Strach z lidí a agrese vůči jiné psy

3 příspěvků / 0 nových
Poslední
veronika335
Obrázek uživatele veronika335
Offline
Viděn(a): 8 let 2 týdny zpět
Registrace: 12.10.2012
Strach z lidí a agrese vůči jiné psy
Dobrý den, mám skoro dvouletého labradora. Je to náš rodiný mazel, kterému přezdíváme duracell baterka. Když jdeme na procházku a potkáme děti, tak se k nim žene a nejraději by je všechny opusinkoval a hrál si snima. Ale když potkáme dospělého, který si ho chce pohladit, tak je na něm znát, že se bojí. Ocásek dole, krčí se. Dá se to nějak odbourat. Taky máme problém s jinými pejsky. Holky má rád, ale jak potkáme psa, tak se naježí a jde hned do útoku. Bydlíme v době, kde byli dva psi, normálně si snima hrál, ale tak v roce a půl se vše změnilo. Jeden pejsek umřel a s tím druhým jsou na kordy a od té doby i na ostatní pejsky. Dá se s tím něco udělat? Předem moc děkuji za jakoukoliv radu,
Míša
Obrázek uživatele Míša
Offline
Viděn(a): 8 let 4 dny zpět
Registrace: 21.10.2012
Dobrý den, a neublížil

Dobrý den, a neublížil pejskovi někdy dospělý?...já jsem měla flata a ten taky neměl rád psy ale fenky mu nevadily...ale Nám poradily na cvičáku..Najít si pejska který se toho mýmo nebude všímat tzn.nebu dolejzat,tomu mýmu jsem nasadila košík a pustily jsme je na louku..Druhý pejsek se ho nevšímal.Takhle jsem to opakovali a můj pes si zvyknul..neodbouralo se to uplně ale bylo to o dost lepší..a můžu se zeptat proč to řešíte až ted? a byly jste na cvičáku?

veronika335
Obrázek uživatele veronika335
Offline
Viděn(a): 8 let 2 týdny zpět
Registrace: 12.10.2012
Máme takového kamaráda,
Máme takového kamaráda, pejska, který mu vůbec nevadí i si s ním hraje, ale ten je kastrovaný. Tak mě napadlo, jestli ten náš není nějak moc dominantní. Na cvičáku jsme byli jednou a v červnu nastupujeme znovu. Práce mi to ted bohužel nedovolí, ale v červnu nastupujeme na plnohodnotný výcvik. Nikdy mu žádný dospělý neublížil, ani na něj nevztáhl ruku. Budete moc hodná/ý, když se zeptáte.