Chůze u nohy

14 příspěvků / 0 nových
Poslední
Jackey
Obrázek uživatele Jackey
Offline
Viděn(a): 7 let 1 měsíc zpět
Registrace: 2.5.2007
Já to chápu,neříkám,že jí

Já to chápu,neříkám,že jí nějak cepuješSmÄ›ju se Něco v tom musí být,když ti na vodítku chodí krásně,něco v tobě...třeba se chováš trošku jinak nebo už máš v hlavě to,že jde na volno a určitě nastane problém...

A to se zlomilo teď někdy?Nebo nikdy nechodila na volno pořádně?

greppie
Obrázek uživatele greppie
Offline
Viděn(a): 6 let 4 týdny zpět
Registrace: 2.4.2008
Ale jo, cepuju - ale jenom u

Ale jo, cepuju - ale jenom u odložení Směju se.

No právě že takhle na volno ještě moc nechodila. Jenom na procházce, kde si může lítat jak chce (jenže tam to má bez povelu), jinak jde po městě na vodítku (nebo ho má přehozené přes záda - ale tak se vlastně taky courá). Jinak chůzi vlastně cvičíme jenom na vodítku, i když jestli se ten kousek popruhu, co používám, dá nazvat vodítkem Směju se a držím jen tak, aby se neřeklo a necourala to po zemi. Doteď jsem vlastně chůzi bez vodítka nepotřebovala, tak jsem jí cvičila jenom občas. A teď před zkouškou jsem zjistila, že to nebude tak snadné.

Což to nějak dopilujeme, je to další z mnoha výcvikových "problémků", které máme, tak se s ní aspoň nenudím Hlasitě se směju.

 

Já se spíš právě vždycky setkávala s tím, že pes bez vodítka utíkal dopředu, nebo se vzdaloval od nohy do boku. Proto jsem se ptala, jestli jste se s tímto opožďováním setkali, nebo jestli mám zase něco extra Hlasitě se směju. A nemám, takže je to v pořádku Směju se.

Ála a Madla

lenca.01
Obrázek uživatele lenca.01
Offline
Viděn(a): 4 roky 9 měsíců zpět
Registrace: 21.11.2007
Tak my to máme naopak. Na

Tak my to máme naopak. Na vodítku táhne jak blázen, věčně se předchází a bez vodítka jde pěkně.

Stránky