sám doma

4 příspěvků / 0 nových
Poslední
Barney 21.4.2012
Obrázek uživatele Barney 21.4.2012
Offline
Viděn(a): 6 let 4 měsíců zpět
Registrace: 28.3.2013
sám doma

dobrý den,prosím vás podělte se někdo se mnou o své zkušenosti:)) na podzim nastupuji do práce,a máme ročního labradora..jaké máte zkušenosti,vydrží pejsek být osm hodin sám doma?? samo že by pejsek nebyl pořád sám,jen když by jsme měli s manželem stejnou šichtuSmÄ›ju se Denisa

arthur
Obrázek uživatele arthur
Offline
Viděn(a): 6 let 9 měsíců zpět
Registrace: 11.4.2011
Musíte ho naučit být sám
Musíte ho naučit být sám doma,je dobré začít zvykat ho nejprve pár minut,pochválit a čas prodlužovat.Dejte mu třeba žvýkací kost ať se zabaví nebo plnící hračku.Nemáte možnost,aby Vám pejsu někdo pohlídal,vyvenčil?Dá se to naučit,ale chce to trpělivost:))
Ájinka
Obrázek uživatele Ájinka
Offline
Viděn(a): 4 roky 11 měsíců zpět
Registrace: 25.5.2007
My jsme učili po chvilkách.

My jsme učili po chvilkách. Ze začátku jsem odešla jen za dveře, počkala 5 minut a šla zpět. A takto jsem to prodlužovala ... 15 minut, 30minut, hodina. Když vydrželo štěndo hoďku bez újmy, pak už to šlo po hodinách. Nechávala jsem ho jen v předsíni a pokojíku kdo mělo pelech, ostatní místnosti jsem zavřela. Určitě počítejte, že něco rozkouše. Proto vše co je možné dát z dosahu, nechat hodně hraček a ideálně roční pes může bez problému dostat kostičku na žužlání. To ho na chvilku zabaví a unaví. Směju se A samo ráno dlouhou procházku, to je nejlepší způsob, aby pak hafan spal přes den.

jc
Obrázek uživatele jc
Offline
Viděn(a): 5 dnů 1 hodina zpět
Admin
Registrace: 6.2.2008
Pomuze i to, kdyz clovek

Pomuze i to, kdyz clovek nahodne odchazi/prichazi a nijak na sebe neupozornuje - zadny louceni ani vitani.

Honza, Irena a Fox (*25.1.2017)