je nutné k využití vitamínů rozpustných v tucích - to je v krmné dávce bohatě nahrazeno masem,které tuk obsahuje. Takže pokud se nejedná o svačinku pouze ze zeleniny(a neznám nikoho,kdo by takovou dával),proč je naprosto nutné a nezbytné zeleninu polévat olejem? Díky za info
Jana a smečka
Ano, ale ne každé maso obsahuje tuk.
Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov
Tak pokud někdo krmí kuřecí prsa bez kůže,tak tam ho je málo,ale je tam. Ale maso úplně bez tuku,to nevím.... a nepřepokládám ani,že by někdo jen krmil kuřecí prsa bez kůže nebo jen králíka (ale opět i tam tuk je)
Jana a smečka
O tuku žádnou ponámku z přednášky nemám.
Lenka, Danny a Kip z Brna
Tak kuřecí maso bez kůže je jedno z mnoha druhů masa - takový srdce, ledviny, játra, slezina, ... tak moc tuku neobsahuje.
Jako nebudu se tu hádat - ale každopádně jednou lžičkou oleje do misky nic nezkazím, psovi to neublíží a já budu v klidu
Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov
Zuzko tak to se opravdu hodně pleteš - zrovna vnitřnosti a srdíčkoj jsou věci,které se radí při redukční dietě omezit,protože jsou dost tučnéjá se takxy nechci hádat,zajímalo mě,jestli je nějaký jiný nový argument pro zakápávání zeleniny olejem
Jana a smečka
Tak teď jsem asi totálně mimo - ale kdy se do toho dostala redukční dieta??? Já myslela, že sme se bavily o oleji do zeleniny kvůli rozpouštění vitamínů
Zuzka a Chandler (8.3.2008) Brno + Brno - venkov
Píšeš,že v mase jako je srdíčko,ledvinky,játra není tuk - já na to odpovídám,že je ho tam naopak docela dost,proto se u redukční diety (kdy je potřeba dávat tuku míń) radí zrovna tohle maso omezit
Jana a smečka
Já teda nezakapávám pokaždé olejem ,ale natřu sádlem.Doufám,že to nevadí?
Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..
http://www.max-labrador.estranky.cz/
Stránky