prosím o radu

62 příspěvků / 0 nových
Poslední
veronika
Obrázek uživatele veronika
Offline
Viděn(a): 4 roky 8 měsíců zpět
Registrace: 12.4.2007
doktor tam mel CT

doktor tam mel CT pristroj

Jako ze udelali kycle a pak CT? I kdyz bych vzala do uvahy sci-fi scenar, ze ano, tak uplne vidim lidi, co venujou loveckymu vycviku (jak ste psal), udelaji kycle, aktivne chovaji, a pak udelaji vrh bezpapiru?

Aha.

 

Znam mnozarny bezpapiraku, at ty z hlouposti nebo ze ziskuchtivosti, a NIKDE, opakuju NIKDE, vam nereknou pravej stav veci. Rodice jsou samozrejme vzdy s PP, vzdy perfektne zdravi, stoprocentne poslusni a cvicitelni a chov s prukazem je stejne jen na prachy a na to my nejsme, nam staci jen tady jeden vrh. Co uz nikdo nedoda, ze je to vrh co pul roku. Ale pokud je to jinak, staci zverejnit jmeno tech vazenych chovatelu, pokud nemam pravdu, omluvim se.

 

tak podle me cil ma. a to je utrzit co nejvic penez.

Typicky chov bez PP, v tom si rozumime.

 

Vždyť je to k smíchu, kolik je chovných stanic LR na území ČR

Kazda s tech chovek je o tisic procent lepsi nez kazdej, kdo vyprodukoval byt jediny (neoznaceny) vrh psu bez PP a prizivuje se na povesti plemene.

 

A když nedodržíš podmínky, přísné pokuty

Jako jaky podminky se maji dodrzovat a nedodrzujou? Vzdyt to je presne o mnozitelich bez PP, nikoliv o chovu s PP. To byste se divila, kolik je udani na chovatele na financak, ze urcite neplati dane. Co myslite ze by platilo na mnozarny? Pres dane nelze, pres plemeno nelze, pac to neni ochranna znamka, pres obecni urad kvuli naplaceni za psa uz teprv ne. Nic, vubec nic, vite? Clovek sobe a svym psum utrhne vod huby, aby poslal par korun do utulku treba na kvalitni granule nebo oblecky, nebot kratkosrsty psi ve venkovnich kotcich dost spatne prezivaji. Pak prijde nakej chytrej, ze chov s PP je na jen pro prachy, ze chova kazdej, ze psi s PP jsou kriplove.. Jako jo, chov s PP neni jen ruzovej, ale jakejkoliv trapacek s CHS, kterej kryje sourozence, nebo 4x opakuje to samy spojeni, je furt o pet trid lepsi nez jak mnozitele bez prukazu. On se totiz pod svou praci podepisuje. U mnozaren vorechu to opet neplati.

 

 

veronika & retrívři v útulcích

 

Stránky