Jdete někdo s laboušem, byť jen se mrknout?
4. Květen 2012 - 21:15
MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA PSŮ - PRAGUE EXPO DOG O Pohár střední a východní Evropy 5.5.2012 – 6.5.2012
...vše o labradorských retrívrech
ja sem vystavovala (teda v zastoupeni) a ze dvou fen sme obdrzely VD2. Aspon sem pokoupila spostu dobrot a 3 pozitivni knizky, co jeste nemam. V zasade spokojenost :-)
veronika & retrívři v útulcích
tak to i tak gratuluji..mě to příjde jako hezký výsledek (tuším že ze 67 fen) navíc bych řekla že pro hafíka je každá výstava přínosná..já sem bohužel neměla to štěstí vidět labrouše...byla sem tam až od dvanácti:( nakonec mi to dřív nevyšlo...
Já tam nakoupila taky spousty "kravinek" půlka výplaty na to padla..jsem v tomhle hrozná...ostatně jako každej pejskař...chtěla sem koupit nějakej psí šampon, tak sem se jala zeptat paní prodavačky, co na labradora a ona se krátce zamyslela, že moc neví tak mi doporučila nějaký "soft" za 450 to mi přišlo docela dost, tak bude smradlavej..
Alonso 6.5.2009 a panička Lucie
Praha-východ
Já teda nebyla, kamarádka byla s česepíkem a tam to byla samá VD a i dostatečné, nestačím se divit.... Nechci vidět jak to dopadlo u goldenů s panem Kašparem.
Teruška, Lukáš & smečka
Na výstavě jsme s naší fenkou byli a umístění V2, res.CAC. Takže spokojenost..o chloupek nám to uniklo :)
Jerrinka a Terrinka from Plzeň
V2, res.CAC
zavidim a samozrejme gratuluju!
veronika & retrívři v útulcích