1. uzávěrka je až 1.7.2010, 2. uzávěrka 1.8.2010
Jsou i na facebooku, ty co mám mezi přáteli jsem už odkaz hodila a pro ostatní - facebook.oslavany
...vše o labradorských retrívrech
1. uzávěrka je až 1.7.2010, 2. uzávěrka 1.8.2010
Jsou i na facebooku, ty co mám mezi přáteli jsem už odkaz hodila a pro ostatní - facebook.oslavany
Nevíte kdy budou známi propozice a přihlášky?
Teruška, Lukáš & smečka
Super, do konce týdne budou známi propozice a přihlášky!
Teruška, Lukáš & smečka
Uzávěrka je mimořádně PRODLOUŽENA do 17.SRPNA. Do dnešního dne je přihlášeno 302 retrívrů.
Teruška, Lukáš & smečka
Počet přihlášených psů je aktuálně 321 - 83 LR (50 fen, jen 33 psů), 126 GR, 71 FCR, 22 NSDTR, 16 CHBR a 3 CCR
Teruška, Lukáš & smečka
Nakonec nahlášeno definitivně 377retrievrů... wow!!!
Teruška, Lukáš & smečka
Jsem zvědavá! Jedete?
My máme pořádnou konkurenci, zajímalo by mě koho tam budeme mít? Bude to sranda se 14 ti fenečkama v kruhu..
Třída mladých LR jedete někdo?:)..
Nakonec přihlášeno celkem 385 retrívrů. kruhy
Jinak my jedeme, ale jsme GR a 18fen v kruhu.
Teruška, Lukáš & smečka
My nakonec nejedeme,sice jsem jí měla v plánu,ale v ten samý den máme jinou výstavu,která je pro nás důležitější...ale moc mě to mrzí,protože minulý rok si tuhle výstavu všichni pochvalovali:o/Tak zase příští rok a snad budou lepší termíny:o))
Triny a Peggy
Nechcu to zakřiknout, ale zatím neháráme a nevoníme, tak snad to klapne-letos poslední výstava.
Teruška, Lukáš & smečka
Taky moc hezký! :-D Budeme držet palečky, snad se tam někde potkáme :)) Kdyby si mě někde viděla, tak se hlaš..:)) Pamatuješ si mě ještě z fora na lide.cz? :))
Stránky