Syrová strava BARF

206 příspěvků / 0 nových
Poslední
Bady
Obrázek uživatele Bady
Offline
Viděn(a): 9 let 9 měsíců zpět
Registrace: 12.3.2010
choco: fuuha...tak takýto

choco: Tak to mrkám fuuha...tak takýto pestrý jedálny lístok som u psa dávno nevidela

retriever.wbl.sk - Arno & Bady & Beky

Zuzana
Obrázek uživatele Zuzana
Offline
Viděn(a): 4 roky 9 měsíců zpět
Registrace: 21.8.2007
Lištička11, může to znamenat

Lištička11, může to znamenat alergii a nemusí. Dali mu jedny dietní granule, ale kuřecí a packy si vylizoval dál, tak mu dali jehněčí a v pohodě. U něho se ta alergie poznala taky tím, že měl zánět uší. Ale jak jsem tu psala, on už měl pak to zažívání tak rozhozený, že měl reakci na všechno. Proto nám řekl vet ať krmíme půl roku granulema a pak můžeme zase zkusit maso.

*26.6.2007 Denny

"Ten kdo řekl, že štěstí se nedá koupit, zapoměl na štěňata."

Lůca
Obrázek uživatele Lůca
Offline
Viděn(a): 10 let 2 týdny zpět
Registrace: 16.8.2010
Ahojky mám takovej malej

Ahojky mám takovej malej problém!! Máme doma pulroční štěně labradora. Ta strava která se jí dává se mi nelíbí!!! Pokaždé dostává maso ( buď křídla nebo psí salám) a jako příloha těstoviny!! A ty těstoviny jsou každý den (ráno+večer). Někde jsem četla, že po těch těstovinách se tloustne, ale to co mi na tom nejvíce vadí je to, že mají pokaždé to samí!! Tracyna má teďka v poslední době furt průjem, ale strava se ji nemění ( občas že teda má rýži, ale to je minimum)! Podle mého názoru by se ta strava měla střídat a né mít furt jedno a to samí!!! Já už prostě nevim, jak tomu kdo se o ní stará to mám vysvětlil :(!!!  ty granule se u nás taky moc často nevyskytujou!! A podle mě ta strava BARF muže být zajímavá :) a zdravější než to co jí je do teď podáváno!!!!

choco
Obrázek uživatele choco
Offline
Viděn(a): 8 let 2 měsíců zpět
Registrace: 14.5.2008
A co zkusit dotyčnému dát

A co zkusit dotyčnému dát přečíst  třeba článek tady od Janči ...?

http://www.muj-labrador.cz/krmeni-syrovou-stravou

Andrew a Adelise Ray d´Or *20.12.2006

Bailiška
Obrázek uživatele Bailiška
Offline
Viděn(a): 6 let 8 měsíců zpět
Registrace: 19.5.2009
Takhle chudá a jednostranná

Takhle chudá a jednostranná strava pro rostoucí štěně opravdu není to pravé, v těstovinách určitě nenajde vitamíny a minerálie potřebné pro růst a křídla s psím salámem to nevytrhnou. Brečím  Vždyť štěně přibírá obrovským tempem a jakékoliv zanedbání krmení v tomto věku může napáchat nenapravitelné škody. Když chci krmit domácí stravou, musí být pestrá a obsahovat vše potřebné, enormě důležitá je rovnováha vápník - fosfor. To ale znamená zajímat se, nastudovat si potřebné informace. Chápu že každému se do toho nechce, pak je ale lepší krmit KVALITNÍMI granulemi. Pokud štěně dlouhodobě průjmuje, mělo by se s ním zajít k veterináři a nejdřív se pokusit rozhozené zažívání srovnat. Takhle špatně krmené štěně navíc vysílené průjmem není nic dobrého. Jsem rozzlobený Doufám, že se podaří majitele přesvědčit, protože takhle, co říct? Chudák štěně.

maxwell
Obrázek uživatele maxwell
Offline
Viděn(a): 6 let 6 měsíců zpět
Registrace: 11.3.2010
pochutnávám si na prasečí

pochutnávám

si na prasečí nožce

Psí pohled umí promlouvat tím nejkrásnějším jazykem..

http://www.max-labrador.estranky.cz/

 


žabička
Obrázek uživatele žabička
Offline
Viděn(a): 7 let 6 měsíců zpět
Registrace: 22.7.2009
zdravím, chtěla bych se jen

zdravím, chtěla bych se jen poptat na krmení syrovou stravou. už mi to několikrát bylo doporučováno hlavně kvůli zdraví psa. jen nevím pořádně jak odhadnout správnou dávku pro krmení - tedy alespoň pro začátek a jak ho naučit baštit syrové maso - náš to vůbec nechce zatím jsme pořád na vařeném. zkoušela jsem mu to nechat nedovařené ale nic, šel od toho pryč, nechápu to náš první bafan ten byl po syrovém jak šílenej. Dík za info

 

Zuzka

VeVes
Obrázek uživatele VeVes
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Moderátor
Registrace: 18.5.2007
Maxwell prosím fotky příště

Maxwell prosím fotky příště do fotogalerie, tohle je diskusní téma, děkuji SmÄ›ju se

Verča a Aisha (9.1. 2006), Praha
"Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." (Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry) 

Efka
Obrázek uživatele Efka
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 26.8.2009
Žabička: v knihkupectvích se

Žabička: v knihkupectvích se dají sehnat knížky - nemám je teď u sebe, ale jmenují se nějak jako BARF - zdravá výživa pro psa, druhý díl je BARF pro štěně a třetí pro starého psa. Taky můžeš mrknout na odkaz, který už tu někdo dával: www.manwe.eu.

 

 

 

Eva, Baysha (* 12. 5. 2010) a Brego (* 29. 11. 2012)

žabička
Obrázek uživatele žabička
Offline
Viděn(a): 7 let 6 měsíců zpět
Registrace: 22.7.2009
díky moc za info, ještě se

díky moc za info, ještě se zeptám jak dlouho trvalo než jste si na to zvykne páníček :-) jak sem tak koukala na ty jídelníčky tak to je docela slušnej nářez informací, docela mám obavy abych něco nevynechala je mi jasný, že je to jen otázka času než si to člověk zapíše pod kůži ale.... náš badík, zatím moc syrového nebaští je to jen pár kousků a jinak vařený a granule tak bych ráda přešla na syrovou stravu ale asi to  nepůjde hned. P.S. odkaz je fakt dobrej :-)

Zuzka

Stránky