Nežravec

24 příspěvků / 0 nových
Poslední
Dan
Obrázek uživatele Dan
Offline
Viděn(a): 6 let 2 měsíců zpět
Registrace: 30.1.2012
Jo s tou solí máte pravdu ale

Jo s tou solí máte pravdu ale v tom množství je to opravu téměř stopové množství. Dnes dostal kousek strouhané mrkve a tady si dal. Tak díky za reakce, a snad ho to časem přejde.

Dan a Bak (*17.5.2011)

Boo
Obrázek uživatele Boo
Offline
Viděn(a): 1 rok 10 měsíců zpět
Registrace: 3.8.2011
U nás je to poslední dobou to

U nás je to poslední dobou to samé. Pokud je konzerva nebo jogurtek,tak bez problému. Ale suché granule max. s lososákem. Jinak ne-e. Přitom si takhle nikdy nevymýšlel,co se jídla týká. Začal tak blbnout,jak jsou ty mrazy. Takže mě napadlo,jestli si neříká takhle o "lepší živiny". No,protože já už krmím 2x denně,tak ráno mu je nechávám pouze s lososákem a roboranem a večer mu dávám granulky s kolínkama a jogurtkem, popř. konzervu s granulkama. 

Eliška & Boo (29.5.2011), Karviná

 

rion003
Obrázek uživatele rion003
Offline
Viděn(a): 6 let 3 měsíců zpět
Registrace: 23.4.2012
no momentalne mam aj ja taky

no momentalne mam aj ja taky problem.ma 1 rok a po zime prestal zravat...ale staci aby som mu tam trochu vody naspliechal na granule a potom to zozere.=)

labradorronny
Obrázek uživatele labradorronny
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 20.4.2012
U nás začalo nechutenství

U nás začalo nechutenství zhruba od 7 měsíce a trvalo cca do 14 měsíce. Byl fakt ohodlanej udělat cokoliv. Buď sežral jen to aby přežil a zbytek nechal nebo nic. Vše ostatní by sežral na posezení. Misku jsem mu nenechával, zkoušel jsem mu nadrobit piškoty to fungovalo asi 2 dny pak je ožužlal a vyplyvl. Zkoušel vše možné, krmil jsem ProPlanem od kterého jsem vyzkoušel různé druhy, pak jsem zkusil Orijen, Eukanubu k tý ani nečichl atd.. až jsem skončil u Royal Canin. Tu žral ale z přemlouvaním. Bylo to nervů to Vám povím zhubl s 33kg na 28kg a při jeho aktivitě mu nic nechybělo denně 10 km o víkendech přes 30km (samo až po prvním roce). Granule jsem mu ochucoval konzervou to mu jelo pár dní. A pak jsem zastáfkoval začal ho pořádně prohánět aby mu pořádně vyhládlo a dával jen granule žádný pamlsky nic. A rozežral se. Teď je z něj kyselina a je mu 17 měsíců. Ale bez mála půl roku bylo hrozných paličák jeden. I vitamíny na podporu chuti dostával a nic :)

marek
Obrázek uživatele marek
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 17.4.2012
Žádná novinka, všude úplně

Žádná novinka, všude úplně stejné. Pokud nemá pohyb, tak taky moc nežere... Třeba mě teď taky každý kdo zná mého psa, tak že zhubnul, akorát oni si neuvědomí že líná a že má kratký chlupy teď, ne jako v zimě....

labradorronny
Obrázek uživatele labradorronny
Offline
Viděn(a): 7 let 5 měsíců zpět
Registrace: 20.4.2012
No on měl pohyb i před tím,

No on měl pohyb i před tím, spíš si myslím že se v něm něco zlomilo a začal žrát. Ve finála jsem ho usadil před odpakový koš konzervu pěkně otevřenou k té jsem mu dal čuchnout a hodil jí do koše a řekl mu zapomeň farjere. no a dva dny na to se rozežral jako hladovej vlk HlasitÄ› se smÄ›ju asi náhoda ale dobrý

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
No ty bláho, tak už i my máme

No ty bláho, tak už i my máme problém, goldenka mi přestala žrát. Říkám si že je to přes léto asi v pohodě, hold takovej hic, máte někdo podobné zkušenosti? HUH! Tudle jeden den sem ju krmila jak kačenu, druhej den přitel krmil z ruky a dnes dám misku, čuchne, 5 granulí sežere a hotovo. Misku jsem odebrala.Nechápu

Teruška, Lukáš & smečka

 

Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
V tom vedru je to uplně

V tom vedru je to uplně normální..nedávala bych nic jiného a večer zase zkusila nabídnout. Když nebude chtít, tak nebude jíst..však ona hlady neumře:o)

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Tak je to asi na dobré cestě,

Tak je to asi na dobré cestě, v misce dnes nechala15granulek, zítra očekávám, že už bude žrát normálně. Koulím očima

Teruška, Lukáš & smečka

 

Teruska.V
Obrázek uživatele Teruska.V
Offline
Viděn(a): 5 let 10 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2008
Tak zase změna, žere odměrku

Tak zase změna, žere odměrku denně. Nevím jestli je to dobře či ne. Jsem znuděný Doufám, že jí to dlouho nevydrží.

Teruška, Lukáš & smečka

 

Stránky